Over Jeroen Mijn reistips Beoordelingen

Beleef Afrika in eigen land

Safaripark De Beekse Bergen

?Vakantie en safaripark

?Beleef het ultieme safari gevoel!

?Oog in oog met bijzondere dieren

?Volop speelplezier in Speelland

?Binnenzwembad

?Gratis WiFi in alle accommodaties

Blijf overnachten in het unieke Safari Resort Beekse Bergen en slaap letterlijk tussen de wilde dieren. Word één met de natuur.

Het Safari Resort is bijzonder ruim opgezet met luxe lodges. In bijna alle accommodaties heb je direct zicht op bijzondere dieren.

Word wakker van een brullende leeuw of ontbijt samen met nieuwsgierige giraffen! Ontspannen baantjes trekken in het overdekte zwembad, terwijl de kinderen zich vermaken in de avontuurlijke waterspeeltuin.

Je kunt in het Safari Resort de hele dag genieten van waterpret of ontspannen na een dag vol activiteiten in de natuur. Honger gekregen van al dat avontuur? Kom dan naar het sfeervolle Restaurant Moto, waar je kennismaakt met een echte Afrikaanse braai.

Ook ben je van harte welkom in Pamoja Lounge. Hier kun je jouw familie en vrienden uitdagen voor een gezellig potje bowlen! Een unieke ervaring voor het hele gezin.

Neem gerust contact met me op voor beschikbaarheid en meer informatie.

TUI at Home Elke Ruitenbeek
06-21902755
elke.ruitenbeek@tui.nl

#persoonlijkreisadvies #reisbureau #amersfoort #vathorst #bunschoten #spakenburg #nijkerk #hoevelaken #achterveld #waterdorp #leusden #TUIatHome #tuiathomeElkeRuitenbeek #tui #beeksebergensafaripark

Meer reistips

jeroen.otto@tui.nl

Stuur Jeroen een bericht