Over Jeroen Mijn reistips Beoordelingen

Heineken Regatta St. Maarten 2021

Voor alle zeil-liefhebbers; de Heineken Regatta is het grootste en gezelligste race -en zeilevenement in het Caribisch gebied St. Maarten. In 2020 heeft team Noor (d) mannen hier aan meegedaan en ik ben supertrots op ze want ze hebben overall de 1ste plaats behaald! Het was een prachtige onmisbare ervaring waarbij ik alles voor ze heb verzorgd! 

Volgend jaar vind de Heineken Regatta plaats van 4 -7 maart. Inmiddels zijn de arrangementen naar de St. Maarten Heineken Regatta van 2021 alweer boekbaar!

Deze 4-daagse regatta eindigt iedere avond in Simpson Bay; na een dag vol adrenaline op het water kun je je ’s avonds heerlijk ontspannen tijdens de beste Caribische feesten op het festival terrein in Port de Plaisance.

De Heineken Regatta is onlosmakelijk van de eilandcultuur van St Maarten en het deelnemen hieraan is een must voor iedere avontuurlijke zeiler. De regatta begon, zoals zoveel zeilwedstrijden, als een race tussen een paar vrienden. Na een jaar of twee besloot de lokale importeur van Heineken om het evenement te sponsoren omdat er veel bier werd verkocht tijdens de wedstrijd. De Heineken Regatta vindt nu elk jaar plaats en trekt meer dan 150 jachten en 5000 toeschouwers uit de hele wereld.

De Caribbean Yachting Association is hoofdsponsor van de wedstrijd, met zeilboten ingedeeld volgens het St Martin-handicapsysteem. Woon vier dagen lang dit onvergetelijke en waanzinnige spektakel bij, waaronder de wedstrijden heen en weer op het Anguilla-kanaal rond de wateren van Marigot Bay, en de populaire race rondom het hele eiland.

Heineken is aanwezig bij de feestelijkheden en sociale evenementen: de ritmische trommelslag van steelbands, indringende Soca-ritmes en het klinken met het groene flesje – Heineken is gedurende deze vier dagen niet weg te denken. De gezelligheid bereikt een hoogtepunt met de befaamde prijsuitreiking en de party op de laatste zondagavond/maandagochtend.

Alles wordt voor je verzorgd zoals de vlucht, stoelreservering, de inschrijving, de zeilboot, ondersteuning ter plaatse en nog veel meer.

Wil jij hier met jou team bij zijn? Neem dan gerust contact met mij op! 

 

 

Meer reistips

jeroen.otto@tui.nl

Stuur Jeroen een bericht