Word reisadviseur Wie zoeken we? Alle voordelen Aanmelden Veelgestelde vragen Over TUI Contact

Alle voordelen

Een enthousiaste en professionele zelfstandig reisadviseur

Samenwerken met de grootste reisorganisatie van Nederland kent natuurlijk vele voordelen. De belangrijkste voordelen hebben wij voor jou hiernaast op een rijtje gezet.

Jouw voordelen

Meer vrijheid en zelf je uren bepalen

Een stukje vrijheid is toch wel één van de mooiste pluspunten van het werk als zelfstandig reisadviseur. Je bent baas over eigen agenda, bepaalt zelf je uren en werkt zelfstandig binnen je eigen vertrouwde netwerk. Wie wil dat nou niet?

Jouw persoonlijke expertise, gekoppeld aan TUI

TUI at Home combineert het krachtige imago van TUI met jouw persoonlijke expertise. Zo voorzie je als zelfstandig reisadviseur een grote doelgroep van kwalitatieve producten en een persoonlijk advies op maat.

Lage instapkosten & lage Fee & hoge verdiensten

Naast een bescheiden maandelijkse bijdrage voor je Notebook, VPN account (Travelconnect/Cockpit) betaal je eenmalig een ‘entree fee’ voor een uitgebreide training, basispakket marketing materialen en een drukwerkpakket. Daartegenover staat een uitstekend commissiemodel en een zeer lage fee per boeking. TUI at Home heeft het beste verdienmodel!

Relatiegerichte support

Onze supportafdeling is de spil tussen de zelfstandig reisadviseurs, TUI Nederland en alle andere partners. Hier kun je terecht voor vragen, klachten en advies. En dat allemaal via één telefoonnummer. Bovendien ondersteunen we je op het gebied van administratie, marketing en pr-activiteiten. De supportafdeling is gevestigd bij Reisadviesbureau TUI Effting in Eindhoven. Alle knowhow onder handbereik.

Altijd een compleet en actueel reisaanbod

Door de grote inkoopkracht van TUI Nederland heb je altijd een compleet en actueel reisaanbod in huis. Zo bied je als zelfstandig reisadviseur elke klant altijd een passende en scherp geprijsde vakantie.

Vrij ondernemerschap

Bij TUI kun je naast een zeer ruim aanbod van gecontracteerde leveranciers ook op eigen gelegenheid afspraken met leveranciers maken. Hierdoor kun je, zelfs bij bijzondere en uitzonderlijke reizen, altijd een passend reisschema aan jouw klant aanbieden.

Wat onze mobiele reisadviseurs zeggen

Dinda Fernhout Flexibel voor mijn klanten en flexibel voor mijzelf. Dat vind ik het fijnste van zelfstandig werken. Niet gebonden aan tijd en plaats. Het nauwe contact en het tot het eind betrokken bij de vakanties.
Jose van Felius Werken als ZRA heeft mij de vrijheid gegeven om op een andere manier met mijn klanten te kunnen omgaan. Hierdoor heeft het woord persoonlijk ineens een hele andere betekenis gekregen. Dit is voor mij een hele fijne manier van omgaan met je klant.

Ook zelfstandig reisadviseur worden?

Meld je nu aan

We vertellen je graag meer: bel 088-4415345 of e-mail tuiathome@tui.nl

Jouw voordelen

Lage instapkosten & hoge verdiensten

Meer vrijheid en zelf je uren bepalen

Relatiegerichte support

Vrij ondernemerschap