Lisette Mulderij

Lelystad Bel 06-20581009 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Nienoord 41 8226 RG Lelystad

Toon op kaart
Lisette Mulderij
Openingstijden
Maandag
09:00 - 21:00
Dinsdag
09:00 - 21:00
Woensdag
09:00 - 21:00
Donderdag
09:00 - 21:00
Vrijdag
09:00 - 21:00
Zaterdag
09:00 - 18:00
Zondag
10:00 - 18:00
Over Lisette Mijn reistips Beoordelingen

Beoordelingen

Kim Sijtsema, mei 2024

Lisette heb ik mogen leren kennen bij de fotovakschool en daar vertelde zij over haar eigen mooie reizen. Toen ik op zoek was naar een reis met mijn moeder heb ik haar benaderd. Ze heeft ons heel fijn en goed geholpen met een prachtige reis naar Spanje. Wat ik heel fijn vond was dat ze alles tot in de puntjes uitzoekt en regelt. Haar attente behulpzaamheid is uitmuntend. De kleine details van aandacht voor haar klant is gewoonweg uitzonderlijk. Heel erg bedankt voor alles! Ik kan een aanvraag via lisette van harte en warm aanbevelen. 🙏🏻

romy van damme, mei 2024

Super fijne ervaring met de hulp bij het boeken van een vakantie. Er wordt goed geluisterd naar je wensen en vandaar uit al een selectie gemaakt wat passend zou zijn, hierdoor kan je sneller en beter een keuze maken dan wanneer je dit zelf allemaal zou moeten doen. Daarnaast is het fijn om te weten dat je altijd iemand kan bereiken wanneer er iets is op vakantie.

Daniek Bosman, april 2024

Geweldige ervaring bij Lisette heeft ons fantastisch geholpen, heel fijn contact en daar is een mega fijne vakantie uitgekomen! Absoluut een aanrader!

kubra isci, april 2024

Fantastische reis naar Dubai dankzij Lisette! Haar expertise en vriendelijkheid hebben onze reiservaring echt naar een hoger niveau getild. Ze luisterde naar al onze wensen en zorgde voor een perfect op maat gemaakte reis. Alles was tot in de puntjes georganiseerd en we hoefden ons nergens zorgen over te maken. We zullen zeker weer bij haar boeken voor onze volgende reis!

Raymon 1993, April 2024

Lisette, een echte aanrader!

Wij kwamen bij Lisette terecht via iemand die wij ontmoetten een jaar geleden. Hij was enthousiast over haar en ik wilde het ook maar eens proberen. Hij zat immers voor hetzelfde geld toen drie dagen langer.

Lisette, heeft onze vakantie op en top geregeld! Een hele vriendelijke en sociale dame die je altijd kunt bereiken. Op elke vraag of wens had ze een antwoord of ging ze erachter aan.

Kort voor vertrek ontvingen we thuis alle benodigde documenten, inclusief tips, een kleinigheid voor onze dochter en wat zakgeld (muntdrop : P)

Zelf kon ik dezelfde reis niet goedkoper samenstellen.

We hadden eigenlijk alles via whatsapp afgehandeld maar het voelde wel ontzettend vertrouwt.

We kregen zelfs nog een welkom thuiskaartje bij thuiskomst.

Wij boeken onze volgende vakanties voortaan bij Lisette : )

Opdat we nog vaak contact mogen hebben!

Met vriendelijke groeten,

Raymon, Sandra en Amber Arends

Saar Hon, februari 2024

Bedankt voor de goede zorgen!! Alles top geregeld en goede tips. Echt een aanrader

Ben Van de goede, december 2023

Lisette van TUI heeft ons wensenlijstje verzameld en hier voor ons een op maat gemaakte reis gemaakt. Een week in Levi in Fins Lapland.
We hebben een heerlijke reis gehad. Prima hotel en alle excursies waren erg leuk en goed georganiseerd. Zowel de heenreis als de terugreis zijn goed verlopen. Wij zijn een mooie ervaring rijker mede dankzij de goede zorgen van Lisette.

Denis van Leijenhorst, zomer 2023

We wilde voor het eerst me de kinderen gaan vliegen. Mijn vrouw zit in een rolstoel en om dit alles zelf uit te zoeken, was echt bijna ondoenlijk. Uiteindelijk zijn we in contact gekomen met Lisette. We hadden al onze wensen met haar besproken en een super mooie vakantie naar turkije kunnen boeken, rekeninghoudend met mijn vrouw haar invaliditeit.
Lisette, door jou hebben we een top vakantie gehad en alles was goed geregeld met de vliegvelden voor het vervoer van mindervalide.

