Sandra Vestjens

Horst Bel 06-21557412 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Parklaan 45 5961 KM Horst

Toon op kaart
Sandra Vestjens
Over Sandra Mijn reistips Beoordelingen

Beoordelingen

Met VIA Logistics Professionals naar Krakau

Met VIA Logistics Professionals hebben we Sandra gevraagd om onze jaarlijkse incentive reis te organiseren. Dit jaar door haar een geweldig georganiseerde trip naar Krakau. Super georganiseerd met uitstekend hotel, leuke verassende excursies, en heerlijke restaurants. Een lokaal Nederlandssprekende gids stond ons ter beschikking ter plaatse. Uitermate tevreden over de wijze van communicatie en dienstverlening!

 

Roy Knelissen Directeur VIA Logistics Professionals

Graag een verre reis, maar wat adviseer je ons?

We wilden met het gezin een verre reis maken maar wisten niet waar naartoe met de kinderen in de leeftijd van 13 en 16 jaar.

We hebben Sandra uitgenodigd om ons hier in te begeleiden en daarna ook de gehele reis te regelen.

Tijdens een informatief gesprek waar Sandra en het hele gezin alle opties en wensen uitgesproken hadden adviseerde ze ons om naar Zuid Afrika te gaan.

Ze heeft voor ons toen een op maat reis samengesteld, een zogenoemde fly and self-drive.
Alles was tot in de puntjes goed geregeld inclusief een lokale vertegenwoordiger waar we op konden terug vallen indien nodig.
Accommodaties, vervoer en de excursies waren naar onze wens, hierin helpt dat ze zelf veel ervaring heeft en zodoende ook de juiste keuzes maakt.

Voorbeeld: tijdens een excursie zoals walvis spotten dat we niet op een overvolle boot zitten maar kleinschalig zodat je de volle ervaring kunt beleven.

Ook fijn is dat ze na de vakantie nog even contact zoekt of alles goed verlopen en naar wens was, tevens of wij nog tips hadden zodat zij haar klanten nog beter van dienst kan zijn in de toekomst.

 

Volgende keer vertrouwen we weer op Sandra, bedankt voor de onvergetelijke reis !

 

Fam Janssen

Canada met het hele gezin

Al jaren stond een mooie reis naar West-Canada op ons wensenlijstje en na alle Corona perikelen vonden we dat het nu tijd was om deze wens uit te laten komen.

Via via kwamen we bij Sandra terecht en haar enthousiasme bij ons aan de keukentafel bracht ons direct in de juiste stemming, dit gaan we doen, nog 1 keer met het gehele gezin op reis.

Door Sandra’s eigen ervaringen en het goed luisteren naar onze wensen was het niet moeilijk om een geweldige reis samen te stellen, inclusief een kers op te taart.

 

Met een rechtstreekse vlucht vanuit Amsterdam naar Calgary startte onze 23 daagse reis welke ons via Banff, Lake Louise, Jasper, Clearwater, Sun Peaks, Whistler, Victoria, Campbell River naar de kers op de taart bracht:

met een watervliegtuig vanuit Campbell River naar Knight Inlet Lodge waar we ruim 2 dagen verbleven op een drijvend vlot van lodges. Helemaal afgesloten van de buitenwereld (lees geen WiFi) waar we werden beziggehouden met allerlei excursies.

We kunnen zeggen het waren heel veel kersen op de taart van deze onvergetelijke reis. Uiteindelijk zijn we via Campbell River naar Vancouver gereisd waar we met een rechtstreekse vlucht weer terug zijn gevlogen naar Amsterdam.

 

We verbleven in hele mooie hotels, hadden geweldige excursies en activiteiten en alles was tot in de puntjes geregeld.

Sandra heeft tijdens deze hele reis op de juiste plekken rustmomentjes ingebouwd om alle indrukken goed te kunnen verwerken, want de natuur is ongekend mooi, de watervallen indrukwekkend en het spotten van wildlife uniek.

Dankzij het enthousiasme van Sandra hebben we mooie herinneringen mogen maken met ons gezin.

En voor de toekomst, blijven we zeker gebruik maken voor haar kennis en kunde om nog meerdere mooie reizen te mogen maken.

 

William, Petra, Anouk, Bram Seuren

Onvergetelijke huwelijksreis naar Bali & Java

Wij zijn net terug van onze huwelijksreis en wij hebben echt een onvergetelijke tijd meegemaakt.

Dit was echt het meest gaafste wat we ooit gezien en gedaan hebben, we raken er niet over uitgepraat hoe we alles hebben ervaren.

Gisteren zijn we met onze familie bij elkaa gekomen om ieder moment nog eens te herbeleven, foto’s afgespreeld via tv.

