Aletty Scheffer

Elst Bel 06-25582051 Bel 0625582051 E-mail Stuur een bericht

Franseweg 118 3921 DK Elst

Toon op kaart
Aletty Scheffer
Over Aletty Mijn reistips Beoordelingen

Beoordelingen

Liseth Draaisma

Het was even schakelen toen onze vakantieplannen niet door konden gaan. Kroatië ging door covid op code oranje.
Met een caravan in stalling zaten we uren alternatieven op te zoeken. Geen probleem zou je zeggen maar het lukte ons niet.
Aletty wel hoor……2 alternatieven en we waren om, keuze 1 werd het. In een klein uurtje hadden we alles geregeld en alle info die we nodig hadden om reis te maken.
Hoe makkelijk, vliegen naar Malaga met een huurauto naar een prachtige bestemming aan de kust van Marbella! Kortom genieten. Het gemak van inpakken, gaan en vertrouwen dat alles goed geregeld is, is een nieuwe ervaring.
Blij, met Aletty en haar TUI organisatie. Er volgt vast meer!

Henk van de Haar

Ze heeft alles naar alle tevredenheid opgelost.
Ze heeft er veel moeite voor gedaan om ons tevreden te krijgen/houden.
Heeft zich heel goed ingezet voor ons!!!
Niets was haar teveel om uit te zoeken.

Cynthia van den Top

Bij Aletty Scheffer krijg je een goed advies op maat en heel fijn dat de afspraken persoonlijk bij je thuis zijn.
Het spreekwoord “doet wat zij zegt” is zeker bij Aletty aan de orde!
Wij raden zeer zeker anderen mensen aan om bij Aletty hen (droom)reis te boeken.

Suzanne Poot

Wij boeken onze (vakantie)reizen al jaren bij Aletty Scheffer. Ze weet precies wat we zoeken en/of gaat altijd op zoek naar iets origineels. Extra waardevol is dat als je voor, tijdens of na je reis vragen hebt je altijd bij haar terecht kunt.
Voor de mooiste reizen en de allerbeste persoonlijke service moet je bij Aletty zijn!

Jara Helms

Aletty heeft voor een vriendin en mij een hotel in Parijs weten te vinden die perfect bij onze wensen aansluit. Het was erg snel geregeld. Helaas kan onze trip niet doorgaan door het virus maar ondanks dat hield Aletty ons goed op de hoogte zonder er zelf naar te vragen. Echt top! Voor het volgende tripje klop ik zeker weer bij Aletty aan!

Mila Van Schaeck Mathon

Het contact met Aletty vond ik heel prettig. Op elk wijziging in onze wensen kwam zij met n passend alternatief. Ze gaat er echt voor, totdat we de perfecte vakantie hebben,en dat geeft vertrouwen!

Hetty en Erik Schrijvers

Wij boeken al een aantal jaren bij Aletty en alles wordt tot in de puntjes geregeld/ verzorgt. Dit jaar hadden wij onze reis naar Bali geboekt en helaas kon deze i.v.m. coronavirus niet doorgaan. We kregen van Aletty netjes een app, dat helaas ook onze mooie reis naar Bali was geannuleerd. Dat is toch een services! Verder geeft zij je goed advies, denkt met je mee, is ten alle tijden bereikbaar of het nou via de telefoon of E-mail is en de vragen die je hebt daar krijg je snel antwoord op. Kortom een fijne reisadviseuse.

Margreet Nijland

Via Aletty heb ik een reis naar Marokko geboekt. Zij kon mij voorzien van alle benodigde informatie over de bestemming en zij heeft alles perfect geregeld. Het contact met Aletty was ook erg prettig!Zeker een aanrader om via haar te boeken!

Fred en Marja

Dankjewel voor de goede service en het prettige advies. Helaas, uiteraard vanwege Corona, maken we nu geen gebruik van de reis maar zodra het weer lukt gaan we de cruise heel snel wel maken en komen we graag bij je terug.

Judith petrus

Goede informatie over hotel en Aruba, verder alles voor mij geregeld , tickets en hotel vouchers uitgeprint voorbeelden van comfort stoelen gemaild, welke nog vrij waren!
Al met al TOP

Peter Thoutenhoofd

Super goede service, denkt goed mee en is creatief en flexibel met het boeken van je reizen. Kortom super tevreden en voor iedereen een aanrader !

Tess Verwoert

We hebben in februari een city trip naar Valencia geboekt bij Aletty. Alles super door haar geregeld. Perfecte ligging van het hotel. De meest gunstige vluchttijden uitgezocht. Kortom een super vakantie gehad, dankzij de goede zorgen van Aletty!

Hans Heidema

Wij hebben de service van Aletty Scheffer als niet Nederlands ervaren. Wat een heerlijke toevoeging. Haar kennis en snelheid leverde ons zelfs geld op. Voor ons de perfecte steun en hulp bij het boeken van tickets en/of onze vakanties.
Er wordt niks opgelegd. Het gaat heerlijk ontspannen zonder druk.
Zeker in deze lastige tijden is dit meer dan de moeite waard om je eens te laten helpen en adviseren.
Wij kijken alweer uit naar onze volgende vakantie.

Marc Hake

Het is niet onze eerste keer dat wij onze reis geboekt hebben bij Aletty Scheffer. meerdere keren heeft zij ons geadviseerd voor prachtige bestemmingen waaronder wintersport in Italie en een trip naar Turkije.
Als het dan weer bij je op komt om op vakantie gegaan, dit keer in februari naar een plek waar het lekker warm en tropisch is, denk je aan Tui at home Aletty Scheffer.
Wij hebben ons op de site van TUI georiënteerd en daarna direct contact opgenomen met Aletty (en dat kan gewoon met Whatsapp. Aletty weet welke optie/resort/locatie het beste bij ons past.
Een geweldig advies voor het resort waar wij naar toe zijn gegaan. Aletty gaf aan daar zelf ook geweest te zijn en kwam nog met een hele rij mogelijkheden, excursies etc.
Tevens heeft ze bij de boeking de juiste locatie van de geboekte kamer aangegeven bij het resort en alles viel op zijn plaats.
Op deze manier kan je onbezorgd beginnen aan je vakantie……… Dat denk je dan, want vlak voor vertrek komt Aletty ook nog bij je langs met een vakantiegroet. een paar tips èn een goodiebag.

Wanneer je plezierig en zonder stress op vakantie wilt gaan kunnen wij het aanraden om contact op te nemen met Tui at home Aletty Scheffer.

Pauline Demakker

Voor het eerst op singlereis geweest, wat voor mij echt een uitdaging was. Aletty heeft een advies op maat gemaakt en ondanks dat ik pas 3 weken van te voren had besloten om te gaan heeft zij het toch nog voor elkaar gekregen om voor mij een passende reis te vinden. Nogmaals heel erg bedankt Aletty!

aletty.scheffer@tui.nl

Stuur Aletty een bericht