Saskia Husmann

Wognum Bel 06-15004853 E-mail Stuur een bericht

Beurré Hardylaan 12 1687 AP Wognum

Toon op kaart
Saskia Husmann
Over Saskia Mijn reistips Beoordelingen

Heerlijk veelzijdig Tenerife in de winter

Tenerife is een heerlijke bestemming in de winter. De zon schijnt of je lijf, de gezelligheid is er en er is veel te zien. Afgelopen december ben ik een paar dagen naar dit Canarische eiland geweest. Met een huurauto hebben we verschillende badplaatsen bezocht, waaronder  Los Christianos, wat mij zeer verrast heeft met zijn leuke straatjes en winkels. In Playa de Las Americas blijft het gezellig druk, vooral ’s avonds, overal bars en leuke restaurants. Costa Adeje is een mooi gedeelte door de vooral luxe hotels. Via de boulevard kun je helemaal naar Los Christianos lopen.

Een bezoek aan de Pico del Teide mocht natuurlijk niet ontbreken en zijn we naar het hoogste punt van Tenerife gereden. Onderweg in een bergdorpje, bij een lokaal restaurant in een leuke binnentuin heerlijk gegeten. Wat een prachtige autorit, achter elke bocht schuilt een mooi uitzicht. Bovenop lijkt het wel een maanlandschap, het is prachtig. Terug zijn we via Puerto de la Cruz gereden, een stad aan de westkant van het eiland.

Voor de kinderen is er ook genoeg vertier, het Siam waterpark met talloze glijbanen is een feest. Het Loropark is een prachtige dierentuin, waar je zeker geen spijt van krijgt.

 

 

 

 

 

Meer reistips

saskia.husmann@tuiathome.nl

Stuur Saskia een bericht