Patricia Thomas

Nieuwerkerk aan den IJssel Bel 06-42603457 E-mail Stuur een bericht

Eendendaal 56 2914 EA Nieuwerkerk aan den IJssel

Toon op kaart
Patricia Thomas
Over Patricia Mijn reistips Beoordelingen

West-Kaap, veelzijdig en verrassend stukje Zuid-Afrika

Ik heb het geluk gehad om dit veelzijdige land te mogen bezoeken.

Of u opzoek bent naar cultuur, natuur, actieve of relaxte vakantie Zuid- Afrika biedt het allemaal. Tijdens mijn bezoek heb ik Kaapstad en omgeving mogen bezoeken.

In Kaapstad hebben wij de meeste highlights gezien, van de Tafelberg tot Boulders beach en van Kaap de Goede Hoop tot de mooie stranden van Camps Bay. Deze bezienswaardigheden zijn goed te bezoeken met een huurauto of een hop on hop off bus, maar dit kan ook op een unieke manier in een motor met zijspan! Om maar aan te geven alles kan in Zuid-Afrika.

Tijdens de reis brachten wij ook een bezoek aan Stellenbosch met de mooie wijnvelden, waar u een leuke wijnproeverij kunt doen. Ook brachten wij een bezoek aan Hermanus, met de walvissen als u in de goede periode bent en Franschhoek. In Franschhoek heeft u de mogelijkheid om uw eigen wijn te blenden op een schitterend landgoed en in de avond te genieten van een geweldig diner in Le Quartier Francais

Bent u opzoek naar geweldige natuur? Dan is het onbekende Cedergebergte echt een aanrader, het echte wildlife gaat u hier niet tegenkomen, maar tijdens uw verblijf zult u oog in oog staan met zebra’s, antilopen en veel mooie vogels of geniet van de mooie zonsopkomst en zonsondergang tijdens een excursie.

Bent u nieuwsgierig geworden naar al het moois wat Zuid-Afrika te bieden heeft? Neem dan snel contact met mij op! Ik stel graag samen met u uw droomvakantie samen.

 

Meer reistips

patricia.thomas@tuiathome.nl

Stuur Patricia een bericht