Samen voor een betere vakantie én een betere wereld Duurzaamheidsagenda TUI Care Foundation

TUI Care Foundation

Het verschil maken voor mensen en bestemmingen wereldwijd

TUI Care Foundation, de corporate foundation van TUI, wil het verschil maken voor mensen en bestemmingen wereldwijd. Hoe? Door samenwerkingen en projecten te ondersteunen die betere mogelijkheden bieden voor jongeren en bijdragen aan de ontwikkeling van vakantiebestemmingen. De stichting richt zich op de positieve effecten van het toerisme en bouwt zo aan blijvende vooruitgang. De projecten en organisaties die gesteund worden richten zich op drie pijlers:

De projecten en organisaties die gesteund worden richten zich op drie pijlers:

  • Educatie van kinderen en jongeren
  • Bescherming van natuur en milieu
  • Lokale economie en werkgelegenheid

Matchen vakantiegangers

TUI Care Foundation matcht vakantiegangers met deze projecten. Door hen kennis te laten maken met lokale projecten op hun vakantiebestemming, geeft de stichting het onderwijs, het welzijn van kinderen en jongeren, de bescherming van natuur en milieu en de lokale economie en werkgelegenheid een boost.

Doneren

Vakantiegangers kunnen niet alleen kennis maken met de projecten, maar ook een steentje bijdragen. Bij een online boeking op TUI.nl kan men een vrijwillige donatie doen. Ook bij het boeken van een reis in een van onze reisbureaus en aan boord van onze TUI fly vliegtuigen bestaat de mogelijkheid te doneren. 100% van de donaties komt ten goede aan de bestemmingen. De operationele kosten van de stichting worden volledig door TUI gedragen.

Meer informatie op de website van de TUI Care Foundation