Melanie Dibbets

Winterswijk Bel 06-18946945 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Rozenstraat 35 7102 CA Winterswijk

Toon op kaart
Melanie Dibbets
Over Melanie Mijn reistips Beoordelingen

Verrassend Tel Aviv! Wat ben je hip en trendy.

Als je aan een stedentrip denkt, is Tel Aviv misschien niet direct de stad waar je snel aan denkt. En tóch heeft deze stad alles wat een leuke stedentrip tot een succes maakt. Van prachtige witte stranden, tot knusse winkeltjes, van overheerlijk eten in über hippe restaurants tot cultuur en natuur.

Hippe hotels
Je kunt kiezen uit de vele hotels die de stad heeft, maar ook appartementen worden volop aangeboden. De stad is erg toegankelijk. Om je er te verplaatsen kun je kiezen uit het openbaar vervoer, wandelen of fietsen. Ook de elektrische step is een echte aanrader. Deze step huur je en brengt je heel makkelijk van A naar B. In Tel Aviv is de Rotschild Boulevard een hele gezellige en leuke straat die je door een groot gedeelte van Tel Aviv voert. Hier gebeurd erg veel; straatmuzikanten, winkeltjes, restaurantjes, muziek en vertier. Onderweg rust je even uit in een van de vele trendy koffietentjes die deze boulevard rijk is. Breng een bezoek aan de Arieli Tower voor een mooi uitzicht over de stad.

Ook kunst en antiek liefhebbers halen hun hart op in deze stad. Een apart gedeelte van de stad wordt namelijk gevuld door heel veel antiek winkels en markten, met hele mooie spullen en tweedehands artikelen. En als je dan toch in Tel Aviv bent, boek een dagexcursie naar Jeruzalem en Bethlehem en de Dode Zee bij. Dit is een prachtige dagtrip waar je de geschiedenis van deze prachtige steden induikt. Een onvergetelijke ervaring. Kortom; deze stad is een absolute aanrader voor iedereen die van zon, zee en strand houdt in combinatie met stad, restaurants en cultuur.

Meer reistips

melanie.dibbets@tui.nl

Stuur Melanie een bericht