Monique Ravenstein

Barendrecht Bel 06-45620702 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Prins Bernhardstraat 23 2991 BM Barendrecht

Toon op kaart
Monique Ravenstein
Openingstijden
Maandag
0900-1800 's avonds op afspraak
Dinsdag
0900-1800 's avonds op afspraak
Woensdag
0900-1800 's avonds op afspraak
Donderdag
0900-1800 's avonds op afspraak
Vrijdag
0900-1800 's avonds op afspraak
Zaterdag
0900-1600
Zondag
11.00-1600
Over Monique Mijn reistips Beoordelingen

Beoordelingen

Amy Jones

Helemaal Top!
Monique heeft ons heel goed geholpen met het uitzoeken van een familievakantie.
Snelle reactie en goed te bereiken.
We zijn erg blij met je Monique. Een echte aanwinst voor TUI.
Liefs Amy

Marjilde Wittekoek

Opnieuw via Monique geboekt. Hele fijne service! Monique denkt super goed mee en regelt alles altijd prima. Volgend jaar weet ik haar weer te vinden

Rob en Marjon

Het was zeer plezierig via jou onze reis te hebben geboekt. Fijn dat je aan huis komt, deskundig advies, en je merkt dat je ons graag hebt willen helpen door o.a. uitgebreid de tijd te nemen en diverse opties uit te zoeken.

Carla lammers

Wij zijn heel fijn door Monique geholpen .
Bij vragen kregen wij gelijk antwoord via mail of via de app. Ze was van ook heel behulpzaam bij de stoelreserveringen.

Jenny van Gelderen

Deze mevrouw heeft echt passie voor haar werk , ze reageerde zo snel op m’n bericht en alle vragen erna . Terwijl ze zelf onderweg was op reis nam ze steeds de tijd tussendoor dingen voor mij uit te zoeken en te antwoorden. Echt top ! Mooie reis en huurauto geboekt naar Sardinië, ik moet nog gaan dus hoe t uitpakt dat weet ik nog niet . Maar heb er alle vertrouwen in en met alle tips die ik heb gekregen van Monique komt dit vast goed . Ik heb er zin in en laat nog weten hoe m’n vakantie is geweest ! Alvast bedankt voor alles . Groetjes Jenny

Angela Imambaks

Heel toevallig in contact gekomen met Monique.
Samen met haar hebben wij een rondreis op maar samengesteld. Ik had best veel vragen en wijzigingen, maar niets was teveel voor haar. Monique reageerde snel en dacht altijd met je mee. De volgende reis schakel ik weer Monique in.

Karin van Wolde

Voor volledige ontzorging bij het boeken van een vakantie: bel Monique. Zeer snelle reactie, hartelijk, duidelijke en complete informatie.

Angela Imambaks

Heel toevallig in contact gekomen met Monique.
Samen met haar hebben wij een rondreis op maar samengesteld. Ik had best veel vragen en wijzigingen, maar niets was teveel voor haar. Monique reageerde snel en dacht altijd met je mee. De volgende reis schakel ik weer Monique in.

Saskia Kloppenburg

Wij vinden vooral het persoonlijke contact heel fijn.

Thijs Westerkamp

Het is altijd goed werken met Monique, snel en altijd met hoge kwaliteit en service!

Jan van der Wal

Alles wederom fantastisch geregeld en met heel veel zorg gedaan
Zeer zeker een aanbeveling voor andere
Ons reisgezelschap en ik geeft haar een dikke 10

freek dijkstra

In een woord GEWELDIG
Monique is snel, adequaat en enorm prettig in de samenwerking

Ger den Reijer

Wij hebben via Monique een cruise in het Midden-Oosten geboekt. Vooraf heeft Monique ons perfect geïnformeerd. Extra vragen werden snel en deskundig beantwoord. Bovendien is Monique erg vriendelijk, zowel in de email als aan de telefoon. Onze volgende reis boeken wij zeker opnieuw via Monique!

Cisca held Versnel Den held

Fijn contact, afgestemd op mijn wensen en in de laatste fase verder verfijnd tot perfecte reis voor mij.

blij!

Jannie Kwakernaat

Prima adviseur. Snelle service. Probleem oplosser. Mailt heel snel en regelt dingen. Vriendelijke benadering.