Een en al TOPTOPTOP! Ook de gids was geweldig en overal hadden we voldoende tijd. Kortom: alles was perfekt geregeld tot in de puntjes!

100 X danjewel voor de geweldige opstelling van de ONVERGETELIJKE reis!

Ramon & Suzanne Douven

Juni 2023

Curacao met het hele gezin

Wij hebben onze vakantie naar Curacao door Sandra laten boeken.
Sandra kwam fijn bij ons thuis om rustig door te spreken wat onze wensen waren.Ze heeft voor ons een top hotel geregeld.
Ook over autoverhuur en uitstapjes had ze hele goede adviezen en deze waren ook makkelijk vooraf te regelen door haar.

Kortom onze vakantie was van het begin tot het einde perfect geregeld en we hebben ontzettend genoten. Het was een droomvakantie!

Dankjewel Sandra.

Groetjes Julian en Sandra van Houtum

Juli 2022

Voor herhaling vatbaar!

Sandra luisterde goed wat onze wensen waren.

Kwam ook met voorbeelden die echt bij onze wensen aansloten.

Het was allemaal super geregeld.

Dit is nog eens relaxt op vakantie gaan!! 😍

 

Familie Nellen

Juli 2022

Namibië Mei 2022

Onze huwelijksreis door Sandra laten organiseren. In eerder contact al tips gevraagd om juist met haar expertise een unieke huwelijksreis passend binnen ons budget te vinden. Uiteindelijk de juiste keuze gevonden: Namibië!

Doordat het toerisme weer in opstart is, duurde het langer voordat e.e.a. bevestigd kon worden, vooral de huurauto. Sandra heeft zich continue ingezet naar de desbetreffende partijen en uiteindelijk zelfs op persoonlijke titel een auto voor ons gereserveerd zodat we zeker wisten dat onze reis door kon gaan.
Super mooie land, mooie rondreis met top accommodaties.

Bedankt Sandra voor het realiseren van onze droom huwelijksreis!

Griekenland in de Meivakantie

” Na 5 jaar voor het eerst naar het buitenland maar ditmaal met een jong gezin en met het vliegtuig. Wij zochten naar persoonlijk en kundig reisadvies. Sandra heeft ervoor gezorgd dat met haar persoonlijke, accurate en fijne begeleiding en afhandeling, wij zonder zorgen konden genieten van een heerlijke vakantie. Voor onze volgende reis, kloppen wij zeker weer bij jou aan.”

 

Groetjes,

Familie Keijsers – Jurhill

Naar de winterzon

Na 2 jaar vakantie in Nederland door corona was het heerlijk om in januari naar de zon te gaan.

Met Aruba als bestemming had Sandra het zo voor ons uitgezocht en geregeld.

Waarom kiezen wij voor Sandra?  Ze weet precies wat onze wensen zijn en houdt daar altijd rekening mee. Sandra is vriendelijk, accuraat en klantgericht. Je voelt je op je gemak als ze bij je aan tafel zit. Ze reageert snel op e-mail of WhatsApp-berichten. Zelfs als we op onze vakantiebestemming zelf iets uitzoeken en we dat later bespreken, zegt ze: “Had mij toch een bericht gestuurd, ik had het voor je geregeld”.

Met een goed gevoel ga je op vakantie en ook terug thuis informeert ze hoe het was en of alles naar wens is geweest. Kortom, Sandra is een complete reisadviseur!

 

John Willemsen & Jolanda Spreeuwenberg

 

Fins Lapland

Voor de eerste keer onze vakantie geboekt via Sandra en zijn heel tevreden. Mede door onzekerheid van corona besloten om deze keer niet zelf onze vakantie te boeken maar via Sandra. En we hebben hier zeker geen spijt van. Ze heeft ons goed geholpen de juiste reis naar Lapland uit te zoeken en goed advies gegeven met de juiste papieren (vaccinatie en test) dat we nodig hadden. En niet zoals een ander stel er ‘s avonds achter komen dat ze nog een negatieve test nodig hadden en deze ‘s morgens voor vertrek nog op Schiphol moesten doen. Wij hebben een geweldig mooie en leuke vakantie gehad in Lapland en ook nog het Noorderlicht mogen zien. Bedankt Sandra. We zullen je voor onze volgende reis weer weten te vinden.

Groetjes Familie Peijnenburg uit Sevenum

 

Van Mexico naar Curaçao

Sandra boekt al een aantal jaar onze reizen en we komen graag elk jaar weer bij haar terug. Een fijne persoonlijke service en altijd goed bereikbaar bij vragen.

Ook in deze tijd met het coronavirus, heeft ze een mooi alternatief verzorgd omdat onze oorspronkelijke reis helaas niet kon doorgaan.

