Melanie Dibbets

Winterswijk Bel 06-18946945 WhatsApp E-mail Stuur een bericht Maak een (video)afspraak

Rozenstraat 35 7102 CA Winterswijk

Toon op kaart
Melanie Dibbets
Openingstijden
Maandag
09.00 - 21.00
Dinsdag
09.00 - 21.00
Woensdag
09.00 - 21.00
Donderdag
09.00 - 21.00
Vrijdag
09.00 - 21.00
Zaterdag
09.00 - 21.00
Zondag
09.00 - 21.00
Over Melanie Mijn reistips Beoordelingen

Beoordelingen

E. Gerritzen

Melanie heeft voor ons diverse malen reizen geregeld, steeds tot onze volledige tevredenheid. Drie punten die wij in het bijzonder waarderen van haar zijn de goede bereikbaarheid, de flexibiliteit en de duidelijke communicatie. Ze geeft goed advies, heeft verstand van zaken en een fantastische inzet en voor onze volgende reis zullen we zeker opnieuw bij haar aankloppen.

S Meekes

Persoonlijk contact vooraf ,maar ook tijdens de reis (als dit nodig is). Veel kennis en ervaring.
Fijn dat Melanie met je meedenkt.

Henk Thomassen

Melanie reageert snel op al jou vragen en wensen en geeft je meer mogelijkheden door waar je goed vakantie houden kunt!
Als je boekt wordt alles perfect geregeld en al jou wensen die je doorgegeven hebt zijn dan ook geregeld met jou vakantie.
Een aanrader dus om via Tui at Home Melanie Dibbets te boeken.

Angelique Wassink-Navis

Ook al is de reis helaas niet door gegaan, wij zijn erg tevreden geweest met Melanie.
Ze heeft verschillende vakanties voor ons uitgezocht waar wij uit konden kiezen. Mij lijkt dit lastig Om dit voor een gezelschap van 10 personen uit te zoeken met alle wensen en eisen, toch is dit haar gelukt en houdt ze rekening met alles. Hopelijk kunnen we snel weer reizen en boeken!!

Minoe Stemerdink

Dikke 10
Zo tevreden over het contact en hoe Melanie het allemaal regelt!! Ze houdt ons goed op de hoogte van alles!!!!

Tom klein Goldewijk

Meer dan Melanie heb je niet nodig voor een goede verdiende vakantie. Ze regelt alles en dat is wat je wilt. Ze neemt de tijd tot de klant tevreden is en reageert erg snel en dat is prettig voor de vakantieganger!

Aanrader!

Eric Nijweide

Melanie heeft onze vakantie geregeld voor de periode van begin mei naar Gran Canaria. Door de Corona crisis is het nog maar de vraag hoe dit gaat aflopen. Over de vakantie zelf kunnen we dan ook nog niets vertellen. Melanie houdt ons hierover nauwlettend op de hoogte wanneer er weer een nieuwe update is. We wachten samen met haar in spanning af.👍

Lynn Bleumink

Melanie doet er alles aan om voor jou een goed verzorgde vakantie te zoeken. Ze regelt alles voor je en met al je vragen kun je bij haar terecht, ze reageert dan ook erg snel. Het is zeker een aanrader om bij Melanie de vakantie van je dromen te boeken!

Marscha Nijenhuis

Melanie heeft voor ons een heerlijk reisje naar Euro Disney geboekt. Aan alles was gedacht, van elke dag en gratis maaltijd op het park tot gratis parkeren en ontbijt op de Davy Crockett ranch. Daarnaast nog tips mee voor een dagje Parijs, ons uitstapje met het gezin was compleet.
Volgende x weer.

Bob de Jongh

Volledig ontzorgd & klasse service

Onze wensen doorgegeven aan Melanie en in spanning afgewacht met welke opties Melanie zou komen. Dit kun je wel aan haar overlaten. Veel verschillende opties ontvangen die volledig voldeden aan onze wensen. Dus een goeie keuze kunnen maken. Melanie reageerde ontzettend snel op verzoeken en wensen. Dit gaan we zeker vaker doen bij Melanie!

Nadia Gopal en gezin

Melanie heeft al verschillende reizen voor mij en de familie geregeld. Dit is altijd perfect gedaan door haar. Tijdens onze laatste reis naar Suriname, zaten we met Corona, en was het ontzettend spannend of we nog wel terug konden komen. We konden Melanie dag en nacht bereiken en ze heeft ons constant op de hoogte gehouden.