Ik regel meestal de vakanties zelf maar door Corona toch maar voor pakketreis bij Tui gekozen en Monique op basis van eerdere referenties gekozen. Goede keuze geweest.

Selenia Dalli Cardillo

Monique is a kind , patient and professional travel agent! She is efficient in her work, super proactive and available.
She manage to find a suitable solution according to our needs and request.
. She suggested us several travel proposals for different destination and at the end we choose Mexico.
After Giving her the approval she booked everything for us!

Monique fully respected our travel requirement.
She provided us a list of documentation both virtually and paper version in English and Dutch, once all was settled we simply pay online with no stress at all!

I didn’t necessarily need to Arrange appointment face to face , since I was abroad and busy with work , she planned everything via email/ phone call/ messages.
With Monique you don’t need to get stressed and you can avoid long queue at TUI agencies.

I’m Highly satisfied with her service and I recommend her!
Monique simply made our honeymoon perfect and we will indeed plan our next travel again with her!

Eva

Monique heeft ons ontzettend goed geholpen met het vinden van een last minute vakantie. Ze wist goed onze wensen in kaart te brengen en daar snel een passende vakantie op af te stemmen. Het contact met Monique is erg fijn, ze is altijd goed bereikbaar, ook in het weekend en in de avonden. En ondanks dat ze niet bij ons in de buurt woont heeft ze persoonlijk onze reisdocumenten en een leuke attentie langs gebracht. Wij gaan zeker nog een vakantie via Monique boeken!

D. Visser

Fantastisch geholpen door Monique, supersnel en altijd bereikbaar 🙂 echt top !!

Familie Dallau

Wij zijn dik tevreden met de aan huis service en de persoonlijke aanpak van Monique. Het is echt een aanrader. Monique is een gezellige, betrokken persoon, die al je vragen ook buiten kantooruren razendsnel beantwoordt. Heel veel wordt je uit handen genomen en dat is fijn. Bedankt Monique.

Bert Maas

Heel snel en goed geholpen. Goede adviezen gekregen.

Miranda

Wij hebben dit jaar twee vakanties bij Monique geboekt en we zijn erg tevreden over de service van Monique. Ze verplaatst zich goed in je gezin en in de wensen die wij hebben. Daarnaast is Monique betrouwbaar, gastvrij en altijd bereikbaar!

Jan van der Wal

Fantastisch geholpen is heel duidelijk en reageert heel snel op vragen
Ronduit een dikke 10

Lydia Havermans

Monique is fijn in de omgang en heeft veel kennis van zaken. Ze geeft goede adviezen en komt afspraken altijd stipt na.
Voor een vakantie op maat, beveel ik Monique van harte aan.

Eline Koppenol

Monique is vakkundig en adviseert snel en goed. Ze luistert erg goed naar de wensen van de klant en springt er snel op in. Bijna letterlijk dag en nacht. Monique is erg vriendelijk en denkt goed mee en komt met duidelijke en overzichtelijke opties. Al eerder waren wij zeer tevreden over de service van Monique en daarom hebben wij haar dit keer weer benaderd om ons te helpen bij het plannen van een reis. In de toekomst zullen we dit zeker weer doen.

indy Ketting

Ik ben super enthiousiast over Monique. Ondertussen ben ik twee keer bij haar terug gekomen in een zoektocht naar een vakantie met vriendinnen en familie en de service is altijd snel, goed en geïnformeerd. Monique reageert altijd snel en je kunt met alle vragen bij haar terecht. Je hebt het gevoel alsof ze het beste voor je wilt vinden met alle wensen vandien. Ik denk dat ik voor de komende jaren op deze manier een vakantie blijf boeken!

Chantal Brands

Wederom uitstekend geholpen! Paar voorstellen gehad om uit te kiezen, terugkoppeling gegeven en paar nieuwe voorstellen gehad waar we uit gekozen hebben. Duidelijk en overzichtelijk!
Een aanrader!

Miranda

Monique is goed bereikbaar, helpt je vakkundig en alles is supersnel geregeld. De reisbescheiden zijn net een cadeautje!

Ricardo Kleinjan

Als je op een een vlotte, nette en vooral super klantvriendelijke manier je eigen reis wilt laten samenstellen door iemand die zich echt bezighoudt met de wensen van de klant denk dan niet verder maar boek je reis via Monique! Echt niets op aan te merken, ze denkt van a tot z met je mee en haalt de onderste steen boven om snel en goed dingen te regelen naar wens.

