Word reisadviseur Wie zoeken we? Alle voordelen Aanmelden Veelgestelde vragen Over TUI Contact

Alle voordelen

Een enthousiaste en professionele zelfstandig reisadviseur

Samenwerken met de grootste reisorganisatie van Nederland kent natuurlijk vele voordelen. De belangrijkste voordelen hebben wij voor jou hiernaast op een rijtje gezet.

Jouw voordelen

Meer vrijheid en zelf je uren bepalen

Een stukje vrijheid is toch wel één van de mooiste pluspunten van het werk als mobiel reisadviseur. Je bent baas over eigen agenda, bepaalt zelf je uren en werkt zelfstandig binnen je eigen vertrouwde netwerk. Wie wil dat nou niet?

Jouw persoonlijke expertise, gekoppeld aan TUI

TUI at Home combineert het krachtige imago van TUI met jouw persoonlijke expertise. Zo voorzie je als mobiel reisadviseur een grote doelgroep van kwalitatieve producten en een persoonlijk advies op maat.

Lage instapkosten & lage Fee & hoge verdiensten

Naast een bescheiden maandelijkse bijdrage voor je Notebook, VPN account (Travelconnect/Cockpit) betaal je eenmalig een ‘entree fee’ voor een uitgebreide training, basispakket marketing materialen en een drukwerkpakket. Daartegenover staat een uitstekend commissiemodel en een zeer lage fee per boeking.

Relatiegerichte support

Onze supportafdeling is de spil tussen de mobiele reisadviseurs en TUI Nederland. Hier kun je terecht voor vragen, klachten en advies. En dat allemaal via één telefoonnummer. Bovendien ondersteunen we je op het gebied van administratie, marketing en pr-activiteiten. De supportafdeling is gevestigd bij Reisadviesbureau TUI Effting in Eindhoven. Alle knowhow onder handbereik.

Altijd een compleet en actueel reisaanbod

Door de grote inkoopkracht van TUI Nederland heb je altijd een compleet en actueel reisaanbod in huis. Zo bied je als zelfstandig reisadviseur elke klant altijd een passende en scherp geprijsde vakantie.

Zekerheden

TUI draagt de volledige aansprakelijkheid voor alles wat jij bij TUI en andere gecontracteerde leveranciers boekt. Geen zorgen voor jou bij faillissementen, overmacht situaties en andere onvoorziene omstandigheden bij één van onze partners.

Wat onze mobiele reisadviseurs zeggen

Joyce Maas Ik ben Professioneel & deskundig en de formule van TUI at home ook, daarom zijn we een perfecte match en zo bieden we samen mijn klanten het allerbeste wat er op de markt te vinden is!
Angelique Zwanenburg Ik houd van het persoonlijke contact met mijn klanten. Gezellig op de koffie om de tickets langs te brengen of langs op kantoor om samen nieuwe vakantieplannen door te nemen. Dit alles met veel enthousiasme en goede service alsof het om je eigen vakantie gaat, zonder de druk van targets.

Ook mobiele reisadviseur worden?

Meld je nu aan

We vertellen je graag meer: bel 040 – 2146345 of e-mail franchise@tui.nl

Jouw voordelen

Lage instapkosten & hoge verdiensten

Meer vrijheid en zelf je uren bepalen

Relatiegerichte support

TUI draagt volledige aansprakelijkheid