Martine Tomassen

Bunschoten-Spakenburg Bel 06-10531304 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Voorste Kamp 19 Bunschoten-Spakenburg

Toon op kaart
Martine Tomassen
Over Martine Mijn reistips Beoordelingen

Zorgeloos genieten aan de Turkse Rivièra

Wil je zorgeloos genieten, lekker weer en een uitmuntende service? Dan zit je aan de Turkse Rivièra goed! Hier klopt het helemaal en ervaar je echt vakantie! Tot de Turkse Rivièra behoren de bekende badplaatsen Lara, Side, Belek, Kemer, Antalya en Alanya. Ik heb hier tijdens mijn privé reizen en studiereis meerdere hotels en plaatsen bezocht.

DE HOTELS

De hotels in Turkije zijn erg goed. De all inclusive formules zijn over het algemeen kwalitatief beter dan op andere bestemmingen en de services komt werkelijk vanuit het hart! Alles om jou een perfecte en zorgeloze vakantie te bezorgen.
Veel accommodaties beschikken ook over grotere (familiekamers) en/of Swim-up kamers wat voor gezinnen ideaal is. De resorts zijn vaak groot en uitgebreid, waardoor het voor jong en oud(er) erg leuk is. Denk hierbij aan meerdere zwembaden met glijbanen, animatie en verschillende restaurants.

Mijn aanbevelingen? De Paloma, Barut, Magic Life en TUI BLUE keten!
Stuk voor stuk toppers in het aanbod.

ANTALYA

Wist je dat Antalya een hele gezellige, authentieke en tegelijkertijd hippe stad is!? Heel leuk om een dagje heen te gaan als je aan de Turkse Rivièra verblijft! Antalya bestaat uit oude bouwwerken, smalle steegjes met veel winkels, hippe restaurantjes en een prachtige haven waar je kan dineren met een geweldig uitzicht.

SIDE

Nog zo’n leuke stad is Side. Veel hotels liggen aan de boulevard waardoor je pal aan het langgerekte zandstrand verblijft en binnen no time in het oude centrum van de stad bent. Dit centrum is heel leuk en gemoedelijk opgebouwd met verschillende winkels en restaurants. Aan het eind van het oude centrum is de tempel van Apollo te vinden die erg indrukkend is. Wat mij betreft de leukste badplaats om te verblijven!

ASPENDOS

Meer cultuur? Bezoek dan het prachtige Aspendos Theater. Aspendos is een Grieks-Romeinse stad die nog als één van de weinige geheel intact is gebleven. Je mag het amfitheater in wat zeker de moeite waard is. Beklim de trappen en geniet van het geweldige uitzicht!

Ik ben zelf in Lara, Antalya, Side, Kemer en Belek geweest aan de Turkse Riviera.
Hier heb ik enorm veel hotels bezocht. Daarnaast ben ik ook nog in Marmaris en Bodrum geweest. Geïnteresseerd in een vakantie naar Turkije? Met mijn Turkije ervaring zoeken we samen een fijne en geschikte vakantie uit!

Meer reistips

martine.tomassen@tuiathome.nl

Stuur Martine een bericht