Jeanet de Vries, december 2023

Zeer prettige ervaring met Lisette! Alles tot in de puntjes verzorgd. Zoekt alles voor je uit. Zelfs tips over tripjes in de omgeving. Voor mij geen internetboekingen meer. De prijs is meestal hetzelfde.

Marcel Hogenhout, december 2023

Voor onze huwelijksreis wilde we naar de Malediven. We hadden eerst op internet gezocht en zagen door de bomen het bos niet. Daarna zijn we naar een TUI reisbureau gegaan, maar zij zoeken eigenlijk naar dezelfde dingen als wij zelf online deden. Via een zoekactie op Google kwam ik op TUI at Home. Daar vonden we twee consulentes in Lelystad, waaruit we Lisette benaderd hebben. Wat een topper is ze! Ze heeft alles voor ons uit handen genomen. Na een inventarisatie van onze wensen via de mail heeft Lisette alles uitgewerkt en is ze in het weekend bij ons thuis gekomen om alles door te nemen en aanbevelingen te doen. Ze weet er echt heel veel van. Na nog 1 á 2 bezoeken van Lisette hebben we de knoop doorgehakt en een boeking geplaatst. We bleven echter twijfelen tussen twee resorts/locaties. Lisette voelde dat en gaf aan dat ze toevallig net na de zomer (3 maanden voor onze reis) naar de Malediven zou gaan en beide eilanden op ons lijstje zou gaan bekijken en toetsen aan de hand van onze wensen. Toen ze terug was is ze weer bij ons langsgekomen om alle ‘voor- en nadelen’ met ons door te nemen, mede aan de hand van foto’s die ze speciaal voor ons had gemaakt. We hebben toen toch besloten om om te boeken, ook dat heeft Lisette zonder problemen voor ons geregeld. We hebben de perfect huwelijksreis gehad, mede dankzij Lisette. En als extra, komt Lisette een paar dagen voor vertrek een tasje met alle reisbescheiden brengen, voorzien van wat lekkers (een snoepje en een drankje). Bij terugkeer een kaartje in de brievenbus met “Welkom Thuis” en een kaartje met fijne feestdagen (het was december). Het contact met Lisette is bovendien heel laagdrempelig, je kunt via de app altijd vragen stellen en krijgt snel antwoord, ook in het weekend, in de avond, of zelfs tijdens haar vakantie/reizen. Nogmaals, Lisette je bent een topper, wat heb je ons goed geholpen! Ik raad iedereen die een mooie vakantie wil boeken, wat vaak een hoop geld kost, en niet precies weet wat je wil en of alles voldoet aan je wensen, neem contact op met Lisette!!

Tom, november 2023

We zijn via via bij Lisette terechtgekomen voor het plannen van onze huwelijksreis. Normaal zijn we heel erg van het zelf regelen, maar met de bruiloft hadden we al genoeg te doen. Vanaf het begin was het contact heel erg prettig. Lisette vroeg goed door en begreep al snel wat we wel (en niet!) wilden. We zijn zo ontzettend blij met de reis die Lisette voor ons heeft samengesteld. Het is uiteindelijk een waanzinnig mooie reis geworden die we nooit meer vergeten. Alles was tot in de puntjes geregeld. We zullen bij een nieuwe reis zeker weer bij haar aankloppen!

Christine, oktober 2023

De tweede keer dat we bij Lisette een vakantie voor met zn 3-tjes geboekt hebben. Ze denkt altijd zo goed mee en is goed bereikbaar! Vind het fijn dat je je wensen kan doorgeven en dat zij dan voor je naar de juiste vakantie kijkt. Helpt met elke stap mee. Zal zeker aan haar denken voor een volgende vakantie!!!

caspz0r, oktober 2023

Genoten en het was perfect geregeld! Zeker een aanrader om je vakantie te laten regelen!

Rosan Pikkemaat, september 2023

Lisette heeft een fantastische vakantie voor ons geregeld! Voor het eerst weg met onze baby van 4 maanden, de kamer áán het zwembad was echt perfect. Ze bereidde ons goed voor en onze vragen werden vrijwel gelijk beantwoord. Nu de wintersport er aan komt, gaan we deze zeker weer bij haar boeken! 😍

S.F. Poutsma, september 2023

Wij sluiten ons geheel aan bij alle positieve reviews tav de organisatie van onze stedenreis aan de Oostkust van Amerika. Perfecte organisatie en coordinatie voor, tijdens en na de reis. Goede tips. Een zorgeloze vakantie. Maar bovenal is Lisette een zeer aangenaam en vriendelijk persoon om mee samen te werken en beschikt over alle expertise die je maar kunt wensen om welke reis dan ook te kunnen regelen. We komen zeker bij je terug!

