Melanie Dibbets

Winterswijk Bel 06-18946945 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Rozenstraat 35 7102 CA Winterswijk

Toon op kaart
Melanie Dibbets
Over Melanie Mijn reistips Beoordelingen

We mogen weer!! Op inspectiereis naar Zakynthos!

Wat een leuk nieuws heb ik ontvangen. Ik mag mee op inspectiereis naar Zakynthos, één van de prachtige eilanden van Griekenland. En juist nu is het voor iedereen heel belangrijk om te weten hoe het eraan toe gaat op de luchthavens, in het vliegtuig, of in de hotels. Draag ik een mondkapje?, hoe houd ik 1,5 m afstand?, welke voorzieningen zijn er getroffen om veilig vakantie te vieren? En het belangrijkste: Is er nog steeds een echt en fijn vakantiegevoel!! Ik ga dit op deze reis allemaal ondervinden en houd jullie op de hoogte d.m.v. vlogs, informatie, foto’s en updates. Deze zijn op deze pagina terug te vinden, op mijn Facebook en Instagram. Leuk en interessant als je weer plannen hebt om weer te gaan vliegen, of als binnenkort je vakantie weer gaat beginnen.

Dus volg mijn avonturen en belevingen op reis en je zult zien en ervaren hoe het is om in Corona-tijd “gewoon”op vakantie te kunnen gaan. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in!!

Liefs Melanie

Meer reistips

melanie.dibbets@tui.nl

Stuur Melanie een bericht