Ilse Termeer

Schiedam Bel 06-12771564 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Hammerdal 12 3124 NB Schiedam

Toon op kaart
Ilse Termeer
Over Ilse Mijn reistips Beoordelingen

Op vakantie naar Ibiza?

Of je nu spontaan een weekendje weg wilt met vriendinnen of liever wat verder vooruit plant voor een heerlijke vakantie met je partner, op Ibiza kan het allemaal! Hoewel dit magische eiland bekend staat om haar bruisende nachtleven, beschikt het over veel meer dan dat. Spot de prachtige natuur op het eiland, proef de ontspannen sfeer en laat je meevoeren naar de lokale restaurantjes in de leukste baaitjes. Droom even helemaal weg en geniet… maar pas op! Eenmaal op Ibiza geweest, wil je er vaak nooit meer weg! Meer weten? Lees dan snel verder en laat mij je vertellen over één van mijn favoriete plekken op aarde!

Het bruisende Eivissa, meer dan alleen het nachtleven

Eisvissa, ook wel Ibiza-stad, is dé plek als het gaat om het nachtleven op Ibiza. In deze bruisende stad kun je volledig uit je dak gaan in alle gezellige barretjes, clubs en discotheken. Het is de hoofdstad van het eiland en ook wel de charmantste stad van het eiland. Naast het nachtleven kun je hier je vakantie naar Ibiza ook vullen met het bezoeken van de oude stadspoort (Portal de ses Taules), de markt, de oude stadskern, de kathedraal en de diverse musea.

Het eiland rond met een boot of auto

Wat ook een echte aanrader is voor jouw vakantie naar Ibiza (ook voor last minute vakantie Ibiza), is het huren van een auto of een boot. Het is namelijk onwijs leuk om rond te touren op het eiland en alle parels van het eiland te ontdekken. Ibiza heeft namelijk talloze rotsachtige baaitjes en verschillende uitzichtpunten die je niet wilt missen. Het geeft net even dat vrije en avontuurlijke gevoel aan jouw vakantie naar Ibiza en biedt jou de kans om ook de lokale hotspots te bezoeken.

Mijn persoonlijke aanraders voor jouw vakantie naar Ibiza?

Zoals ik hierboven al aan heb gegeven is een vakantie naar Ibiza één van mijn meest favoriete tripjes. Ik ken het eiland door en door, kan je er alles over vertellen en heb al diverse boekingen verzorgd naar dit geweldige eiland. Ik vind het leuk om samen te kijken of een vakantie naar Ibiza ook echt iets voor jou is en waar je dan precies moet zijn op Ibiza. Voor alle ins en outs over dit eiland en échte aanraders voor jouw situatie specifiek, wacht ik dan ook graag jouw telefoontje af!

Samen jouw vakantie naar Ibiza boeken?

Ben je op zoek naar de ideale last minute vakantie Ibiza? Of wil je liever wat later pas gaan? Vertel mij jouw wensen en dan kijken we samen waar en wanneer jij het beste terecht kan op dit prachtige eiland. Plan snel een afspraak met mij in en wordt ook verliefd op Ibiza ?.

Bel naar 06 12771564 of mail naar ilse.termeer@tui.nl!

Hopelijk tot snel!
Ilse Termeer | TUI at Home

Meer reistips

ilse.termeer@tuiathome.nl

Stuur Ilse een bericht