Ilse Termeer

Schiedam Bel 06-12771564 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Hammerdal 12 3124 NB Schiedam

Toon op kaart
Ilse Termeer
Over Ilse Mijn reistips Beoordelingen

Vakantie New York

New York, the city that never sleeps! Of je nu overdag of ‘s nachts de straat op gaat, in New York zijn er áltijd mensen op straat en is er áltijd wat te beleven. Het is een gigantische stad en bestaat uit vijf (stads)delen: Manhattan, Brooklyn, Queens, The Bronx en Staten Island. Het is een compleet andere wereld op zo’n 8 uurtjes vliegen bij ons vandaan.

Wat is er te doen?

Een aantal must-sees zijn Central Park, een musical op Broadway en de Empire State Building, waar je uitkijkt op de prachtige de skyline van New York. Daarbij is je vakantie New York niet compleet zonder een bezoek aan de diverse musea (waaronder het Memorial & Museum over 9/11), shoppen bij Macy’s en flaneren over Times Square. Zoek je het liever hoger op? Ga dan voor een wandeling door een stadspark op hoogte (High Line) of voor een een geweldig uitzicht met een uitstapje naar Top of the Rock.

De wereldkeuken in één stad

In deze bruisende stad vind je diverse nationaliteiten en dat zie je terug in de diverse eetgelegenheden. In New York vind je namelijk niet alleen de meest gekke (en lekkere) variaties op bugers en hot dogs, maar ook soul food van de Afro-Amerikaanse keuken en de volledige Europese keuken met een Amerikaanse twist. Daarnaast zijn de sfeervolle foodmarkets- en hallen niet te missen in deze bijzondere stad. De talloze overdekte restaurantjes, kraampjes en eettentjes zijn ideaal voor een heerlijke lunch, een lekkere borrel of snel diner. Van Koreaans tot sushi en van falafel tot pizza… de keuze is reuze ?.

In welke periode ga ik naar New York?

Een vakantie New York is heel het jaar door te boeken, maar New York is op zijn mooist in het voor- en najaar. Daarbij is het weer in deze periode ook op zijn best gezien het weer in New York voor ons vrij extreem kan zijn in de winter- en zomermaanden. Ben je niet aan een periode gebonden? Ga dan ook zeker voor deze periode! Het is hierbij aan te raden om in ieder geval voor een tripje van 6 à 7 dagen te gaan om goed de sfeer te proeven en het maximale uit je vakantie New York te halen

Samen jouw vakantie New York samenstellen?

Van eenvoudige hotels tot superdeluxe suites, voor ieder is er wat wils in New York. Een vakantie New York kan je dan ook zo duur maken als dat je zelf wilt, maar het hoeft niet! Er zijn veel tips om wat geld te besparen en tóch een prachtige reis te maken in deze stad. Zo heb je voor slechts een paar centen een metrokaart voor de gehele week, zijn er diverse stadswandelingen, geniet je van de vrij toegankelijke musea en neem je de gratis ferry langs het vrijheidsbeeld.

Bel of mail mij snel, dan bespreken we de mogelijkheden en ga ik op zoek naar de plek in deze prachtige stad die écht bij jou past!

Hopelijk tot snel!
Ilse Termeer | TUI at Home

Meer reistips

ilse.termeer@tuiathome.nl

Stuur Ilse een bericht