Word reisadviseur Wie zoeken we? Alle voordelen Aanmelden Veelgestelde vragen Over TUI Contact

Over TUI

Met 1,7 miljoen reizigers, 130 TUI reiswinkels in Nederland, 130 TUI at Home zelfstandig reisadviseurs, eigen vliegtuigen, eigen hotels en reisleiding ter plaatse zijn wij een autoriteit in de Nederlandse reiswereld. Bij TUI heb je enorm veel keuze en waardoor je echt een vakantie op maat kunt samenstellen die aan al je wensen voldoet. Onze prijzen zijn scherp, volkomen helder en zonder verborgen toeslagen. Alle kosten, opties en extra’s verrekenen we meteen in de totaalprijs. Geen verrassingen…

Respect voor natuur en omgeving

Wij willen met elkaar nog lang plezier beleven aan vakanties en alles wat daar groeit en bloeit. In de Nederlandse reisbranche zijn wij koploper in duurzaamheid. Dat betekent dat wij onze verantwoordelijkheid nemen. Wij zijn ons bewust dat we een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de duurzame ontwikkeling van vakantiebestemmingen. Door de milieu-impact te beperken, de cultuur en mensen op de vakantiebestemmingen te respecteren en een reële economische bijdrage te leveren aan de lokale gemeenschappen.

Betrouwbare reviews

Onze reviews zijn geschreven door reizigers die daadwerkelijk met TUI op vakantie zijn geweest. Dat vinden wij zeer belangrijk want we willen onze vakantiegangers zo volledig mogelijk informeren. De reviews zijn transparant en authentiek en worden in hun originele vorm overgenomen. Zowel positieve als negatieve reacties zijn waardevol want wat voor de een heel belangrijk is, kan voor een ander juist de reden zijn om niet te boeken. De reviews zijn nooit ouder dan 48 maanden waardoor het actueel blijft.

Ook zelfstandig reisadviseur worden?

Meld je nu aan

We vertellen je graag meer: bel 088-4415345 of e-mail tuiathome@tui.nl

Jouw voordelen

Lage instapkosten & hoge verdiensten

Meer vrijheid en zelf je uren bepalen

Relatiegerichte support

Vrij ondernemerschap