Eugenie Antheunis

Arnhem Bel 06-18692888 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Monnikskaplaan 13 6841 KC Arnhem

Toon op kaart
Eugenie Antheunis
Over Eugenie Mijn reistips Beoordelingen

Bonjour! Hello! Ola! Ciao! Hej! Kon’nichiwa!

 

Welkom op de website van Eugenie Antheunis, mobiele reisadviseur (mra) bij TUI at Home.

Elf jaar geleden heb ik van mijn passie mijn werk gemaakt. Met veel plezier heb ik als reisbureaumanager gewerkt, maar nu is het tijd voor een volgende stap. Een nieuwe droom is uitgekomen, ik ben sinds 1 maart 2021 mobiele reisadviseur via TUI at Home.

Zowel zakelijk als privé heb ik vele bestemmingen mogen bezoeken en ervaren. Daarom kan ik u uit eigen ervaring heel wat vertellen over (rond)reizen naar Egypte, Turkije, Griekenland, Spanje, Frankrijk, stedentrips zoals Londen, New York, Rome, maar ook bestemmingen als Kaapverdië, Suriname, Florida en nog veel meer landen en plaatsen.

Bent u op zoek naar hulp of inspiratie voor uw zonvakanties, stedentrips, cruises, wintersport, groepsrondreizen of andere reizen? Neem dan contact met mij op, zodat we een verkennend gesprek kunnen houden.
Aan de hand van uw wensen, ga ik voor u aan de slag, waarna we de uitkomst samen gaan bespreken. Dat kan op een tijdstip dat u goed uitkomt, dus ook ’s avonds of in het weekend. U hoeft hier de deur niet voor uit, we kunnen afspreken bij u thuis of we regelen alles via de telefoon, mail of whatsapp.

Wat kunt u bij mij verwachten:
– Service
– Vertrouwen
– Persoonlijke aandacht
– Een persoonlijk reisadvies aan huis, zonder extra kosten
– Eén contactpersoon waar u altijd bij terecht kunt

Als MRA bij TUI at Home kan ik u niet alleen reizen aanbieden van TUI, maar ook van ruim 60 andere Nederlandse, Belgische en Duitse reisorganisaties. En wanneer u uw vakantie via mij boekt, weet dan dat TUI at Home is aangesloten bij ANVR en SGR.

Ik regel niet alleen uw reis, maar neem ook veel randzaken uit handen, zoals bijvoorbeeld:
– Afsluiten van verzekeringen
– Stoelreservering
– Printen van boardingpassen
– Online inchecken
– Huurauto
– Visumaanvraag

U hoeft alleen nog zelf uw koffer in te pakken!

 

 

Klantbeoordelingen

Toon alle beoordelingen
eugenie.antheunis@tui.nl

Stuur Eugenie een bericht