Openingstijden
Maandag
08:30 - 21:00 uur
Dinsdag
08:30 - 21:00 uur
Woensdag
08:30 - 21:00 uur
Donderdag
08:30 - 21:00 uur
Vrijdag
08:30 - 21:00 uur
Zaterdag
09:00 - 18:00 uur
Zondag
09:00 - 18:00 uur
Over Sanne Mijn reistips Beoordelingen

Beoordelingen

Relaxed reizen boeken met Sanne Tui@home.

Het is altijd fijn om mijn vakantie bij Sanne Veerman te mogen boeken. Of het nou bij mij of haar thuis is. Vooraf kletsen wij, onder het genot van een kopje thee, over de bestemming en wensen. Tijdrovend is het niet, aangezien zij vervolgens zelfstandig op zoek gaat naar de beste opties voor een geslaagde reis. Dit communiceert zij terug en met toestemming boekt zij het geheel. Van persoonlijke transfers tot aan excursies. Gelijk een relaxed begin voor een vakantie!

Eenmaal geboekt en de reis in zicht, krijg je dan zo’n leuk blauw Tui tasje met daarin méér dan alleen de tickets. Altijd leuk om te zien wat zij dan weer aan creatieve ideeën heeft neergezet.

Is de reis afgelopen, wacht je thuis een welkom thuis kaartje. Net even de persoonlijke touch eraan. Sanne hoort ook graag terug hoe de reis is geweest. Dit met oog op volgende klanten. Zodoende boek ik graag mijn reizen bij Sanne Tui@home.

Met vriendelijke groet,
Mevrouw van Vliet

Deze recensie is achtergelaten op mijn Google bedrijfspagina.

Aanrader!

Geweldige vakantie gehad, alles mooi geregeld en geen problemen. Aanrader!

Deze recensie is achtergelaten op mijn Google bedrijfspagina

Goed geregeld, top verzorgt en hele prettige persoonlijke communicatie.

We hebben een rondreis gemaakt door Cuba. Dit alles was super geregeld door Sanne. Onze reis is dan ook vlekkeloos verlopen en zelfs de huurauto was perfect geregeld. En geloof als ik zeg dat Cuba niet het makkelijkste land is om iets geregeld te krijgen.

Al met al goed geregeld, top verzorgt en hele prettige persoonlijke communicatie. En in alles wordt rekening gehouden met je persoonlijke voorkeuren.

Onze volgende vakantie zal dan ook weer door Sanne verzorgd mogen worden.

Deze recensie is achtergelaten op mijn Google bedrijfspagina

Zeer goed is bevallen

Onze vakantie naar resort Barcelo Thalasso Spa in Fuerteventura die we via Sanne hebben geboekt is zeer goed bevallen. Ook vorig jaar hebben we bij Sanne onze vakantie geboekt en aangezien dat zeer goed is bevallen besloten we dit weer te doen. Er brachten zich geen extra kosten met zich mee en Sanne kon ons voorzien van extra services die we met één mailtje hadden geregeld. Ook vanuit Fuerteventura wanneer we wat kleine vragen hadden over vervoer terug en de vliegtijden hadden we direct antwoord via whatsapp.

Kortom; ook voor ‘normale’ all-inclusive reizen is het zo makkelijk om een vakantie te boeken incl transfers en excursies bij een persoonlijk reisadviseur. Sanne nogmaals bedankt, we hebben een top vakantie gehad en zullen volgend jaar je zeker weer een berichtje sturen!

Deze recensie is achtergelaten op mijn Google bedrijfspagina

Sanne is heel flexibel en niks is te gek.

Al meerdere vakanties via Sanne geboekt en altijd volgens onze wensen. Sanne is heel flexibel en niks is te gek.
Super goede service, ook tijdens de vakantie zelf. En helemaal niet duurder dan zelf boeken

Deze recensie is achtergelaten op mijn Google bedrijfspagina. 

sanne.veerman@tui.nl

Stuur Sanne een bericht