Monique Ravenstein

Barendrecht Bel 06-45620702 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Prins Bernhardstraat 23 2991 BM Barendrecht

Toon op kaart
Monique Ravenstein
Over Monique Mijn reistips Beoordelingen

Personeelsreizen

Even ertussenuit met heel het team? Ook dat is belangrijk! Of dit nu een leuke break wordt van het werk of juist een reis gericht op teambonding, een unieke personeelsreis is dé manier om bij te dragen aan de tevredenheid van je werknemers. Het behouden van goed personeel is tegenwoordig namelijk afhankelijk van zoveel meer factoren dan alleen het salaris. Een mooie reis kan daarom al een waardevolle aanvulling zijn op de waarde creatie voor jouw werknemers en een onderscheidend vermogen bieden voor jouw bedrijf.

Waarom een personeelsreis?

Er kunnen veel verschillende redenen zijn waarom jij unieke personeelsreizen zou willen organiseren voor je team, los van het bedrijfsbelang in het onderhouden van je personeelsbestand.

Om te beginnen draagt een personeelsreis op maat enorm bij aan de teamspirit, vooral bij nieuwe teams. Hetzelfde geldt voor teams die recentelijk iets heftigs hebben meegemaakt of voor teams die nogal conflictgevoelig zijn. Indien de reis goed wordt ingericht, kan het probleemoplossend werken wanneer collega’s elkaar buiten de professionele werkvloer beter leren kennen en leuke ervaringen met elkaar opdoen. Ook kan een unieke personeelsreis een team net de frisse blik en inspiratie geven die het nodig heeft en/of kan het een ideale mogelijkheid zijn om iets te vieren want… wat is er nu leuker dan een jubileum vieren met een onvergetelijke reis? Kortom, unieke personeelsreizen zijn onder andere geschikt voor…

  • Het tonen van de ultieme waardering naar je werknemers.
  • Een beloning vanwege het behalen van zakelijke doelstellingen (denk aan incentive reizen).
  • Een jubileumviering
  • Teambuilding

De verschillende soorten personeelsreizen

Afhankelijk van het doel dat je hebt met je personeelsreis, zijn er veel verschillende mogelijkheden in het organiseren van personeelsreizen op maat. Je kunt gaan voor een luxe en relaxende all-inclusive maar ook voor een meer avontuurlijkere reis vol activiteiten, afhankelijk van je wensen en de bestemming.

Een Workation: op reis en tóch werken

Graag op reis maar geen tijd om het werk te laten liggen? Dan biedt TUI Workation de oplossing! Dit is de ideale combinatie tussen het vieren van vakantie en het combineren van werk. TUI Workation heeft hiervoor een selectie aan bestemmingen die zowel een ideale werkomgeving bieden als de mogelijkheid voor teambuilding en tegelijkertijd de aspecten van een vakantie voor in de vrije uurtjes.

Mogelijkheden in het binnen- én buitenland

Alle unieke personeelsreizen zijn in te richten op jou wensen, of je deze nu graag dichtbij huis hebt of liever ver weg in een ander land. Op deze manier is een personeelsreis af te stemmen op jouw wensen wat betreft de duur van je reis, het doel van je reis en natuurlijk je budget.

Meer reistips

monique.ravenstein@tuiathome.nl

Stuur Monique een bericht