Lucille Zirkzee

Eindhoven Bel 06-41153066 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Brabis 4 5641 JV Eindhoven

Toon op kaart
Lucille Zirkzee
Over Lucille Mijn reistips Beoordelingen

Ontdek Dubai: stedentrip, strandvakantie, shoppen en sightseeing!

Je wilt zomaar ergens in onze winterperiode een weekje de zon opzoeken. Een stedentrip of een strandvakantie. Eigenlijk liefst een combinatie hiervan… Denk dan eens aan Dubai! Een stedentrip naar Dubai biedt namelijk de ideale mix van shoppen, sightseeing en… strand! Dubai ligt aan een azuurblauwe zee en heeft prachtige zandstranden. Ik heb levendige herinneringen aan een fantastische studiereis naar Dubai, dus ik zeg Dubai, dóen!

 

Strand, woestijnsafari en, als je ervan houdt, winkelen tot je erbij neervalt! Ben je eenmaal in Dubai, neem dan zéker in een kijkje op de Burj Khalifa, het hoogste gebouw ter wereld (828m). Aan de voet van de Burj Khalifa ligt The Dubai Mall, het grootste winkelcentrum ter wereld. Hier tussenin ligt de vijver met de Dubai Fountain waar je vanaf 18u kunt genieten van indrukwekkende shows met spuitende fonteinen gecombineerd met muziek en 6000 lichtjes.. een ware belevenis!

 

 

Ook de Dubai Marina wijk, de wijk Bur Dubai met het historische centrum en de wijk Deira met o.a. de Gold Souk en Spice Souk moet je écht gezien hebben!

 

Voor de broodnodige ontspanning aan het strand kies voor je verblijf het RIU Dubai: hier vind je luxe en gemak!

RIU’s nieuwste trots staat op een van de Deira eilanden van bruisend Dubai. In het RIU Dubai weten ze wel raad met luxe en gemak. Alleen de comfortabele kamers met alles erop-en-eraan zijn al een beleving. Na een duik in het zwembad dobber je rustig naar de poolbar voor een verfrissend fruitige Jallab. En neem je liever een duik in zee? Dan wandel je daar vanaf het terras op je slippers zo naartoe. Is het, nadat je gesmuld hebt van het buffet, tijd voor cultuur? Dan zie je de hotspots vanuit het RIU Dubai al liggen. Op naar de Burj Khalifa om het uitzicht over Dubai te bewonderen. Of ga mee op excursie en cross in een jeep door de woestijn. Om te eindigen met dé specialiteit van de Arabische Golf: lekkere Machboos met kip of lam.

Dubai is een veilige vakantiebestemming en de levensstijl is liberaler vergeleken met andere moslimlanden.

Vliegduur: ca. 6 uur 30 minuten.

Beste reistijd: van oktober tot en met mei. Het is dan aangenaam warm, maar niet benauwd. Gemiddelde temperaturen rond de 25 graden Celsius zijn gebruikelijk en ’s nachts koelt het niet te veel af.

 

 

 

 

Meer reistips

lucille.zirkzee@tuiathome.nl

Stuur Lucille een bericht