Al met al zeer tevreden en dat er nog vele mooie reizen en herinneringen mogen volgen!

Joris en Pip

Super Service al vele jaren

De reeds langer geplande vakantie naar Canada kon vanwege de Corona regels niet doorgaan. We waren aan het twijfelen waar we naar toe zouden willen als alternatief voor onze zomervakantie.
We hebben Sandra gebeld of ze ons kon adviseren en na een prettig gesprek bij ons thuis hebben we gekozen voor Kos.

We hebben al meerdere vakanties op deze manier geboekt bij Sandra en wederom zijn we super tevreden met de service en de adviezen.

Ook als er dingen niet gaan zoals gepland op vakantie is Sandra altijd te bereiken en gaat ze aan de slag om het op te lossen.

De reis naar Canada staat nog op de agenda en we gaan zeker aan Sandra vragen deze voor ons te plannen.

Wij hebben al meerdere vrienden van ons doorverwezen naar Sandra en zullen dit blijven doen vanwege de super service.

Sandra Tui@Home  ***** service!!

 

Bob, San en Imke

Ze voelt goed aan wat bij je past

Sandra heeft ons prettig en goed geholpen met het uitzoeken van onze vakantie. Haar kennis over het vakantieland, de omgeving en de beschikbare accommodaties zijn heel goed. Ze voelt goed aan wat bij je past. Ook heeft ze duidelijke informatie gegeven m.b.t. tot alle extra maatregelen in Spanje. Wel fijn omdat je je goed moet voorbereiden als je met het vliegtuig gaat. Al met al, alles goed geregeld! Een hele prettige manier om zo op vakantie te gaan. Dankjewel!

 

Ine

Tenerife in een uur

Juni 2021

Versoepelingen van de corona maatregelen werden aangekondigd. Eindelijk mochten en konden we weer op vakantie, wat keken we hier naar uit! Maar meteen kwam ook de vraag: wat kunnen we nog regelen op zo’n korte termijn, waar moeten we rekening mee houden in deze corona tijd en dat terwijl we het zelf nog druk hadden.

Allemaal vragen waar Sandra ons mee kon helpen en een antwoord op kon geven. Wat wij prettig vonden was dat Sandra bij ons aan huis kwam. Ze luisterde naar onze wensen en een uur later was onze vakantie naar Tenerife geboekt. Iets waar we zelf vaak uren mee bezig zijn kon zo snel geregeld worden. Heel fijn, één aanspreekpunt, snelle reactie op vragen dus geen lange in de wacht houdende telefoontjes en voor een prijs die vergelijkbaar is met wanneer je alles zelf zou regelen. Door haar enorme reiservaring kan zij net dat stukje extra bieden, zodat ze niet alleen voor jou de reis kan boeken, maar ook inzicht geeft in de do’s en don’ts van het vakantieland.

Kortom, we hebben een perfect voorbereide vakantie gehad en hebben heerlijk genoten op Tenerife.
Voor onze volgende vakantie weten we al wie we gaan benaderen om deze te regelen!

Groetjes,

Annemarie, Patrick, Eva en Anne

Top vakantie gehad in Mallorca

Top vakantie gehad in Mallorca d.d. 26-07-2021, na 2x omboeken.

Sandra heeft ons er prima doorheen geloodst, ze was altijd bereikbaar en er was niks teveel.

 

Groetjes Peter Backus en de bende,14-08-2021.

 

onze heerlijke vakantie in deze Corona-tijd

Vorig jaar Rhodos en dit jaar Mexico gingen niet door vanwege Corona.

 

We hadden Sandra gevraagd om in Europa een mooie vakantie te boeken.

Zij voelde meteen aan wat wij wilden. Het werd Cyprus.

Helaas werd deze reis, een week voor vertrek, ook gecanceld.

 

Vol goede moed kwam Sandra weer bij ons thuis om te kijken welke mogelijkheden er nog waren.

Wij waren ondertussen gebonden aan 1 specifieke week.

5 Dagen voor vertrek heeft Sandra voor ons een prachtig hotel met prima voorzieningen geboekt in Tenerife.

De huurauto, parkeer- en stoelreservering werden door Sandra geregeld.

Ze gaf ons prima adviezen inzake Coronamaatregelen, zoals de inreisformulieren voor Spanje en Duitsland (luchthaven Düsseldorf).

Ook tipte ze ons over allerlei bezienswaardigheden en kleine restaurantjes waar je heerlijk “Canarisch” kon eten.

Tijdens onze vakantie hadden wij nog vragen over het testen van de kids. Sandra was meteen bereikbaar.

 

Kortom: Geweldige service!!

 

Henk, Monique, Sten en Noa

 

Geweldige service!
  Geweldige service!

