Gerda Venema-Uildriks

Kropswolde Bel 06-25034729 Bel 0625034729 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Woldweg 237 9606 PE Kropswolde

Toon op kaart
Gerda Venema-Uildriks
Over Gerda Mijn reistips Beoordelingen

Wenen verkennen ik zeg doen!

 

Wenen is klassiek maar gaat ook met de tijd mee!

Denk je aan Wenen dan denk je zeker aan walsen, polka’s, marsen kortom aan muziek. Wenen is de stad van Mozart en Strauss. Een bezoek aan een opera is hier zeer de moeite waard.

Wenen biedt een schat aan cultuur met de hop-on hop-off bus rij je langs alle bezienswaardigheden die deze prachtige stad biedt. Breng een bezoek aan de Spaanse Rijschool en ervaar een training. Een bezoek aan Café Sacher mag niet onbreken met uiteraard Kaffee mit Sachertorte.  Wandel door het historische centrum via de Karner Strasse en Graben hier vindt je vele luxe winkels met geweldige etalages. Bezoek de wereldberoemde Naschmarkt met zijn geweldige kleuren en geuren!

Wenen is in korte tijd uitgegroeid tot een toonaangevende stad op het gebied van trends en lifestyle. Je vindt er vele hippe bars en nieuwe musea voor moderne kunst, deze gaan goed samen naast de traditionele musea die al jaren in de stad aanwezig zijn. De oevers van de Donau veranderen in de zomer in gezellige stadsstranden compleet met strandbars en ligweiden.

Tot slot aan  je citytrip Wenen is een bezoek aan Schloss Schönbrunn een must! Ervaar de de historische ambiance tijdens een rondleiding door het paleis met 1441 vertrekken en zie hoe de keizerlijke familie hier vroeger heeft gewoond.

Wenen een hippe en elegante stad voor jong en oud!

Meer reistips

gerda.venema@tui.nl

Stuur Gerda een bericht