Gerda Venema-Uildriks

Kropswolde Bel 06-25034729 Bel 0625034729 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Woldweg 237 9606 PE Kropswolde

Toon op kaart
Gerda Venema-Uildriks
Over Gerda Mijn reistips Beoordelingen

Valencia traditioneel Spanje!

Vamos a la Valencia!

Valencia is de stad van de sinaasappels,Spaanse traditie, veel cultuur en historie en natuurlijk strand.

Deze stad biedt een hoop mogelijkheden en is bij uitstek geschikt voor een combinatie tussen lekker relaxen op het strand en bezienswaardigheden bezoeken.

Wat kun je zoal doen in Valencia:

Jardín del Turia, dit park is aangelegd in de drooggelegde bedding van de rivier de Turia. Het park slingert door het centrum van de stad. Als je, je verplaasts is het heerlijk om dit via dit park te doen.

Torres de Serranos de prachtige stadspoort van Valencia. De torens kunnen beklommen worden en bovenop de torens heb je een geweldig uitzicht over Valencia.

Mercado Central. Deze centrale markt is één van de grootste overdekte markten in Europa. Op deze markt vindt u allerlei lokale lekkernijen, zoals olijfolie, kazen en nog veel meer lekkere dingen. De buitenkant is met blauw en gele keramieken tegels zeer de moeite waard.

Valencia heeft het oudste voetbalstadion van Spanje van Valencia CF, dit stadion is voor de voetballiefhebbers een bezoekje waard.

Valencia is ook bij uitstek geschikt om een fietstour te gaan maken, het heeft goede en duidelijke fietspaden. Je kunt een tour gaan maken maar je kunt ook gewoon alleen een fiets huren en je hiermee verplaatsen in de stad is heel goed te doen en een aanrader.

Kortom, Valencia is een bezoek waard!

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer reistips

gerda.venema@tui.nl

Stuur Gerda een bericht