Sabine ter Maat

Borculo Bel 06-47554580 E-mail Stuur een bericht

Banninkskamp 60 7271 RG Borculo

Toon op kaart
Sabine ter Maat
Over Sabine Mijn reistips Beoordelingen

Een paar supercoole wintersportbestemmingen

Bulgarije
De lagere prijzen, gemoedelijke sfeer en goede sneeuwzekerheid maken Bulgarije tot een aantrekkelijke wintersportbestemming. De wintersportgebieden en –faciliteiten zijn hier zo goed, dat de wereldbekerwedstrijdenafdaling hier vorige winter gehouden zijn. Ook de levendige après-ski en vele mogelijkheden voor niet-skiërs zijn aantrekkelijk. De meeste hotels zijn bovendien de laatste jaren volledig gerenoveerd.

Finland
Winterbeleving staat centraal in Finland. Natuurlijk kan er geskied en gesnowboard worden, maar bovenal biedt Finland winterse excursies zoals huskysafari’s, sneeuwschoenwandelen, sneeuwscootersafari’s, langlaufen en rendiersafari’s in een prachtige omgeving.

IJsland
IJsland is een minder bekende, maar unieke winterbestemming waar veel te doen is. Zo kun je er crosscountry skiën, wandelen, sneeuwscootertochten maken, ijsgrotten bezoeken, gletsjers beklimmen, een jeepsafari maken en vulkanen bekijken. Door het bijzondere landschap lijken sommige uitzichten wel het decor van een Lord of the Rings-film, bedekt met een laagje sneeuw. En nergens anders kun je skiën met een fantastisch uitzicht op de oceaan.

Meer reistips

sabine.ter.maat@tuiathome.nl

Stuur Sabine een bericht