Christine Knol

Koudekerke Bel 06-15123401 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Drakensteynlaan 22 4371 TG Koudekerke

Toon op kaart
Christine Knol
Openingstijden
Maandag
09.00 - 21.00
Dinsdag
09.00 - 21.00
Woensdag
09.00 - 21.00
Donderdag
09.00 - 21.00
Vrijdag
09.00 - 21.00
Zaterdag
10.00 - 17.00
Zondag
op afspraak
Over Christine Mijn reistips Beoordelingen

Beoordelingen

Ellen Tavenier

Christine heeft geholpen om een vakantie voor ons te boeken in de voorjaarsvakantie op Tenerife. Wij hebben het als persoonlijk en vertrouwd ervaren. Christine heeft goed geluisterd naar onze wensen en verlangens en kwam met verschillende opties. Ook bij de aanvullende vragen zijn wij uitstekend geholpen. Voor hulp bij het invullen van de diverse formulieren in verband met corona stond ze ook voor ons klaar. Als we weer een vakantie boeken weet ik wel waar we aankloppen!

Rien Poerstamper

Wij gaan regelmatig in het voor en najaar een weekje naar de zon (meestal Canarische eilanden). Voor het boeken gebruikten we meestal D-Reizen, wat dus niet meer kan. Via via zijn we bij Christine terecht gekomen en die heeft voor ons een weekje Gran Canaria geboekt. We hebben eind februari genoten van een prachtige week, de boeking en hele papier handel heeft Christine perfect geregeld. Voor toekomstige vakanties gaan we ons zeker weer bij haar melden.

L. de Looff

Wat een fijn contact met Christine. Een enthousiaste en spontane vrouw die vanalles weet over diverse locaties (het lijkt of ze overal is geweest 😉 Ze kijkt echt naar je wensen en zorgt dat alles in de puntjes is geregeld. Dank je!

Joke Telussa

Wij zijn goed geholpen bij het vinden van een leuke vakantieplek.
Het hotel deed aan alle verwachtingen,meer dan dat zelfs !!
Zeker voor herhaling vatbaar …

Yvette vd Broek

Christine heeft ons heel fijn geholpen, al jaren eigenlijk.

Ze heeft veel ervaring met verschillende plaatsen en hotels. We komen met allemaal eisen en dan vind ze altijd wat dat we leuk vinden.

Laatste vakantie was okt 2021 met de familie op tenerife, mooi hotel geadviseerd en was steeds bereikbaar voor onze zorgen over de vulkaan op la palma.
Zeer betrokken, toegankelijk en up to date.

Zeker een aanrader om christine te vragen om thuis of via de email te helpen met je bestemming!

christine.knol@tuiathome.nl

Stuur Christine een bericht