Nienke Kant, september 2023

Lisette neemt echt de tijd om je wensen duidelijk te krijgen, komt op korte termijn met een goede en ruime keuze aan mogelijkheden, en denkt tot in detail mee met alles. Snel en efficiënt, totale ontzorging, en ook fijn dat Lisette na de vakantie/reis om feedback vraagt. Dankjewel Lisette, en wordt vervolgd 😉

Weslie Zijta, september 2023

Heel goed geholpen door Lisette

Angelique de Vries, september 2023

We hebben Lisette ontmoet op de vakantiebeurs, we hadden geen idee wat we wilden. Lisette heeft van alles voor ons uitgezocht en uiteindelijk hebben we een fantastische afwisselende vakantie op Tenerife gehad.
Lisette is gewoon een topper!!

Familie Mol, augustus 2023

Na een wens voor een mooie bijzondere reis met ons gezin kwamen we online terecht bij TUI @home. We zochten contact met Lisette Mulderij, vanaf het 1e telefonische contact gelijk onze wensen doorgegeven. Tijdens het huisbezoek was Lisette doelgericht en had zij zich goed voorbereid op onze persoonlijke wensen. Diezelfde avond nog waren we er uit! Ze was erg goed op de hoogte van de verschillende bestemmingen. Het aftellen kon beginnen en ook daarin konden we altijd heel makkelijk onze vragen blijven stellen. De reis zelf was helemaal perfect, alles klopte met hoe het ons verteld was. De vluchten, transfer, het hotel en de bestemming. Er is simpelweg niks op aan te merken geweest. Precies de bijzondere herinnering die wij voor ogen hadden voor onze meiden! Een aanrader & graag tot een volgende keer!

Familie Mol

Quinty Akster, augustus 2023

De eerste keer dat wij Lisette hebben ingeschakeld voor onze vakantie en zeker niet de laatste keer. Van tickets, tot hotel, tot een huurauto, alles heeft ze geregeld. Ook zorgt ze ervoor dat je alle nodige papieren in huis hebt.
Zowel voor als tijdens de vakantie is Lisette goed bereikbaar voor al je vragen. Communicatie als fijn en zeer snel ervaren. Absoluut een aanrader om je vakantie via Lisette te boeken!

Claudia Nieuwenhuis, juli 2023

Lisette heeft een heerlijke vakantie voor ons uitgezocht. Ze heeft goed naar onze wensen en budget gekeken en daar kwam een heerlijk hotel uit op Kreta🤩
Wij hebben genoten van onze vakantie. Het contact met Lisette is super fijn en ze wilt je altijd graag helpen. Ze brengt of stuurt alle benodigdheden voor de vliegreis etc. naar je op waardoor je goed op vakantie gaat.

Super bedankt en we zouden zeker nog eens via Lisette boeken!

Caroline Zuuk, juli 2023

Via via in contact gekomen met Lisette. Alles was tot in de puntjes geregeld. Een echte aanrader om zorgeloos op vakantie te gaan. Ook op locatie nog verschillende tips gekregen. De volgende vakantie boeken wij zeker weer bij Lisette Mulderij @tuihome.

Dounia Alami, juli 2023

Lisette Mulderij is een zeer lieve en behulpzame dame, met heel veel geduld. ze luistert naar uw wensen en dit al voor zolang we reizen. Een luisterend oor naar onze wensen.
Zoekt naar de beste oplossing binnen ons budget.Geeft nuttig advies (plus en minpunten)
Antwoord op al onze vragen.Heel correcte informatie over de bestemmin
Goede service
Snelle afhandeling
Duidelijke en goede aanspreek punt
👍🏽👍🏽✈️.
Dank wel voor het alles regelen voor me een mijn familie voor het 2 keer .
Jij bent een topper
Groetjes Dounia

Nina Ferdinandy, juli 2023

Heel goed geholpen door Lisette. Ze dacht goed mee en kwam met oplossingen. Ze heeft ons echt werk uit handen genomen, heel fijn. Genoten van een heerlijke vakantie op Kreta. Voor herhaling vatbaar!

Stephanie De Groes, juli 2023

Fijn contact gehad met Lisette, interesse in onze vakantie of alles naar wens was en alles goed ging. Lisette regelmatig een update gegeven en foto’s gestuurd. Heeft veel voor ons gedaan waardoor we zelf een stuk minder hebben geregeld. Dit was voor ons de eerste keer dat we dit zo hadden gedaan, maar zeker niet de laatste keer. Erg fijn om om wat dingen uit handen te kunnen geven zodat je je kan richten op anderen dingen. Wij kunnen Lisette dan ook zeker aanraden, nogmaals hartstikke bedankt voor alles en hebben onwijs genoten van onze prachtige reis naar Kenia.