Een dikke 10! Fijne service 🙂

Ricardo & Lilly

Helma Boer

Monique heeft ons zeer goed geholpen! Zeer goed bereikbaar, snelle reacties en een goed voorstel ontvangen. Onze volgende vakantie is alweer in behandeling bij Monique.

Brigitte

Monique is super enthousiast, altijd bereikbaar en niets is haar te veel om jouw reis goed geregeld te krijgen. Dit was mijn eerste boeking via Monique en ik/deze reis waren zeker niet haar makkelijkste ervaring, maar we hebben er zeker op verzekeringsgebied veel van geleerd. ?

Piet Damen

zeer goed en snel een goed voorstel ontvangen en ook akkoord meegegaan

Marjan Bloemhoff

Prima geholpen! Monique luistert goed wat jij belangrijk vindt en reageert snel met een mooi voorstel!

Yari melfor

Mevrouw Ravenstein 10 plus. supper goed geholpen. denk met je mee is goed bereikbaar.als je op zoek moet naar een reisadvies zou ik zeker bij haar gaan en ze kijkt ook naar wat voordelig is voor jou.top service

Ronald

Ik ben aangenaam verrast door de uitstekende service en snelheid. Bereikbaarheid en communicatie via telefoon whats app ging prima en toen Monique de reisdocumenten zelf kwam langs brengen was ik met stomheid geslagen wat een klantgerichte actie. Wij zijn heel blij en gaan genieten van onze vakantie.

Rebecca Morton

Excellent. Very quick to respond. Very helpful. Will definitely book via Monique next time.

A. Waardenburg

Een bijzondere leuke vakantie gehad, geboekt bij Monique!
Een echte aanrader!
Monique regelt alles voor je dus onbezorgd de deur uit!
Dik tevreden ?????

john Nijenhuis

ik ben zeer tevreden over het advies wat je ons hebt gegeven. als de vakantie zelf ook zo wordt dan zou dat geweldig zijn.

Monique Tsang-de Jong

Wat een super service! Monique komt met aantal optie’s en denkt met je mee! We kunnen niet wachten om te gaan. ?
Thx

Mirella van den Doel

Wat zijn we dit jaar weer geweldig geholpen door Monique! Elk jaar boeken we via haar, nu al aantal jaren achter elkaar, onze vakantie bij haar. Zo fijn hoe ze meedenkt en zorgt voor juist die vakantie waar je zo naar zocht!
Met name dit jaar spant haar service gerichtheid de kroon! Met alle corona perikelen en omboekingen, had ze in een mum van tijd een oplossing en hield ons geweldig op de hoogte van alles!

Dank voor alle goede zorgen Monique!

Wilma Houke

We zijn snel, correct en goed geholpen door Monique. Zeker mogelijk dat weer in de toekomst weer om deskundige hulp zullen vragen. Bvd.

Marco en rosina hoedt

We zijn super goed geholpen we gaan onze volgende reis zeker weer bij monique boeken bedankt.

N.Rienks

Wij vinden het elk jaar fijn om bij Monique te boeken. Monique zoekt elk jaar goed met ons mee en als we ergens mee zitten kunnen we altijd contact met haar opnemen.
Hoop dat ze ons nog vele jaren kan helpen!!!!

Groeten familie Rienks

Ivo Bruinenberg

Monique had voor ons wederom een prachtige vakantie gevonden in Kefalonia. Erg prettig dat elke keer je weer verrast wordt. Hotel was super en de omgeving enorm mooi.
Over 4 weken gaan wij weer naar Griekenland naar een andere bestemming die Monique voor ons uitgezocht heeft.

Maureen Barrow

Mijn complimenten voor de snelle afhandeling en bereikbaarheid.
Ik weet dat mijn vragen altijd op de juiste manier beantwoord worden daarom kies ik ook voor jou Monique.Dank voor alles wat j voor me doet.Gods zegen.Soso lobi( veel zegen).

Maureen Barrow

Mijn complimenten voor de snelle afhandeling en bereikbaarheid.
Ik weet dat mijn vragen altijd op de juiste manier beantwoord worden daarom kies ik ook voor jou Monique.Dank voor alles wat j voor me doet.Gods zegen.Soso lobi( veel zegen).