Dit jaar wilde we niet te lang vliegen en dus adviseerde Sandra ons Mallorca.
Zo fijn als iemand precies aanvoelt wat je wensen zijn zodat je heerlijk zorgeloos je koffer kunt pakken.
Van reservering van de taxi tot de vliegtuigstoel alles word voor je gedaan.
We hebben heerlijk genoten!
Dankjewel Sandra!
Op naar de volgende trip !

Mariella Kuijpers

Met mijn kinderen naar Kos

Al een paar keer een reis geboekt bij Sandra en steeds tot in de puntjes verzorgd.

2 jaar gelden  met mijn man met een beperking op vakantie geweest. Sandra had alles super geregeld. Van vliegreis, transfer en het juiste appartement. Alle wensen kenbaar gemaakt en Sandra regelt het.

Ook nu weer met Kos.

 

Gertie Zwart, Juli 2021

Naar de Amalfikust

Vorig jaar werd onze vakantie geannuleerd wegens corona. Derhalve wilden wij dit jaar, ondanks Covid, toen het was toegestaan, toch op vakantie.

Zelf boeken leek ons niet de beste optie vanwege de vele risico’s die dit met zich meebracht. Dus zekerheid voorop. Derhalve contact gezocht met Sandra Vestjens, Tui at home.

In ieder geval verzekerd van de SGR-garantie.

Aan Sandra onze wensen (Italië, Positano) kenbaar gemaakt. Binnen no time had Sandra enkele opties voor ons geregeld, met daarbij de behorende corona adviezen.

Omdat Italië nog oranje gekleurd was, zijn we toch gaan twijfelen en hebben wij de vakantie uitgesteld. Dit was voor Sandra geen enkel probleem.

Vervolgens aan Sandra gevraagd voor bestemming Ibiza, dit omdat op Ibiza de corona maatregelingen afgezwakt waren.

Sandra heeft nog dezelfde dag hotel, vlucht en huurauto geregeld. Toch ook deze vakantie, vanwege corona niet geboekt.

Na 2 weken toch weer (enigszins bezwaard) bij Sandra aangeklopt voor alsnog een vakantietrip naar Italië.  Lachend ging Sandra aan de slag met onze wensen, ondanks dat zij zelf vakantie had.

Ook nu weer netjes alles uitgezocht, geadviseerd en geregeld.  Met daarbij natuurlijk aangegeven de op dat moment geldende corona voorwaarden.

Hierna een prachtige onbezorgde vakantie gehand aan de Amalfi kust in Italië. Dit mede doordat Sandra alles tot in de puntjes geregeld had.

De volgende keer kloppen wij zeker weer bij Sandra – Tui at Home – aan. Verzekerd van mee denken, snelle service en goed advies.

 

Dus uitermate tevreden!

 

Henk Spreeuwenberg, Horst , Limburg.  Juli 2021

In Coronatijd op vakantie

We hebben binnen een paar dagen op aanraden van Sandra een fantastisch hotel geboekt op Mallorca en zijn voorzien van alle informatie die nodig is tijdens deze coronatijd. De reactietijd van Sandra is kort voor welke vraag dan ook. Een reis boeken bij Sandra bleek zeker niet duurder dan bij een reisbureau en met haar persoonlijke service is Sandra een echte aanrader.

Jaco van Sluijs.

Na 2x omboeken lekker naar Zakynthos geweest

Met hele gezin op vakantie naar Zakynthos.

Wat een beleving om dit mooie eiland te mogen ervaren.

Het hotel Iakinthos was goed, zeker de familie kamer (3 personen) was in een woord geweldig. De andere 2 kamers waren wat minder. Het personeel is uiterst vriendelijk.

Op advies van Sandra bij diverse restaurantjes gegeten. Ook erg aangenaam.

De uitstapjes die ze heeft geadviseerd zeker de moeite waard.

Graag laten wij ons door haar adviseren.

Hopen in de toekomst nog zeker gebruik te maken van haar reislustige adviezen.

 

Groeten van de Familie Massa

Ibiza

Na 2 x Corona en 3 longontstekingen zijn we ingeënt, kunnen we eindelijk weer aan vakantie denken. Eerst even zelf gekeken.

Maar toch liever en vertrouwd,  Sandra gebeld. We waren er zo uit. Kregen goede informatie, compleet alles inclusief auto pick-up service . Was alles tot in de puntjes verzorgd door Sandra. Het hotel The Ibiza Twiins was superrrr.

Bedankt Sandra, voor jouw goede service en zorgen. Tot de volgende boeking

Dela Geerlings en Jan Slangen

sandra.vestjens@tui.nl

Stuur Sandra een bericht