Angélique Ruyssenaers

Soesterberg Bel 06-21113019 E-mail Stuur een bericht

Amersfoortsestraat 97 3769 AH Soesterberg

Toon op kaart
Angélique Ruyssenaers
Over Angélique Mijn reistips Beoordelingen

Vakantiedromen dicht bij huis

Ook nu het leven even anders is, blijf ik geloven dat samen genieten op vakantie altijd zal blijven (bestaan). Wellicht heb je lang uitgekeken naar die heerlijke tijd met elkaar maar doe je dat in deze tijden toch liever dichter bij huis. Want ook dat kan veilig en vertrouwd bij mij! Ik bied vakanties aan in vele soorten, maten, smaken en bestemmingen ook dicht bij huis. Vlak over de grens in België en Duitsland heb ik zeer charmante hotels en appartementen, maar natuurlijk ook in Nederland kun je genieten van dat heerlijke vakantiegevoel. Je hebt keuze uit meer dan 200 arrangementen.

 

Meer reistips

angelique.zwanenburg@tui.nl

Stuur Angélique een bericht