Openingstijden
Maandag
09.30 - 13.00.
Dinsdag
Overdag gesloten s'avonds op afspraak.
Woensdag
09.30 - 17.30 s'avonds op afspraak.
Donderdag
09.30 - 17.30 s'avonds op afspaak.
Vrijdag
09.30 - 13.00.
Zaterdag
Op afspraak.
Zondag
Gesloten ( ook op feestdagen ).
Over Shirley Mijn reistips Beoordelingen

Mijn passie voor reizen is groot. Heel erg groot. In de afgelopen 21 jaar heb ik zowel voor mijn werk als privé vele interessante, mooie en vooral diverse bestemmingen bezocht. Van tropische stranden, bruisende steden, tot besneeuwde bergen. Deze ervaringen gebruik ik graag om voor u de mooiste reizen samen te stellen. Wilt u skiën? Ik selecteer voor u de beste skigebieden. Zoekt u liever een zonnig strand op? Een groot aantal mooie zonvakanties ligt al voor u klaar. En als u nieuwe culturen wilt ontdekken dan kan ik u uit ervaring een aantal mooie bestemmingen aanbevelen. Kortom: vertel mij wat uw vakantiewensen zijn, dan zoek ik voor u de beste vakantiemogelijkheden. Makkelijk & vertrouwd!

Tot snel!

Vriendelijke groeten van,
Tui at Home Shirley Pols

Waarom bij Tui at Home Shirley Pols je vakantie boeken?

✔️Waar voor je geld.
Ik weet de mooiste plekjes en de leukste reizen. Ik vergelijk kwaliteit & prijs en geef je het beste advies.
✔️Maximale keus.
Bij mij kan je kiezen uit talloze accommodaties, vliegtuigmaatschappijen en vakkundige ANVR touroperators. Want ik wil jouw vakantie tot een succes maken.
✔️Gemak.
Je kunt makkelijk en snel je hele reis door mij laten samenstellen: van ticket tot hotel, van eenvoudige activiteiten tot geheel verzorgde rondreizen, pakketreizen en natuurlijk autohuur en de verzekeringen.
✔️Ik bespaar je tijd.
Ik beschik over moderne boekingssystemen en up-to-date reisinformatie. Ik weet exact waar we moeten zoeken en waar juist niet. Dat scheelt je veel tijd, ergernis en geld.
✔️Zekerheid.
Ik ben aangesloten bij ANVR & SGR. Dat geeft zekerheid.
✔️Persoonlijke service.
Ik vraag naar wat jouw werkelijke wensen zijn en lever maatwerk, toegesneden op jouw wens. Ik ben bereikbaar voor al je vragen en opmerkingen.
✔️Oprecht bij klachten.
Ik help je bij klachten over jouw gemaakte reis.

Tui introduceert Fair Travel, de eerste pakketreis waarbij je samen met Tui bijdraagt aan een (h)eerlijke vakantie.
Even comfortabel en zonder extra kosten maar met een positieve impact!
Met Fair Travel geniet je van dezelfde vertrouwde vakantie maar investeer je direct ook in de verduurzaming van mobiliteit, steun je de lokale bevolking en economie en verblijf je in een accommodatie met eco-label. Meer informatie? Bel of mail mij. Makkelijk & vertrouwd!

Klantbeoordelingen

Shirley is een echte topper! Van vakanties naar Thailand tot Griekenland, met haar kennis en ervaring doet ze er alles aan om jou zo goed…

Amy de Kloe

Voor de 2de keer geboekt bij Shirley, hele fijne adviseur die ook in het weekend klaar staat voor jouw wensen / vragen.

Chanel Jansen

Wij komen al jaren met veel plezier bij Shirley. Worden super goed geholpen. De service die zij verleend is uniek. Wij zijn een zeer tevreden…

H. van Pelt
Toon alle beoordelingen
shirley.pols@tui.nl

Stuur Shirley een bericht