DSC 1992, juli 2023

Ik heb al mijn wensen doorgegeven aan Lisette wat ik wilde qua resort etc. Lisette heeft alles voor me uitgezocht en mij meerdere opties laten zien waar ik uit kon kiezen. Uiteindelijk een keuze gemaakt en heeft ze alles in orde gemaakt! Daarna heeft ze alles voor me uitgeprint en bij me langs gebracht. Het was tot in de puntjes geregeld. Als ik eeen volgende x weer naar het buitenland wil zal ik zeker Lisette weer om advies en hulp vragen! Het is echt een aanrader! En mijn droom vakantie in Curaçao was in 1 woord AMAZING!🤩

Amy van den Brink, juni 2023

Lisette heeft ons super goed geholpen bij het vinden van een hele leuke vakantie! ☀️ Betrokkenheid, liefdevol, enthousiasme, zorgzaamheid en voor een fantastisch vakantie moet je bij haar zijn! Lisette maakt er voordat je op vakantie gaat al een feestje van. Ruim aanbod aan vakanties en allemaal met onze wensen. En ook nog eens met 2 kinderen onder de 2 jaar! Geen vraag is te veel en altijd te bereiken. Echt zorgeloos op vakantie! Alleen je koffer pakken en gaan. Wij gaan nooit meer zonder Lisette op vakantie! ✈️

Bohtjebob, juni 2023

Lisette heeft voor ons een reis naar Amerika samengesteld. We wilden een aantal steden bezoeken zoals New York, Chicago, Los Angeles en Las Vegas. Ze heeft alles uitgezocht en voorstel gemaakt voor vluchten, hotels en autohuur. Alles was perfect tot in de puntjes geregeld. Je wordt heerlijk ontzegd en kan genieten. We zijn erg blij met haar aanpak, service en ze is vrijwel altijd bereikbaar mocht dat nodig zijn. Onze
Volgende trip mag ze zeker weer organiseren😁👍

Lieke van Heumen, juni 2023

Super fijn geholpen! Wij hadden zelf al een beetje rondgekeken wat wij leuk vonden. Daar heeft Lisette goed naar gekeken en op ingespeeld. Uiteindelijk gekozen voor een accommodatie die Lisette had voorgesteld. Wij hebben een super vakantie gehad!
Heel prettig dat je zelf (bijna) niks hoeft te doen, op je koffer inpakken na.

Yorick Wapstra, mei 2023

Dit was voor ons de eerste keer dat we via Lisette onze vakantie hebben geregeld. We hadden geen idee waar we naar toe wilden gaan maar hadden best wel wat wensen. Lisette kwam met een aantal geweldige opties! Ze heeft alles van A tot Z voor ons geregeld waardoor we zorgeloos weg konden. Lisette was tijdens onze vakantie ook altijd bereikbaar voor vragen, wat erg fijn is. We hebben een geweldige vakantie gehad en keren zeker terug bij Lisette voor onze volgende vakanties!

Ron Verburg, mei 2023

Wij hebben een mooie Cruise Vakantie mogen beleven door te boeken bij Lisette. Er was een en ander te regelen en dat heeft Lisette mooi voor ons opgelost. TUI is voor ons als simpele vakantieganger soms wat lastig maar met hulp is alles goed geregeld. Van anderen die niet @Home maar “gewoon” hebben geboekt hoorden wij dat de papieren b.v. niet opgestuurd worden. Lisette heeft alles perfect opgestuurd met zelfs wat extra smakelijk vakantiegeld!! Wil je een advies en zorgeloze vakantie, aarzel niet en vraag het Lisette! Dank je wel Lisette en groeten van Ron, Cora en Rinie

Danique Haarman, mei 2023

Lisette heeft ons van begin tot eind zeer goed geholpen met het plannen van onze reis. Ze ontzorgt je van al het regelwerk en geeft goede en nuttige tips. Voordat we vertrokken kregen we heel attent een pakket met onze reispapieren en wat extraatjes die ze persoonlijk kwam langsbrengen. Ook tijdens onze reis naar Mauritius stond Lisette voor ons klaar. Ze heeft echt een waardevolle bijdrage geleverd aan onze prachtige huwelijksreis.

