Word reisadviseur Wie zoeken we? Alle voordelen Aanmelden Veelgestelde vragen Over TUI Contact

Veelgestelde vragen

Ik heb interesse, hoe nu verder?

Je kan je aanmelden op deze website, dit doe je door gebruik te maken van het inschrijfformulier (klikbaar maken en doorklikken naar “aanmelden”). Je kan eventueel ook een mail aan tuiathome@tui.nl sturen, vergeet daar dan niet je cv mee te sturen. Natuurlijk zijn we ook telefonisch bereikbaar voor als je vragen hebt; Anke van Doveren (06-23002244) en Loes Vervaart (06-51594313).

Welke organisatie zit er achter TUI at Home?

TUI at Home is onderdeel van TUI Group. Bij TUI Group werken meer dan 67.000 collega’s. Samen verzorgen zij op 180 bestemmingen de vakanties voor ruim twintig miljoen vakantiegangers per jaar. Die vakanties worden onder andere verkocht via 1.600 reisbureaus in Europa. Daarnaast heeft TUI Group vijf airlines met een gezamenlijke vloot van meer dan 150 vliegtuigen, 360 eigen hotels en resorts en cruisemaatschappijen. Het hoofdkantoor van TUI Group staat in Hannover, Duitsland.

Waaruit bestaat het reisaanbod van TUI at Home?

Je hebt een zeer breed aanbod van ruim 60 leveranciers tot je beschikking, zo vind je altijd wel de juiste reis voor jouw klant. Het assortiment wordt met zorg samengesteld, de kwaliteit en betrouwbaarheid én de commissieafspraken met de leverancier spelen hier een belangrijke rol.

Kan ik alleen maar TUI producten boeken als ZRA bij TUI at Home?

Nee, zeker niet! Bij TUI at Home kies je uit meer dan 60 leverancier, zo vind je altijd wel een passende reis voor jouw klant.

Wat betekent de TUI at Home support afdeling voor mij?

De supportafdeling is de informatiebron voor al jouw vragen over o.a. administratie, (TUI) systemen en adviezen m.b.t. verkoop en klachten. Daarnaast nemen zij zeer veel backoffice activiteiten uit jouw handen weg, zij controleren bijvoorbeeld alle facturen en zorgen voor betaling hiervan. Jij kunt je bij TUI at Home dus bezig houden met waarin jij goed bent en wat je het liefst doet; het adviseren en boeken van reizen voor jouw klant.

Wat zijn mijn verdiensten bij TUI at Home?

TUI at Home biedt jou een uitstekend verdienmodel, van jouw hard verdiende commissie draag jij slechts een zeer klein deel af aan TUI, dat is jouw franchise fee. Boek jij een TUI vakantie? Dan draag je slechts 0.7% van de totale bruto omzet aan TUI af, daarnaast wordt de maximale afdracht ook op €175.- afgetopt. Na je aanmelding vertellen we je in een persoonlijk gesprek meer over jouw verdiensten/kosten.

Als ik me aanmeld voor TUI at Home, met wie en waar heb ik dan een gesprek?

Als jij je aangemeld hebt, dan neemt Loes Vervaart of Anke van Doveren contact met jou op. Je wilt graag bij TUI at Home aan de slag, dan komen wij voor het 1e gesprek ook naar jou toe. Wel zo netjes en dat past in onze visie ook bij een At Home functie. Jij hoeft dus niet op gesprek te komen op het TUI hoofdkantoor in Rijswijk.

Ik heb geen ervaring in een reisbureau of als ZRA, kan ik dan toch bij jullie starten?

Voor TUI at Home is het belangrijk dat we werken met franchisers die kennis hebben van de reisbranche. Idealiter heb je ervaring als reisadviseur of office manager in een reisbureau, daarnaast zijn natuurlijk ook ZRA’s van harte welkom om een oriënterend gesprek aan te vragen. Heb je geen reisbureau of ZRA ervaring, maar wel raakvlakken met het toerisme, dan nodigen we je ook van harte uit om een oriënterend gesprek aan te vragen. Tijdens het gesprek kunnen we dan bepalen of je wel/niet geschikt bent als ZRA bij TUI at Home.

Biedt TUI at Home ook trainingen/cursussen/studiereizen aan de ZRA's?

TUI at Home is continue op zoek naar mogelijkheden om de ZRA's verder te ontwikkelen op verschillende vlakken. Zowel in het voor- als najaar worden er meerdere TUI at Home studiereizen georganiseerd. Tijdens deze reizen leer je jouw collega’s beter kennen en doe je natuurlijk bestemmingskennis op. Naast studiereizen bieden we meerdere keren per jaar workshops aan waar je je vrijblijvend voor in kan schrijven.

Waarom staat de afkorting ZRA voor?

Elke ZSO (zelfstandige service organisatie) hanteert hun eigen benaming. Bij TUI at Home kiezen we voor Zelfstandig Reis Adviseur. Jij bent tenslotte zelfstandig en daarnaast een professioneel reisadviseur.

Is jouw vraag nog niet beantwoord?

Neem dan contact op met Anke van Doveren (06-23002244) of Loes Vervaart (06-51594313). Mailen kan ook; tuiathome@tui.nl.

Ook zelfstandig reisadviseur worden?

Meld je nu aan

We vertellen je graag meer: bel 088-4415345 of e-mail tuiathome@tui.nl

Jouw voordelen

Lage instapkosten & hoge verdiensten

Meer vrijheid en zelf je uren bepalen

Relatiegerichte support

Vrij ondernemerschap