Boudewijn Simonis

Zeer behulpzaam, kundig , snel is de handel wijzen van Monique Ravesteijn. Ik kan haar zeker aanbevelen.

George Zwolsman

Na aanvraag direct gereageerd door
Monique.
We hadden vragen over de F1 race in Abu Dabi
die ze direct beantwoordde. Luisterde goed naar
onze wensen en binnen een uur was alles geregeld.
Heerlijk als zo alles geregeld is. Kost niets meer
dan via internet, maar al je zorgen worden door
haar direct overgenomen en opgelost.
Prima, ik kan iedereen aanbevelen bij Monique te boeken

Hans Koster

Uitstekend geholpen, zeker toen ik mijn reis heb verschoven naar een latere datum.

Caroline Corporaal

Monique heeft ons fantastisch geholpen en op korte termijn heel veel voor ons geregeld. Mede dankzij haar betrokkenheid en service hebben we een geweldige vakantie hebben gehad!

Joany Scholten

Hartstikke leuk en fijn geholpen!
Begripvol en aardig.
Dikke 10!

Tamara Fennema

Heel goed geholpen tijdens het uitzoeken en boeken van de vakantie. Monique is altijd bereikbaar en staat klaar voor alle vragen.

Patrick Hill

Met onze vriendengroep een weekje Ibiza geboekt, hierbij goede informatie verkregen wat betreft de te kiezen hotels/appartementen en de plaatsjes waar we onze vakantie zouden kunnen doorbrengen en zodoende snel tot een besluit gekomen….Bedankt Monique

Sidney Ketting

Monique is heel fijn om mee samen te werken. Meestal zoek ik zelf vakantieplekken uit maar met alle maatregelen gaf ik het liever uit handen. In coronatijd zocht Monique voor ons een hele fijne vakantieplek die voldeed aan al onze wensen (en dat waren er nogal wat ?). Monique is eerlijk en geeft genoeg keuzes, als we het er niet mee eens waren dan zocht ze verder. Ook viel mij op dat Monique heel snel reageert op mails, super fijn! We gaan het zeker vaker laten uitzoeken!

Violette de Keijzer

Bij Monique leuke reis naar Griekenland geboekt. Ze heeft me super goed geholpen. Doortastend en snel kwam ze haar afspraken na. Ze heeft goede tips en neemt de boeking helemaal uit handen. Volgende keer weer bij Monique boeken. Helemaal top!

Julciléa

Zo blij met je hulp. Altijd meedenken met alternatieven. Geholpen op momenten dat ik er niet uitkwam. Raad iedereen aan. Was mijn eerste boeking bij je en zeker niet de laatste

Esther Schuiling

Monique doet ontzettend goed haar werk, weet altijd de leukste plekjes en mooiste accommodaties te vinden. En weet precies wat je zoekt voor een mooie en onvergetelijke vakantie. Altijd goed geholpen!

SIlvie rutter

Na vele jaren naar een reisbureau geweest te zijn voor onze vakanties te boeken zijn we door de Corona maatregels bij Monique terecht gekomen.
We zijn zeer tevreden over haar en we vinden het super prettig dat ze aan huis komt en echt alles voor ons uitzoekt.wij hebben nu een cruise Cariben bij haar geboekt voor maart 2021 en kijken hier echt naar uit.
Vlucht en een extra dag met hotel alles wordt geregeld.
Monique blijft ons steeds goed op de hoogte houden en dit ervaren wij als zeer prettig.
Een dikke 10 voor Monique.

George Zwolsman

Enthousiaste en zeer vakkundige reisadviseur.
Iemand die met je meedenkt om je vakantie al vanaf te voren, te laten slagen.
Veel kennis van zaken en zijn er problemen, dan lost zei deze zo snel mogelijk voor je op.
Ze is iemand die de klant echt voorop stelt.
Overweeg je een vakantie, boek dan bij haar.

Carla van Leeuwen

Vriendelijk ?
Super service & behulpzaam met uitzoeken vakantie. ?☀️
Alles tot in de puntjes geregeld ??
Je kan altijd bellen voor vragen, helemaal Toppie ?

monique.ravenstein@tui.nl

Stuur Monique een bericht