Over Jeroen Mijn reistips Beoordelingen

Uniek overnachten op grote hoogte

Een hotel waar bijna niemand van gehoord heeft. Exclusiviteit, privacy en discretie zijn de key-woorden in dit verblijf. Uniek overnachten op een ander niveau. Een hoger niveau. De drie suites bevinden zich in een 50 meter hoge monumentale havenkraan, vanwaar je een adembenemend uitzicht hebt over de haven en de skyline van Amsterdam.

Modellen, beroemde dj’s, artiesten, top CEO’s en Royals zijn je voorgegaan. ‘What happens in the Crane, stays in the Crane’.

Het Hotel is niet voor iedereen. Toegang is op aanvraag en alleen voor privé verblijf en uitgenodigden. Gasten zijn vrije geesten, creatief en ruimdenkend, artiesten, modellen, beroemde dj’s, CEO’s en Royals.

Overnachten hier is een onvergetelijke ervaring die je één keer in je leven meemaakt. Elke suite is opgemaakt uit een gigantische 5 sterren luxueuze kubus met 2 verdiepingen. Er is een mooi ingerichte woonkamer en aparte slaapkamer met een king-size bed en een badkuip. Er is een aparte badkamer met een regendouche en een afgesloten toilet. Aan de top van de kraan vind je een verwarmd spabad. Vooral ’s nachts heb je een spectaculair uitzicht over de haven met al haar glinsterende lichten.

Meer reistips

jeroen.otto@tui.nl

Stuur Jeroen een bericht