Annemarie Lenders

Breezand Bel 06-38848740 E-mail Stuur een bericht

Irissenstraat 45 1764 HD Breezand

Toon op kaart
Annemarie Lenders
Openingstijden
Maandag
09:00-21:00
Dinsdag
09:00-21:00
Woensdag
09:00-21:00
Donderdag
09:00-21:00
Vrijdag
09:00-21:00
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Op afspraak
Over Annemarie Mijn reistips Beoordelingen

Beoordelingen

Mary Kraak

Al jaren is Annemarie onze contactpersoon voor het boeken van onze reizen. Annemarie weet precies welke reizen en hotels voor ons geschikt kunnen zijn. Wij hebben dan ook nog nooit een teleurstellende vakantie gehad. Ook mijn laatste reis naar Curaçao was weer door Annemarie tot in de puntjes verzorgd. Wat een werk heeft zij verricht voor vertrek en hoe kan ze het allemaal op tijd plannen? Testen, inchecken etc. Overal denkt zij aan! Van ons krijgt ze een dikke 10 als waardering 😊

Piet en Linda Kruijssen

Zonder Annemarie was de reis niet zo soepel verlopen.Het is een aanrader om bij Annemarie at Home de reis te boeken.Niets is haar teveel ze regelt alles.Volgend jaar weer.

Franciscus Greeve

Hebben bij tui at home Annemarie Lenders een reis geboekt en alles is tot in de puntjes geregeld.
Heel goed verzorgd dit gaan we echt weer doen bij de volgende vakantie we geven haar hiervoor een 10

Liesbeth Verwoerd

Wat een super ervaring met Annemarie. Alles tot in de puntjes geregeld. Als we een cijfer mogen geven krijgt ze een dikke vette 10.

Elles en Paul Visser

De voorpret begint al bij het boeken met Annemarie. Door haar enthousiaste, betrokken – en professionele houding heeft ze gezorgd voor een onbezorgde en heerlijke vakantie. Het persoonlijke contact via de diverse kanalen van email wapp telefoon en aan huis maakt het boeken van een vakantie wel heel gemakkelijk.
Al het papierwerk wordt geregeld en iedere vraag wordt direct met een lach opgepakt en beantwoord.

Onze vakantie was heerlijk en wij gaan zeker in de toekomst gebruik maken van Annemarie haar ondersteuning bij het boeken van onze vakantie.

Familie Kunnen
Wat zijn wij blij met Annemarie,alles word geregeld,geen vraag is te veel!👍
Heerlijk dat ze bij je thuis komt ,om alles lekker door te praten,en naar je wensen te luisteren.
In deze corona tijd regelt ze ook al het extra papier werk,wat een service!
Annemarie wij blijven bij je terug komen!!
Grt van alle fam Kunnen gezinsleden🙋‍♀️
Vivian Haan-Bemelmans

Een review achterlaten op een website, ik ben er eigenlijk niet zo van.. Maar lees wel altijd de reviews van een ander. Omdat je dit toch ook meeneemt in je overwegingen, beslissingen iets kopen, of iemand te benaderen voor zijn of haar expertise.

Voor Annemarie wil ik graag een review schrijven, waarom? Omdat ik al jaren tevreden ben over haar werkwijze!

In eerste instantie is ze altijd vrolijk en vol humor! Ze luistert aandachtig naar je wensen en gaat ijverig op zoek naar iets moois voor jou of je gezin. En het mooiste van alles is dat ze dit naar wens en behoefte van alle personen probeert te doen! (wat haar bij ons tot nu toe altijd gelukt is).

Wat ik ook zo fijn vind aan Annemarie is dat zij je NOOIT het gevoel geeft dat een vraag, een wens of dergelijk ‘teveel eisend’ ‘niet uitkomt’ of ongewenst is. Als zij een aantal opties heeft gemaild voor eventuele reisbestemming en het is het net niet helemaal of je heb door omstandigheden je wensen moeten aanpassen tussentijds gaat zij net zo ijverig hiermee aan de slag en zal ze nooit vasthouden aan eerder geopperde opties! En als je dan eenmaal je keuzes hebt kunnen maken ook de opties (wat heel lastig is want ze zoekt zo goed dat het eigenlijk allemaal GOED is) dan begeleidt ze het hele proces tot je echt daadwerkelijk in de lucht zit op weg naar je vakantiebestemming ook tot in de puntjes.

Door corona moeten wij nu een aantal dingen extra; testen, formulieren invullen, verzekeringen, dingen waar je eigenlijk allemaal niet aan wilt denken of wilt regelen voorafgaand aan je vakantie maar moet nou eenmaal! Met begeleiding van Annemarie is dit een makkie!! Zij legt je uit wat je moet doen, invullen, regelen, stuurt herinneringen hiervoor, stuurt de juiste linken hiervoor, en komt je benodigde documenten persoonlijk overhandigen. Mocht er tijdens je trip iets zijn of achteraf ook dan is Annemarie er voor je!

Lijkt wel alsof ik haar probeer te verkopen, maar het is gewoon onze ongezouten mening en waarheid!

Als je 1 van de gelukkige persoon of gezinnen mag zijn voor wie Annemarie jou vakantie mag regelen, mag je jezelf en jouw gezin geluk prijzen! En geloof ons.. JE BOEKT/ZOEKT HIERNA NOOIT MEER ZELF! Maar zal altijd Annemarie vragen dit te doen 😊

Familie Alkemade-Wiersma

De service die Annemarie heeft verleend is fantastisch! Met alle regels betreft Covid is het fijn om iemand te hebben die de beren voor je vangt en je voorziet van het beste advies. Annemarie denkt heel erg mee met het boeken van een reis en geeft goed advies afgestemd op onze wensen. Wij zijn super geholpen, Annemarie geeft snelle reactie’s zowel telefonisch als via de mail. Alles is tot in de puntjes geregeld, dat geeft pas echt een vakantiegevoel. Wij boeken de volgende reis zeker bij Annemarie!

annemarie.lenders@tui.nl

Stuur Annemarie een bericht