Saskia Hamelink

Oostburg Bel 06-20326292 E-mail Stuur een bericht

Poolster 80 4501 GN Oostburg

Toon op kaart
Saskia Hamelink
Openingstijden
Maandag
09.00-21.00 uur
Dinsdag
09.00-21.00 uur
Woensdag
09.00-21.00 uur
Donderdag
09.00-21.00 uur
Vrijdag
09.00-21.00 uur
Zaterdag
09.00-21.00 uur
Zondag
09.00-21.00 uur
Over Saskia Mijn reistips Beoordelingen

Beoordelingen

Fam Vaes

Al verschillende vakanties gevierd die door Saskia tot volle tevredenheid waren geregeld, deze keer hadden we te maken met een onverwachte ziekenhuisopname in het buitenland ( Turkije ) Ook nu was Saskia erg behulpzaam en dacht met ons mee. Een fijne gedachte dat wij er niet alleen voor stonden!

Jeanne

Ik wil zeggen dat alles super gelopen is. Saskia had een prima reis met vlucht en hotel geregeld en dat voor 16 pers en voor een super leuke prijs . Iedereen heeft verschrikkelijk genoten, we waren met 8 volwassen en 8 kinderen in de leeftijd van 5 tot 11. Super bedankt,  je hebt er een onvergetelijke vakantie van gemaakt dank je wel TUI at Home Saskia Hamelink.

Karin en Kees

Saskia enorm bedankt voor een onvergetelijke volledig ontzorgde vakantie naar Santorini. Alles was perfect geregeld en volledig uitgewerkt en daarnaast verzorgt met geweldige tips. Het enige wat we hebben moeten doen is inchecken, onze koffers afgeven en genieten maar. Zo ontspannen zijn wij zelden op reis gegaan en dat maakt het genieten extra intens. Volgende keer zijn we weer van de partij. Dank je wel!

Thea&Adri

Lieve super geduldige Saskia,
Dankjewel voor je goede adviezen het adviseren en uitzoeken van het leuke mooie en heel nette Hotel.
Het last minute perfect regelen van alles, je heerlijke douchegel en je engelengeduld.
We komen voor onze volgende vakantie weer bij je aankloppen.
We hebben dankzij jou in Andalusië een zalige vakantie gehad. Dankjewel X.

Nicole Vaes

Uitstekende service van Saskia. Denkt mee, herinnert je aan belangrijke zaken en is heel goed bereikbaar. Reageert altijd snel. Mede dankzij Saskia een geweldige vakantie gehad! Ook onze volgende reizen zullen we via Saskia boeken en wij adviseren haar aan vrienden.

Wim en Karin Witte

Saskia staat altijd klaar voor je. Ze heeft onze reis naar IJsland (8 personen) tot op de puntjes verzorgt en uitgezocht. Bij veranderingen informeerde ze direct en gaf ook goed advies. Zelfs toen we in IJsland waren en we advies nodig hadden hielp ze direct. We vonden het heel fijn om samen met haar te mogen werken. Ze is ook erg attent.
kortom… een dikke tien.

Silvia Overkamp

Goed advies, prettige ondersteuning en goede communicatie!
Tijdens onze vorige reis naar La Palma tijdens de vulkaanuitbarsting mochten wij de meerwaarde van het boeken via Saskia Hamelink al ervaren. Saskia is altijd bereikbaar, houdt je op de hoogte en regelt wat nodig.
Ook deze reis naar Lanzarote hebben wij dus via Saskia geboekt. Zij geeft goed advies, zoekt vragen tot in de puntjes voor je uit en staat altijd voor je klaar.
Bedankt!

saskia.hamelink@tuiathome.nl

Stuur Saskia een bericht