Gerda Venema-Uildriks

Kropswolde Bel 06-25034729 Bel 0625034729 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Woldweg 237 9606 PE Kropswolde

Toon op kaart
Gerda Venema-Uildriks
Openingstijden
Maandag
09.00 - 20.00
Dinsdag
09.00 - 20.00
Woensdag
09.00 - 20.00
Donderdag
09.00 - 20.00
Vrijdag
09.00 - 20.00
Zaterdag
10.00 - 16.00
Zondag
Gesloten
Over Gerda Mijn reistips Beoordelingen

Beoordelingen

Nicole en Alie

 

Oktober 2020

Wij boeken altijd zelf onze reis maar door corona hebben wij voor het eerst contact opgenomen met een organisatie en dit geval Gerda van Tui at home. Dit is ons zeer goed bevallen wij kregen binnen een paar uur een aantal opties waar we uit konden kiezen. Vervolgens hebben wij onze reis via haar geboekt. Het was in een woord allemaal top geregeld. Volgende keer gaan we zeker weer via haar kijken of ze weer zo’n mooi aanbod heeft! Top geregeld Gerda! We hebben het heerlijk gehad in Portugal!

Edith Hoekstra

Oktober 2020

Net weer terug van een  heerlijke week Oostenrijk. Van begin tot eind was alles goed geregeld door Gerda Venema van Tui@home. We waren met een groep van 10 maar hadden de appartementen gezellig naast elkaar en het was een super mooie locatie. Restaurant…bakker en supermarkt om de hoek dus dat had ze goed voor ons uitgezocht.
Ook hield ze ons goed op de hoogte van alle coronamaatregelen. Kortom n fijn en persoonlijk contact zorgt voor een fijne en onbezorgde vakantie. Bedankt Gerda!!!

Ilse

augustus 2020.

Wij hebben met z’n tweeën een top vakantie gehad en dat komt mede door de geweldige service van Gerda! Wij hadden in februari al een vakantie geboekt, waar Gerda ons goed bij heeft geholpen. Wij hebben onze wensen doorgegeven en Gerda kwam met een paar opties. Ook konden wij haar appen als er niks tussen zat, dan zou zij zo weer verder kijken voor ons. Bijna alles was afgerond en toen kwam de corona om de hoek kijken. Gerda heeft ons goed op de hoogte gehouden van alles tijdens de corona en dat was heel fijn! Toen uiteindelijk bekent werd dat de vakantie doorging heeft Gerda ons goed op weg geholpen met alles. Zij heeft alles duidelijk uitgelegd en heeft alle papieren uitgeprint die wij nodig hadden. Dit was voor ons echt heel prettig en hebben mede door Gerda een geweldige vakantie gehad! Wij zouden zo weer een vakantie boeken via Gerda, echt een aanrader!

Raisa Ruchti, Marjolein Doornbosch, Liz van der Klei en Emily Venema

22 juli 2020

Fijne, snelle en vriendelijke reisagente die graag alles tot in de puntjes uitzoekt voor haar klanten en goed luistert naar de wensen van de klant. We hebben met zijn vieren een super weekend gehad in Nijmegen in een prima hotel waarbij alles goed geregeld was. Top service! Hier gaan we zeker vaker gebruik van maken.

Inocente jansen

20 juli 2020

Alles prima geregeld, ook bij vragen altijd thuis. Flexibele instelling en denkt ook met je mee. Voor herhaling vatbaar.

Sylvia Schuiling

februari 2020

Wij hebben via Gerda een trip geboekt naar Parijs en Disneyland. Alles was super geregeld. Hotel, entreekaartjes Disney en dagkaart voor de metro. Alles-in-een dus. Snel geregeld, lekker informeel, snelle en duidelijke communicatie. Met hulp van Gerda veel zorgen minder en niks hoeven uitzoeken. Aanrader dus !!!

Frans Luijckx

Januari 2020

Gerda heeft voor ons een last minute reis geregeld naar de Canarische Eilanden. Dat was in één woord geweldig. Alles was geregeld, vliegreis, tickets, hotel, transfers, etc. Kortom, dankzij Gerda hebben wij een zorgeloze vakantie gehad.
En de voorbereiding was razendsnel, binnen een paar dagen was het voorstel binnen met een keuze uit mooie hotels.
Dank je wel, Gerda!

Gonny de Vries

maart 2020.

Fijne manier van benaderen; duidelijke communicatie en Gerda luistert goed naar alle wensen en springt daar op in. Geen verrassingen achteraf.
Specifiek ten tijde van ons verblijf op Fuerteventura tijdens de Corona crisis zo fijn contact met ons gehouden en alles in het werk gesteld om ons weer veilig thuis te krijgen! Zeer betrokken!

gerda.venema@tui.nl

Stuur Gerda een bericht