Mireille Kamphuis

Terwolde Bel 06-11132059 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Kolkweg 17A 7396 AH Terwolde

Toon op kaart
Mireille Kamphuis
Openingstijden
Maandag
09.00 - 18.00
Dinsdag
09.00 - 18.00
Woensdag
09.00 - 18.00
Donderdag
09.00 - 18.00
Vrijdag
09.00 - 18.00
Zaterdag
10.00 - 16.00
Zondag
Gesloten
Over Mireille Mijn reistips Beoordelingen

Welkom, en wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn site!!

Als je op zoek bent naar een heerlijke vakantie, dan hoef je niet verder te zoeken. Of je nu een zonvakantie zoekt, een stedentrip, cruise of rondreis, een wintersportvakantie of verre bestemming? Dan ben je hier op het juiste adres!

Ik zal mij eerst even voorstellen: Ik ben Mireille Kamphuis en woon in Terwolde, samen met mijn man en 3 kinderen. Na de afronding van mijn studie aan de Hogeschool Tio in 2000 ben ik begonnen bij Rabobank reizen in Twello, wat in 2001 veranderde in Globe reisbureau en in 2013 in D-Reizen. Na ruim 20 jaar ervaring heb ik nu besloten om de stap te nemen om voor mezelf te beginnen bij Tui at Home.
Je kunt bij mij je reis boeken, op de manier zoals jij het wilt. Wil je graag dat ik bij je thuis kom, omdat dit beter uitkomt? geen probleem. Wil je graag je reis of advies per E-Mail, WhatsApp of telefonisch? Of zelfs een video-afspraak? Geen probleem. Ik regel het voor je. Wist je dat ik naast TUI meer dan 60 andere reisorganisaties kan aanbieden? Dat is een heel ruim aanbod, waardoor ik voor elke bestemming een passende vakantie voor je kan vinden Het unieke is dat ik dat doe zonder extra kosten voor jou! De reis die je op internet of in het reisbureau vindt, boek je bij mij voor dezelfde prijs!
Reizen geeft een gevoel van vrijheid, nieuwe culturen ontdekken, en gelukkig heb ik in de afgelopen jaren vele mooie bestemmingen mogen bezoeken, zowel privé als voor mijn werk.
Bestemmingen als Lapland, Egypte, Griekenland, Spanje, Amerika, Canada, maar ook diverse wintersportbestemmingen, zoals Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechie en Andorra!
Deze ervaringen deel ik graag met mijn klanten om voor hen ook een passende reis te vinden!
Neem gerust contact met mij op om jouw vakantiewensen door te geven. Samen zoeken we naar een perfecte match!

Tot gauw!!
Groeten van Mireille
TUI at Home

Klantbeoordelingen

Heerlijk relaxed op vakantie gaan! In deze tijd, met alle regels die iedere keer wijzigen! Mireille regelt alles tot in de puntjes, dat zorgt ervoor…

Sjaak en Gerrie

Door middel van een zeer gemoedelijk persoonlijk contact hebben wij een heerlijke vakantie op Gran Canaria gehad. Doordat Mireille ons tijdens het boeken, maar ook…

Wilco Pluim

Alles weer goed geregeld. Conform afspraak en met prettige manier van contact. Top!

Arjan en Brenda Zwolle
Toon alle beoordelingen
mireille.kamphuis@tui.nl

Stuur Mireille een bericht