Anne van den Berg, mei 2023

Super blij met de ondersteuning en adviezen van Lisette. Lisette heeft vanaf het begin de tijd voor ons genomen om onze vakantie naar Bali zorgeloos te laten verlopen. Er was gerichte hulp nodig vanwege de beperkte fysieke gezondheid van iemand uit ons reisgezelschap. Lisette dacht hierin proactief met ons mee. Het contact met Lisette voelde daarnaast als warm, enthousiast en vertrouwd, en dat terwijl wij enkel telefonisch contact met elkaar hebben gehad. Ze was altijd goed bereikbaar. Het kaartje bij thuiskomst om te vragen naar onze vakantie was zeer attent en een leuke verrassing. In de toekomst zullen we zeker weer contact opnemen met Lisette. Nogmaals bedankt!

Jill Henriët, mei 2023

Uitstekend geholpen door Lisette. Alles was tot in de puntjes geregeld en de reis verliep vlekkeloos. Ze was heel goed bereikbaar op alle momenten van de dag/week. Prettige communicatie. Voor herhaling vatbaar dus bij een volgende reis!

Marjolein van Weezep, april 2023

Lisette heeft onze rondreis door Amerika super geregeld. Alles verliep prima. Zij is heel goed in de communicatie naar de klant. Houd je van alles op de hoogte en geeft alles netjes door. Echt heel fijn. Hierdoor hebben wij een zorgeloze vakantie gehad.

Dirk Neessen, april 2023

Wij hebben via Lisette onze reis naar Turkije geboekt. Wij waren altijd gewend onze reizen zelf te boeken. Door dit via Lisette te doen hadden wij een persoonlijk aanspreekpunt. Ze was zeer behulpzaam bij onze vragen, dacht met ons mee en ze gaf uitgebreid/compleet antwoord. Zo hoefde wij niet zelf op zoek naar antwoorden en hadden wij iemand die vanuit ervaring kon spreken. Ontzorgen heet dat!
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad dankzij Lisette!

Bauwie, maart 2023

Super gave vakantie gehad, top geregeld, heerlijk 11 dagen kunnen genieten van het prachtige Egypte!!

Ko Wijkstra, maart 2023

Wat hebben wij een top vakantie gehad.
Geboekt bij Lisette Mulderij echt top

Ad Spelt, maart 2023

Lisette heeft onze vakantie super goed geregeld. We hebben een fijne zorgeloze vakantie gehad.

Beau Beau, januari 2023

In januari zijn we op vakantie geweest en Lisette heeft ons geholpen om deze vakantie te vinden en te boeken. We hebben onze wensen aan haar doorgegeven en zij is aan de slag gegaan. We hadden al snel een paar leuke opties gekregen, en uiteindelijk hebben we een keuze gemaakt. Eventuele vragen die we hadden werden altijd snel beantwoord! Voorafgaand kregen we thuis een doosje opgestuurd met alle reisinformatie en documenten, dit was heel erg handig, zo heb je meteen alles bij de hand. Leuk detail is dat het doosje leuk was aangekleed waardoor je meteen zin kreeg in de vakantie.
Op de vakantie zelf was ook alles tot in de puntjes geregeld, we hadden een fantastische kamer naar wens. Zelfs tijdens ons verblijf konden we Lisette benaderen via whatsapp als we vragen hadden over bijvoorbeeld de reis terug naar huis maar ook wat haar advies was over een uitstapje naar het nabijgelegen stadje. Bij thuiskomst zat er zelfs een leuke kaart in de brievenbus om ons welkom thuis te heten, na een heerlijke vakantie.
We zijn zo tevreden over de ervaring via Lisette dat we al tijdens deze vakantie, zijn gaan nadenken over onze volgende vakantie, die we sowieso weer via Lisette gaan regelen! Echt een aanrader!

Cynthia Nieuwenhuis, maart 2023

Wij hebben een heerlijke wintersport week gehad in Italië!
Lisette heeft ons ontzettend goed geholpen om een mooi plekje uit te zoeken binnen ons budget en onze wensen. Samen hebben wij verschillende opties door gekeken en zijn we in het mooie hotel Blunaturaspa in Folgaria beland!

Het hotel was prachtig, de luxe van de spa en het ontzettend goede eten heeft ons verwend de hele week! Ook het skigebied was mooi en makkelijk te bereiken met bus of auto!
Je moet een klein beetje geluk hebben met de sneeuw, maar ook zonder verse sneeuw houden ze de pistes mooi en fijn om te skiën of te snowboarden.

Als we vragen hadden, konden we ook tijdens de reis vij Lisette terecht!
Echt een aanrader om je vakantie te helpen boeken!

Olaf van der Kroon, januari 2023

We hebben dankzij Lisette een heel fijne vakantie naar Lanzarote kunnen hebben door haar inzet en advies.
Wij ervaren haar als erg betrokken, wat bijzonder fijn was toen het door een ongeval mis ging.
Ze heeft toen haar best gedaan om de terugreis comfortabel te laten verlopen.
Kortom fijne reisadviseur!

