Thea Vennik

Sint Nicolaasga Bel 06-52660470 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Dobbeleane 18a 8521 KR Sint Nicolaasga

Toon op kaart
Thea Vennik
Over Thea Mijn reistips Beoordelingen

Ontdek het mooie Zuid-Afrika

Een vakantie Zuid-Afrika zorgt voor onvergetelijke momenten. Het land is wereldberoemd om de safariparken waar de Big 5 leeft. Vanwege de vele adembenemende plekken kiezen veel mensen voor een rondreis door Zuid-Afrika. Op die manier kun je zoveel mogelijk van het land zien en meerdere safari’s beleven. Zo is de kans op het spotten van de Big 5 het grootst. Naast de mooiste wildparken biedt het land ook fantastische natuur, mooie steden en dorpjes en een spectaculaire kust.

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om dit alles op een avontuurlijke manier te beleven, je kunt bijvoorbeeld zweven aan een kabelbaan over brede kloven, raften, duiken met haaien en nog veel meer. Ben je meer geïnteresseerd in de geschiedenis van het land? Ook dan kun je kiezen uit de vele historische plekken en musea.

Rondreis door Zuid-Afrika, ik ben je specialist

Doordat ik al 3 keer in Zuid-Afrika ben geweest op verschillende plekken, kan ik je heel goed adviseren over welke plekken jij het beste kunt bezoeken en wanneer. Wil je naar Kaapstad en de wijnregio? Walvissen spotten langs de kust? De mooiste wildparken bezoeken? Ik kan je er alles over vertellen.

thea.vennik@tuiathome.nl

Stuur Thea een bericht