Een service wat zeker twee duimen omhoog verdiend! Melanie bedankt voor al je goede zorgen en de perfecte service, een leuk kaartje bij terugkomst.

Je inzet wordt gewaardeerd en op naar nog meer mooie reizen in de toekomst.

Liefs,

Nadia Gopal en gezin

Volgende keer weer!

Melanie heeft onze reis naar Lanzarote van begin (overnachting op luchthaven Eindhoven) tot eind perfect geregeld. Het was de eerste keer dat we van haar diensten gebruik hebben gemaakt: een volgende keer zeker weer!

Ria Tervoert

Wencke Tenbergen- Ketelaar

Melanie heeft voor ons een stedentrip geboekt naar Valencia. Alles was goed geregeld! Heel fijn! ☀️

Wencke Tenbergen- Ketelaar

Perfect geregeld!

Wij hebben dankzij Melanie een hele fijne vakantie gehad op Mallorca, samen met onze twee kinderen van 4 en 7. Alles was perfect geregeld! Bedankt Melanie!

 

Mariska Rouwhorst

Stefan Penterman

Na een gesprek kwam Melanie met diverse opties waar onze vakantie naar toe kon gaan. Uiteindelijk is het Sri Lanka geworden. Super snelle service! Alles was tot in de puntjes geregeld 

Stefan Penterman

Esther

Al meerdere reizen heeft Melanie voor mij compleet verzorgd. Alles was naar wens, de mooiste plekken op de wereld bezocht en overal genoten. Van vliegreis tot hotels en van excursies tot de beste restaurants, van alle tips ben ik voorzien en nooit teleurgesteld. Dank je wel Melanie en succes met je welverdiende reisbureau, ik kom uiteraard ook de volgende vakantie weer bij jou boeken.

Esther

Fantastische service!

Fantastische service
Als Melanie je vakantie voor je uitzoekt zijn de opties altijd heel verrassend en passend bij ons

 

DaniĂŤlle Lammers

Aanrader!

Na een aantal weken zelf zoeken naar een leuke vakantiebestemming voor ons gezin (met 2 kinderen in een verschillende leeftijdsklasse met verschillende wensen ?) de hulp van Melanie ingeschakeld. Onze wensen kenbaar gemaakt en de volgende dag hadden we al een mail met verschillende opties. Met z’n allen hadden we onze vakantiebestemming toen snel gevonden! Een bestemming waar we zelf niet op gezocht zouden hebben, maar die ons allemaal aanspraak en nu heel blij van worden. Dezelfde avond nog geboekt en alles perfect geregeld door Melanie met daarnaast veel tips en adviezen en informatie. En bij vragen kun je altijd bij haar terecht.
Volgend jaar meteen naar Melanie! Kunnen het echt iedereen aanraden haar hulp in te schakelen bij het vinden vaan een leuke, geschikte vakantie die aan al je wensen voldoet. Was het nu maar vast zover………?

 

Jolanda Waamelink- Stortelers

Tanja de Jongh

Heerlijk we hebben weer een super vakantie in het vooruitzicht. Door Melanie uitgezocht dus dat gaat vast weer goed komen. In de afgelopen jaren op veel leuke bestemmingen geweest, uigezocht door onze persoonlijke reisadviseuse Melanie. ze weet precies wat bij ons past dus Mauritius gaat ook goed komen. wordt vervolgd ?

Tanja de Jongh

Tot in de puntjes geregeld!

Melanie heeft al verschillende vakantie’s en reizen voor ons geregeld, van Egypte tot Sri Lanka, van rondreis tot zonvakantie, alles tot in de puntjes geregeld !!

 

Ineke van der Stel

Snelle service!

Snelle service, op maandag een vakantie idee bij haar neer gelegd en een dag later al geboekt? Melanie weet haar fijn aan te voelen wat de wensen zijn……

 

Nadine Hillen

Geweldige Service!

Geweldige service!
In januari Melanie benaderd voor een vakantie naar Turkije. In no time had ze van alles uitgezocht. Ze dacht aan alle kanten mee en heeft alles top geregeld. De vakantie was meer dan geweldig, een echte aanrader.
Echt fijn om zo onbezorgd op vakantie te kunnen gaan.
Super bedankt Melanie!

Mirjam Sikking

melanie.dibbets@tui.nl

Stuur Melanie een bericht