Nathalie Slager, november 2022

Dankzij lisette, hebben wij een super mooie fijne vakantie in Mexico gehad!
Zij heeft onze vakantie van A tot Z verzorgt…super fijn!
Deze gezellige leuke meid komt gezellig bij je thuis aan de keukentafel, om al je vakantie wensen te bespreken..neemt alles uit handen en helpt je zo je droomreis te plannen.
Zoveel meer extra informatie en een fijne persoonlijke touch!
Je tickets worden thuis geleverd in een leuke goodiebag.
tijdens je reis heb je dus altijd iemand om op terug te vallen met eventuele vragen.
En het mooiste van alles dit kost je geen cent meer dan zelf online boeken!
Dus voor ons zeker voor herhaling vatbaar!!!🤗🤗

Rik Dorgelo, november 2022

Als je een heerlijke vakantie wil is TUI at Home Lisette Mulderij echt een must! Je hebt zoveel minder kopzorgen omdat zij alles voor je regelt en overal aan denkt. Zowel voor de reis, tijdens de reis en na de reis. In alle gevallen staat ze meteen klaar, zelf tijdens haar eigen vakantie is ze nog voor je aan het werk. Onze ‘grote’ vakanties boeken we niet meer zelf maar via haar, want onze ervaring is echt goed geweest tijdens onze trip naar de Dominicaanse Republiek. Ook is ze heel eerlijk om dingen juist wel of niet te ondernemen en komt met alternatieven. Ze kent dus zowel de hotels als de gebieden zeer goed.
Dit alles zonder dat het je ook maar een euro meer kost. Een topvakantie boek je dus echt waar via Lisette 🙂

Morten Alberts, oktober 2022

Hele fijne persoonlijke service !

Alisa de Groot, oktober 2022

Hele lieve dame, die je goed te woord staat en leuk met je mee denkt in de vakantie die je zoekt!

Bas Scholte, september 2022

Dankzij Lisette hebben wij een geweldige vakantie gehad op Curaçao. Ze denkt echt mee en out of the box qua vakantie locatie, zonder haar waren we nooit op Curaçao gekomen! Alles van begin tot eind goed geregeld. Altijd bereikbaar voor vragen en hulp voor, tijdens en na de vakantie. Bijvoorbeeld bij problemen met de huurauto, flinke vertraging met de vlucht en vergeten spullen in het vliegtuig. Door Lisette konden we alsnog ontspannen en genieten van de vakantie. Het contact met haar was ook erg fijn en duidelijk. We raden iedereen aan om bij Lisette te boeken, de persoonlijke service (zonder extra kosten) is echt top! De volgende keer boeken we weer bij je!

Carola Dekker, september 2022

Lisette denkt heel fijn met je mee over het juiste hotel/locatie. Van begin tot eind super fijn geholpen! Veel tips mee gekregen wat er zoal te doen is op de vakantiebestemming, maar ook praktische tips voor een huurauto bijvoorbeeld. Als je vragen hebt kan je altijd terecht en heb je ook snel antwoord. Het is heel fijn dat je zo persoonlijk je reis kan boeken, terwijl het je niks extra’s kost. We hebben een super leuk reispakketje ontvangen voor vertrek met alle reisgegevens maar ook wat lekkere en leuke dingen. Wij zijn super tevreden en zullen zeker nog een keer boeken via Lisette! Bedankt voor alles! =)

Joost Dekker, oktober 2022

Lisette heeft voor ons een fantastische reis naar tanzania samengesteld. Alles was tot op puntjes verzorgd bij een hele goede reisorganisatie. Zelfs tijdens de reis was Lisette bereikbaar en super behulpzaam. Een echte aanrader ze zet bloed, zweet en tranen in voor de reis. Ze komt op elk gewenst tijdstip bij je thuis om goed te overleggen, ze luistert goed naar je om van een reis een mooie herinnering te maken.

Esther van der Jagt, september 2022

Top advies en goede service ze neemt je alle werk uit handen van tickets uitprinten tot stoelen reserveren. Wij gaan zeker vaker bij Lisette Mulderij boeken.

