Shirley Pols

Rozenburg Bel 06-54286990 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Kerkweg 14 3181 AK Rozenburg

Toon op kaart
Shirley Pols
Openingstijden
Maandag
0900 - 1730 s'avonds op afspraak
Dinsdag
0900 - 1730 s'avonds op afspraak
Woensdag
0900 - 1300 s'avonds op afspraak
Donderdag
0900 - 1730
Vrijdag
0900 - 1730
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten ( ook op feestdagen )
Over Shirley Mijn reistips Beoordelingen

Mijn passie voor reizen is groot. Heel erg groot. In de afgelopen twintig jaar heb ik zowel voor mijn werk als privé vele interessante, mooie en vooral diverse bestemmingen bezocht. Van tropische stranden, bruisende steden, tot besneeuwde bergen. Deze ervaringen gebruik ik graag om voor u de mooiste reizen samen te stellen. Wilt u skiën? Ik selecteer voor u de beste skigebieden. Zoekt u liever een zonnig strand op? Een groot aantal mooie zonvakanties ligt al voor u klaar. En als u nieuwe culturen wilt ontdekken dan kan ik u uit ervaring een aantal mooie bestemmingen aanbevelen. Kortom: vertel mij wat uw vakantiewensen zijn, dan zoek ik voor u de beste vakantiemogelijkheden. Makkelijk & vertrouwd!

Tot snel!

Vriendelijke groeten van,
Tui at Home Shirley Pols

Begint het weer te kriebelen als je aan de zomervakantie denkt? Dan is nu het moment om contact met Tui at Home Shirley Pols op te nemen, want het zomeraanbod van Tui zit vol met leuke, mooie en bijzondere bestemmingen. En je profiteert t/m 31.01.2020 ook nog eens van alle Snelle Boekers Voordelen! Meer informatie over de voorwaarden, beschikbaarheid en prijzen? Bel of mail mij. Makkelijk & vertrouwd!

 

Klantbeoordelingen

Heel snel veel informatie over onze bestemming gekregen en toen we een twijfelden over onze keuze nog extra informatie gekregen waardoor we gemakkelijk een keuze…

Suzanne Grinwis

Snelle reactie op de vragen na ontvangst van de offerte. Op de hoogte gehouden van de status van de reis.

Elly van Meurs

Flexibel, snel, out of the box, servicegericht en luistert naar de vraag.

Natasja Oosterman
Toon alle beoordelingen
shirley.pols@tui.nl

Stuur Shirley een bericht