Melanie Dibbets

Winterswijk Bel 06-18946945 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Rozenstraat 35 7102 CA Winterswijk

Toon op kaart
Melanie Dibbets
Over Melanie Mijn reistips Beoordelingen

Vakantie is meer dan alleen op reis gaan

Voor veel mensen is een vakantie een welverdiende pauze in hun hectische bestaan. En om deze vakantie helemaal soepel te laten verlopen neem ik ( bijna) alles bij je uit handen. Alleen het genieten en relaxen moet je zelf doen.

Een vakantie zoek ik tot in de puntjes voor je uit, zodat je het gevoel hebt dat dit is wat bij jou past. De juiste bestemming, de juiste accommodatie, de juiste ligging, de juiste service, de juiste sfeer.
Bij deze mooie vakantie hoort ook een goede reis- en annuleringsverzekering. Ook hierin adviseer en bemiddel ik in. Zodat er ook voor, tijdens en na je vakantie geen zorgen zijn.

De parkeerplaats op de luchthaven zal ik alvast voor je boeken, dan hoef je daar geen stress over te hebben en op zoek te gaan naar een beschikbare plaats op de Parking.
Het reserveren van een stoel in een vliegtuig, de online incheck en het printen van je boardingpass, regel ik ook voor je. Mocht het nodig zijn, dan zal ik doorgeven dat er voorkeuren, of allergieën zijn wat het eten aan boord betreft.

En uiteraard mag de autohuur niet ontbreken tijdens je vakantie. Hoe makkelijk is het wanneer dit van te voren ook allemaal al is geregeld. Geen administratieve afhandelingen meer op een luchthaven, of bij een hotel. Alles inclusief, net zo makkelijk.
Mocht je een voorkeur hebben voor een type kamer, of een bepaalde ligging van een accommodatie of kamer, dan kan ik dit voor je aanvragen. Heb je allergieën, of diëten? Ben je zoveel jaar getrouwd, of ga je op huwelijksreis? Ben je jarig, of wil je iemand anders verrassen? Alle wensen die je hebt m.b.t. het verblijf kan ik doorgeven. Geen enkel probleem!!
Ook als je je niet druk wil maken over de excursies ter plaatse, of een dagtrip op locatie, of andere excursiemogelijkheden, is dat geen probleem. Ik kan bij het boeken van je reis de leukste uitjes en excursies voor je bijboeken, wat makkelijk!

Ga je met eigen auto, trein of boot op vakantie? Ook daarvoor regel ik dat de reis soepel verloopt. Wat te denken van een overnachting onderweg, zodat je uitgerust aankomt op je bestemming. Een goede verzekering voor vervangend vervoer of verblijf, geen zorgen daarover.

Mocht er tijdens je vakantie toch onverhoopt problemen zijn, ook dan ben ik er voor je. Ik zal je proberen te helpen en ervoor proberen te zorgen dat je weer lekker kunt gaan genieten van je vakantie. Je kunt mij bereiken via de mail, WhatsApp, of telefonisch.

En dan hoef je eigenlijk alleen nog maar te gaan genieten en ontspannen. Fijne vakantie!!

Meer reistips

melanie.dibbets@tui.nl

Stuur Melanie een bericht