Ilona en Sylvia

Winterswijk Bel 06-50574995 / 06-47020577 WhatsApp E-mail Stuur een bericht Maak een (video)afspraak

Parallelweg 46 7102 DG Winterswijk

Toon op kaart
Ilona en Sylvia
Over Ilona en Sylvia Mijn reistips Beoordelingen

Ultiem genieten, klein Curaçao..

Klein Curaçao is een onbewoond, tropisch eilandje (ca. 2km²) op ca. 1,5 tot 2 uur varen van Curaçao. Het staat bekend vanwege het kristal heldere water, de witte stranden en uitgebreide snorkel mogelijkheden. Het wordt veelal als dagexcursie aangeboden. Zowel als volledig verzorgde groepstour inclusief barbecue aan boord maar ook als privé tour.

Een van de favoriete en tevens ook de hoofdactiviteit op het eiland is snorkelen. Voor de kust zwemmen veel soorten vissen en met een beetje geluk spot je een schildpad! Het is bijna magisch als je ze rustig voorbij ziet zwemmen. Ik had dit geluk!
Ook is het zeker de moeite waard een wandeling te maken over het eiland richting de 22 meter hoge vuurtoren in het midden van het eiland. Of het scheepswrak, gestrand in de jaren 80 en inmiddels een roestig wrak wat langzaam verdwijnt door de invloed van de elementen.

Zoals je leest, klein Curaçao is een aanrader! Ik vertel je er graag meer over.. Groetjes Sylvia.  06-47020577 of mail: ilona.sylvia@tui.nl

Meer reistips

ilona.sylvia@tui.nl

Stuur Ilona en Sylvia een bericht