Lotte Zaalberg, september 2022

Samen met Lisette een heerlijke vakantie uitgezocht die aan al onze wensen voldeed. Ze kan over veel bestemmingen goede informatie geven en denkt graag met je mee. Goede bereikbaarheid en een top service. Wij gaan zeker opnieuw boeken.☺️

Mia Wijngaards, september 2022

Super service je hoeft zelf nergens aan te denken ze zorgt voor alles en bij thuiskomst lag er een lief kaartje in de brievenbus dank je wel lisette tot de volgende vakantie

Liza van der Linden, september 2022
Wij hebben onze vakantie van a tot z geboekt bij Lisette. Dit was de eerste keer bij haar en het is ons uiterst goed bevallen! We wisten nog niet precies waar we heen wilden en daar heeft ze ons heel goed bij geholpen. Dit dmv een prachtig op maat gemaakte brochure met verschillende opties naar onze voorkeuren. Echt erg mooi en goed in elkaar gezet! Zo kwamen we uiteindelijk uit bij Malta. Lisette steekt super veel werk en enthousiasme in de verdere reservering. Ze houdt feilloos rekening met de wensen die je hebt qua verblijf. Ook denkt ze heel erg mee met de nodige leuke tips voor een onvergetelijke vakantie. We konden zo haar lijstje afgaan en hebben alle mooie hotspots ontdekt op deze manier. De extraatjes zoals een tasje vol spullen en alle uitgeprinte documenten om goed voorbereid op reis te gaan en een warm welkom thuis kaartje, maakte de ervaring helemaal af! Wij kunnen Lisette aan iedereen aanrader en komen volgende keer zeker weer bij haar terug. Bedankt voor alles!
Joany Visser, september 2022

Fijne en snelle reactie. Op korte termijn nog een super vakantie voor ons kunnen regelen. Zou zeker opnieuw contact opnemen als we weer opzoek zijn naar een nieuwe vakantie.

Karlijn Geurts, september 2022

Lisette heeft ons mega goed geadviseerd en erg fijn meegedacht omdat dit de eerste vakantie was met onze kleine van 1,5 jaar. We hebben een hele fijne vakantie gehad op Mallorca en alles was goed geregeld! Voor vragen kon ik 24 uur terecht en we hebben echt genoten mede dankzij Lisette! Door haar gingen we echt stressloos de vakantie in en zou het dus 100% aanraden om via haar te boeken! Thanks! Volgend jaar boeken we sowieso weer via jou!

Ivo tW, september 2022

Het boeken van een vakantie bij Lisette is een echte aanrader!
Lisette regelt het hele traject waardoor je zorgeloos op vakantie kan gaan.

Een uitstekende service aan huis, het goed luisteren naar onze wensen en het tonen van meerdere opties waren voor ons perfect. Verder reageert Lisette altijd zeer snel op eventuele vragen.

Het zijn de kleine dingen waardoor de reis/vakantie nog specialer word.
Wij komen zeker weer bij jou terug voor een volgende reis!

Linda Hoogveld, augustus 2022
Super geholpen door Lisette bij het regelen van onze vakantie .
Een echte aanrader ..ze denkt met je mee is eerlijk en oprecht !
Erg goed bereikbaar , geen vraag is teveel en ze geeft altijd vlot een reactie. Mede dankzij haar kijken wij terug op onze mooie vakantie in Griekenland .

Een volgende vakantie gaan wij zeker weer via Lisette boeken .

Pien Diederik, augustus 2022

Lisette was echt een top meid! Heel goed bereikbaar en reageert snel als je haar nodig hebt. Daarnaast legt ze alles duidelijk uit en heeft ze echt het beste met je voor! Ze denkt met alles mee en helpt bij het nemen van beslissingen. Je mag altijd vragen stellen en ze zal alles zonder moeite beantwoorden! Super bedankt Lisette! Wij waren blij met jou!!

Frits Rooze, juli 2022
Lisette is iemand die meedenkt, geduld heeft en ook eerlijk is. Als zij de accommodatie minder geschikt vindt zegt ze dat ook. Verder is Lisette altijd beschikbaar voor contact en vragen. Erg fijn! Wij zijn meerdere keren op eigen initiatief gewijzigd van bestemming voor de definitieve boeking, dit was geen probleem voor Lisette. Nogmaals dank voor je geduld. 😉
Wij zijn naar Zakynthos geweest en tijdens ons verblijf was mijn vriendin jarig, Lisette heeft ervoor gezorgd dat er een flesje wijn en een mooie kaart op de kamer stond. Dit soort dingen maakt het toch wel bijzonder.
Tenslotte had Lisette nog tips voor wat betreft restaurantjes en bezienswaardigheden waar we veel aan hebben gehad!

Wij kunnen Lisette van harte aanraden!

Anneloes Brummer, juli 2022

Super service!! Werden erg goed geholpen, zowel met het boeken van de reis als hulp op locatie door Lisette. Lisette is begripvol, behulpzaam en accuraat. De volgende reis zullen wij weer via haar boeken!!

