Over Jeroen Mijn reistips Beoordelingen

Bijzonder overnachten in eigen land

Een Droompark voor iedereen

Laat je verrassen in een van de Droomparken in Nederland. In deze vakantieparken voelt iedereen zich thuis. Van luxe vakantiewoningen tot aan knusse Tiny Houses: bij de Droomparken vind je wat je zoekt. Verblijf in een Droompark in Zeeuws-Vlaanderen en waai uit aan de kust van Zeeland of ga een dag naar historisch Brugge net over de grens in België. Of kies voor een vakantiehuis op de Veluwe. Voor gezinnen is hier alles binnen handbereik, met het Dolfinarium en Burgers Zoo om de hoek. En wanneer je in Droompark Buitenhuizen verblijft, combineer je eenvoudig ontspanning in de wellness met een dag naar onze veelzijdige hoofdstad Amsterdam. De kinderen gaan ondertussen op pad met Bram de Bever, of leven zich uit op de klimtoestellen of in het zwembad.

Bijzonder overnachten

De unieke Tiny Beach Houses in Droompark Bad Hoophuizen liggen vlak bij het Veluwemeer. Grenzend aan een binnenplaats met gedeelde hottub. In de Beach Houses in Droompark Marina Strandbad geniet je van het strandleven. In Droompark Maasduinen is het heerlijk overnachten in de Forest Lodges. De Forest Lodges liggen zoals de naam al doet verwachten, midden in de natuur.

Dromen in een Tiny House

Voor een inspiratievolle vakantiewoning ben je bij de Droomparken aan het juiste adres. Laat je verrassen door de knusse Tiny Houses. Deze kleine huisjes zijn duurzaam en minimalistisch en ze liggen verscholen in de bossen. Zo heb je even echt tijd voor elkaar. In Droompark Maasduinen in Limburg liggen de Tiny Houses aan een binnenplaats. Ga je samen met je familie of een ander gezin? Dan geniet je hier met z’n allen van een barbecue of kampvuur. Maar je kunt ook kiezen voor een bungalow met een grote glaswand in Droompark De Zanding. Het lijkt net alsof je in het bos slaapt. En met Nationaal Park de Hoge Veluwe als achtertuin, ben je echt omgeven door natuur.

Natuurrijke Droomparken

Over natuur gesproken; de Droomparken liggen op de mooiste en groenste plekken van Nederland. Voor wie van natuur houdt, wandelt en fietst hier naar hartenlust. En de luxe vakantiewoningen maken het vakantiegevoel compleet. Verblijf in het Droompark in het Gelderse Nijkerk waar je op een paar stappen van je luxe bungalow zo met een bootje het Veluwemeer op vaart. Of kies voor een Droompark in Noord-Holland bij recreatiegebied Spaarnwoude. Hier wandel en fiets je door het typische Hollandse veenweidegebied. En voor terrassen en heel veel leuke winkels ga je naar Haarlem, dat op een steenworp afstand ligt.

Bel, mail of WhatsApp me voor meer informatie of vul het contactformulier op mijn pagina in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Meer reistips

jeroen.otto@tui.nl

Stuur Jeroen een bericht