Annemarie Lenders

Breezand Bel 06-38848740 E-mail Stuur een bericht

Irissenstraat 45 1764 HD Breezand

Toon op kaart
Annemarie Lenders
Over Annemarie Mijn reistips Beoordelingen

Westkust Amerika: It’s Amazing!

Het populaire rondje, ik moest en zou het eens gezien hebben en wat hebben mijn man en ik het geweldig gevonden.

De West kust van Amerika; hoeveel contrasten wil je hebben in 1 reis.

We starten onze reis in Los Angeles en stappen daar in een mega grote SUV om alle kilometers comfortabel door te brengen. Na 2 nachtjes hebben we alle hotspots van de stad gezien en gaan we via de beroemde Highway 1 op weg naar San Francisco.

San Fran; totaal anders dan de City of Angels en niet te missen op deze reis. Alcatraz, The Golden Gate Bridge, Alamo Square met de Painted Ladies, Lombard street, een ritje met de cable car, Fishermanswarf een ware aaneenschakeling van plekken die je gezien moet hebben.

Tijd voor een nieuw perspectief, de overweldigende natuur op onze route. Yosemite NP is immens groot en een mooi contrast na de grote steden. Favoriet bij ons is Mariposa Grove met de Giant Grizly Sequoia. Een veelbelovende voorbode van onze volgende stop Sequoia NP met de grootste Sequoia’s ter wereld die je niet mag missen op deze route.

Crazy times are there, Las Vegas staat op het programma. Een waar gekkenhuis aan entertainment en te leuk om meegemaakt te hebben. Na 2 nachtjes is het voor ons voldoende en kunnen we niet wachten om Zion NP en Bryce Canyon NP te ontdekken. Pure schoonheid en zeker op mijn lijst van favoriete plekken op deze mooie wereld.

Page is vervolgens onze plek en dat is natuurlijk niet voor niets. The Horseshoe, Antilope Canyon, Lake Powell, deze reis geeft zoveel indrukken en dan hebben we de Grand Canyon NP nog in het verschiet. Terwijl we die kant oprijden hebben we spijt vooraf bezuinigd te hebben op het bijboeken van een helikopter vlucht. We besluiten om dit alsnog ter plaatse te boeken en gelukkig konden we het nog geregeld krijgen, een absolute kers op de taart.

Na weer een top dag overnachten we in Williams, gelegen aan de route 66. De plaats is nog helemaal in stijl met American diners en de welkende Route 66 bordjes. Veel andere reizigers bezoeken de plaats met hun oude klassieke auto’s, erg leuk om te zien.

De indrukken zijn veel en groot en het is erg fijn om dit te kunnen verwerken  met nog een paar daagjes aan de kust, denk aan San Diego of Santa Monica er zijn vele opties voor een relaxte afsluiter.

Vele klanten heb ik al in diverse vormen deze prachtige reis aangeboden, ook enthousiast? Vertel mij je wensen en je ontvangt van mij een prachtige op maat gemaakte offerte met uiteraard leuke inside tips.

 

Meer reistips

annemarie.lenders@tuiathome.nl

Stuur Annemarie een bericht