Lynne van der Horst – Pressler, juli 2022

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad op Mallorca en Lisette heeft ons super geholpen alles. We vlogen voor het eerst met de kleintjes dus we hadden nogal wat vragen vooraf. Ze neemt overal de tijd voor en helpt je snel. Bij een volgende boeking weten wij waar we moeten zijn😁👍Nogmaals super bedankt!

Meltem Ünal, juni 2022

Wij hebben een fantastisch vakantie achter de rug, dankzij Lisette. Ook stond ze ons meteen te woord bij onze vragen en toen we ons bagage kwijt waren geraakt. Ze heeft ons goed op weg geholpen en veel tips gegeven. Alles was super goed geregeld. Nogmaals hartelijk dank. De volgende keer weten we bij wie we moeten zijn, ongetwijfeld! 🙏 #Curacao2022

Lianna Jellema, juni 2022

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad. Lisette is bij ons thuis geweest om onze vakantie wensen te bespreken en wat het best zou passen bij ons. Ze is overal van op de hoogte en zoekt alles voor je uit. Dit was voor ons heel lastig door alle regels wat betreft Corona, maar Lisette wist alles. We kregen een boekje met alle formulieren, wij hoefden nergens naar om te kijken. Echt top, volgende keer boeken we weer bij Lisette! ❤️

Martijn de Ruijter, juni 2022
We hebben een super vakantie gehad.
Dit alles heeft lisette tot in de puntjes geregeld .
De assistentie op het vliegveld voor de rolstoel tot fijne kamers in Turkije.
We zijn zeer tevreden en boeken volgende jaar weer bij haar.
2 jaar op rij top geregeld van ons krijg ze een 10 💪😁😁
Deborah van Veen, juni 2022

Lisette wat heb je alles goed geregeld! Altijd bereikbaar en zoveel leuke tips. Volgende keer boeken we weer bij jou ❤️

Casper Buys, juni 2022
Super leuke vakantie gehad in turkije belek.
Lisette mulderij bedankt voor het zoeken naar een mooie passende vakantie voor ons twee. Wij hebben genoten en alles was top in orde!
Van de parkeerplek van Schiphol tot aan vaste land weer terug in 🇾🇪
Alle wensen uitgesproken en de vakantie was al begonnen.
Alleen de koffers ingepakt en alles was al tiptop geregeld!
-Tickets aan huis
-Parkeerplek Schiphol
-Klein budget
-Hotel met glijbanen
-Hotel dicht attractiepark Land of legends
-Goeie vluchttijden met kind van 8 jaar
Tamara Dekker, juni 2022
Ik kwam onverwachts bij Lisette terecht omdat ik recensies zocht over corona etc. voor onze plannen om naar Zakynthos te gaan.
Lisette heeft mij super goed geholpen!
Ook super fijn om meteen en altijd dezelfde persoon als aanspraak punt te hebben.
Helemaal leuk dat je één week voor vetrek al je eventuele benodigde papieren thuis gestuurd krijgt, ideaal dat je daar dan zelf geen rompslot over hebt 😇
Wij hebben het als TOP ervaren en zullen zeker aan Lisette denken als wij in de toekomst weer een vakantie gaan boeken! 🌞
Olaf Bruggeling, mei 2022
Op mijn vraag om te helpen bij het zoeken van een verblijf in en vlucht naar Rome, heeft Lisette mij super geadviseerd en geholpen.
Ik weet waar ik moet zijn voor een volgende stedentrip of vliegvakantie.
Joop Beermann, april 2022

Lisette heeft onze vakantie tot in de puntjes geregeld en wij zijn heel tevreden.

Het begon met onze wensen in kaart te brengen en daaruit kwamen een aantal voorstellen van Lisette voor onze vakantie.

Het was op korte termijn en er moest dus snel geschakeld worden. Als je op internet gaat kijken bij Tui en dan selecteer je een bestemming dan krijg je heel veel info die je moet vergelijken, pfffff.

Lisette heeft deze info al teruggebracht naar uiteindelijk 4 opties en duidelijk omschreven wat de voordelen cq nadelen zijn van de 4 opties.

Wij zijn in onze uiteindelijke keuze gewoon uitgegaan van de expertise van Lisette en wij hebben daarop onze definitieve keuze gebaseerd.

Lisette kan (bijna) alles regelen: vervoer naar luchthaven, parkeren op schiphol, transfer vanaf luchthaven naar bestemming, excursies ter plekke etc etc. Met andere woorden Lisette ontzorgt jouw vakantie.

 

En….

 

Je betaalt dezelfde prijs als je online of in een reisbureau boekt dus de keuze voor Lisette kan ik alleen maar aanbevelen.

 

April 2022

Joop Beermann

lisette.mulderij@tuiathome.nl

Stuur Lisette een bericht