Marion van Baren

IJsselstein Bel 06-22815432 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Kortegolf 3 3404 EM IJsselstein

Toon op kaart
Marion van Baren
Openingstijden
Maandag
09.00 - 19.00
Dinsdag
09.00 - 18.00
Woensdag
09-00 - 19.00
Donderdag
09.00 - 19.00
Vrijdag
09.00 - 20.00
Zaterdag
op afspraak
Zondag
gesloten
Over Marion Mijn reistips Beoordelingen

TUI at Home – Marion van Baren

Uw droomreis uitstippelen. Bedenken welke bezienswaardigheden u wilt bezoeken op uw stedentrip. Een culinaire reis organiseren met een groot gezelschap. Of een rondreis combineren met een bounty-eiland. Maar welke?

Mooie reizen maken

Het uitzoeken op internet kost veel tijd. Maar niet als u het regelwerk uit handen geeft aan iemand die de weg weet in de wereld van:
• ‘Verborgen’ hotels, resorts en villa’s
• Culturele tripjes, romantische cruises en sfeervolle treinreizen
• Reisaanbieders en vervoerders die u niet makkelijk in Google vindt

Thuis uw vakantiewensen doornemen

Leun achterover. Thuis in uw eigen stoel. Of nestel u samen op de bank. En leg de tablet maar weg. Want ik kom gewoon naar u toe. Ja, u leest het goed: u hoeft de deur niet uit.
Bij u thuis vertelt u wat voor type vakantie u zoekt. Dat kan op bijna iedere dag van de week. Om precies te zijn: van maandag tot en met zaterdag. Als u liever ’s avonds uw reiswensen aan me voorlegt, is dat doordeweeks ook mogelijk. Bel 06 – 22 81 54 32 voor het maken van een afspraak.

Goed voorbereid op reis

Wanneer u het beste uitkomt, kunt u al uw wensen en vragen bij mij kwijt. En dat is handig, want u vraagt zich vast dingen af als: Wanneer is het regenseizoen op Borneo? Moeten we de toegangskaartjes voor Machu Picchu in Peru al vóór vertrek in ons bezit hebben? En welk festival in India is interessant om te bezoeken?

U krijgt meteen antwoord op dit soort vragen en daarnaast denk ik met u mee. U hoeft dus niet het internet af te struinen.

Vakantie zonder uitzoekwerk

Ook praktische zaken neem ik uit handen. Denk bijvoorbeeld aan het afsluiten van verzekeringen, online inchecken, regelen van luchthavenvervoer en bellen met accommodaties over specifieke wensen en reserveringen. En wat het nog extra fijn maakt: voor al deze services betaalt u niet meer dan bij het reisbureau of op internet.

Voorbeelden

Een wijnreis naar Toscane, een Caribische cruise in combinatie met het vaste land van Amerika? Met een groep vrienden naar Formule 1 in Dubai. Voor mij is het een sport om de perfecte reis voor u bij elkaar te puzzelen.
Een huwelijksjubileum vieren in Nice met de hele familie? En opa en oma gaan liever vanaf Eindhoven en u zelf vanaf Schiphol? Geen probleem. Ik regel het allemaal.

Meer mogelijk dan u denkt

Bijna alles is mogelijk. Hoe dat kan? Als zelfstandig reisadviseur heb ik een zeer groot onafhankelijk aanbod van reisorganisaties en lokale agenten over de gehele wereld. Hierdoor is het assortiment enorm groot.
Ook de gezinsvakantie op de camping en veel andere type uitjes kunt u bij mij boeken. Trouwens, bedrijven kunnen ook voor incentives bij mij terecht.

Niet duurder

Soms laten klanten me een reis zien die ze zelf op internet hebben gevonden. “Kunnen we dit ook bij jou boeken, Marion?” vragen ze dan. Ja hoor. Zo’n reis kan ook bij mij worden vastgelegd. De prijs zal hetzelfde zijn en in enkele gevallen zelfs ietsje lager. Ook zal ik kijken of ik bijvoorbeeld nog betere vluchttijden kan regelen, of iets anders wat praktischer is. Het loont dus altijd om met een ‘op internet gevonden vakantie’ bij me aan te kloppen.

Kortom: boekt u bij mij, dan…:

• Hebt u toegang tot een enorm aanbod aan vakantiemogelijkheden
• Krijgt u tips over zaken als reistijd, must-see-bezienswaardigheden en handige combinaties
• Betaalt u dezelfde prijs (en soms zelfs minder)

Zekerheid

Ik kan alle soorten vakanties van de grote reisorganisaties aanbieden, maar natuurlijk werk ik ook samen met kleine, gespecialiseerde organisaties. TUI at Home is aangesloten bij de ANVR, SGR en het calamiteitenfonds en werkt alleen samen met de meest betrouwbare reisorganisaties. Gaat er toch iets mis op de bestemming, dan heb je mij om op terug te vallen.

Contact

Begin met genieten

Wat voor soort vakantie, reis of trip u ook wilt, u hebt er geen omkijken meer naar.

Fantastisch toch? Niet het ge-regel. Wel de voorpret.

06-22815432
marion.van.baren@tuiathome.nl

Of vraag een vrijblijvende offerte aan via deze website

Klantbeoordelingen

Hoi Marion, Even een review over onze reis naar Porto. We hebben heerlijke dagen gehad in Portugal. De reis verliep goed en het hotel was…

Groepsreis Porto

Bedankt Marion, we hebben een fantastische rondreis Japan achter de rug. De reis heeft onze verwachtingen overtroffen. Twee weken was jammer genoeg te kort, we…

Elena Donner

Goedemiddag Marion, We zijn weer thuis. Het is echt een fantastisch mooie en gezellige week geweest waar we met zijn allen nog heel lang op…

Toon alle beoordelingen
Openingstijden
Maandag
09.00 - 19.00
Dinsdag
09.00 - 18.00
Woensdag
09-00 - 19.00
Donderdag
09.00 - 19.00
Vrijdag
09.00 - 20.00
Zaterdag
op afspraak
Zondag
gesloten
marion.van.baren@tuiathome.nl

Stuur Marion een bericht