Thea Op de Hoek

Lemmer Bel 06-13106397 E-mail Stuur een bericht

Grote Beer 1 8531 MK Lemmer

Toon op kaart
Thea Op de Hoek
Over Thea Mijn reistips Beoordelingen

Wielrennen – van vakantie tot evenement

Waar het wielerhart vol van is

De Mont Ventoux beklimmen of toch liever de Stelvio? Een trainingsstage óf met familie en vrienden op fietsvakantie? Waar je wielerhart ook vol van is, TUI Sports verzorgt complete wielerreizen naar fameuze beklimmingen en schitterende fietsgebieden. Je hoeft alleen nog maar zelf te trappen, de rest doen wij.

Van wielervakantie tot evenement

  • Fietsvriendelijke hotels
  • Gegarandeerde startbewijzen
  • Met of zonder vlucht

Evenementen van TUI Sports

Bij TUI Sports kies je zelf aan welke Gran Fondo, toertocht of Challenge je deel gaat nemen.
Rijden jij en je fietsmaatjes straks door prachtige landschappen met legendarische beklimmingen of ga je voor de wegen waar de profrenners in datzelfde weekend over gaan? Waar de campers al langs de kant en de fans aan het parcours staan. Wat je ook kiest, deelnemen aan een evenement van TUI Sports staat voor altijd in je wielergeheugen gegrift.

Ronde van Vlaanderen – 01 april 2023
Paris – Roubaix – 08 april 2023
Luik-Bastenaken-Luik – 22 april 2023
Les 3 Ballons – 03 juni 2023
La Marmotte Alpes – 25 juni 2023
Maratona dles Dolomites – Enel – 02 juli 2023
L’Etape du Tour de France – datum volgt..

Met je fietsvrienden of wielerclub op pad

Samen met je vereniging of vriendengroep het nieuwe seizoen inluiden? Of met je fietsvrienden op pad om de bergen te gaan beklimmen? Bij TUI Sports kun je altijd terecht, wat je bestemming ook is. We verzorgen reizen voor zowel de recreatieve fietsers als voor de professionals.

Fietsvakanties van TUI Sports

De ultieme combinatie. Met je vrienden of familie op een sportieve vakantie. Relaxen in een prachtig decor maar ook de fiets pakken en er lekker op uittrekken. Een fietsvakantie beloont je met uitzichten om in te lijsten, culinaire uitspattingen en kilometers in de benen. Je familie, vrienden, cols én je fiets. Meer heb je niet nodig. TUI Sports verzorgt de rest.
Hieronder vind je ons aanbod. Staat je gewenste reis er niet tussen? Laat het me weten dan neem ik zo spoedig mogelijk contact op!

TUI Sports

De bergen op de achtergrond, de finishlijn ver vooruit. Wielrenners starten bij TUI Sports. Ter voorbereiding op het nieuwe seizoen maak je de eerste kilometers van het jaar in een heerlijk klimaat. Alleen of met je (wieler)vrienden. We verzorgen wielerreizen die van start tot finish verzorgd zijn.

Fiets

Bij TUI Sports begrijpen we hoe zuinig je bent op je fiets. Neem je je eigen ros mee en ga je met het vliegtuig of met de auto, vervoer de fiets dan veilig in een fietskoffer of fietsdoos. Bij de racefietsspeciaalzaak kunnen ze je er alles over vertellen. Bij Wiel-rent kun je een fietstas of fietskoffer huren.

En wil je één van onze fietsen gebruiken, dan kies je uit allerlei modellen en kwalitatief hoogstaande huurfietsen. TUI Sports zorgt ervoor dat je een fiets krijgt die goed onderhouden is en dat de lokale fietsspeciaalzaak ‘m perfect voor je afstelt.

Begeleiding

De reisbegeleiding van TUI Sports weet wat het is om de man met de hamer tegen te komen. Voor groepen bieden we de mogelijkheid je reis te begeleiden van A tot Z zodat jij tijdens je rit alleen maar hoeft te trappen en te genieten van de schitterende omgeving. Je fietst over vooraf uitgestippelde routes door de Spaanse, Franse of Italiaanse bergen. Ook op niet-begeleide wielerreizen ben je verzekerd van een zorgeloos totaalpakket van hotel tot huurfiets en krijg je de mooiste fietsroutes voor je navigatie.

Meer reistips

thea.op.de.hoek@tuiathome.nl

Stuur Thea een bericht