Wia Oosterhuis

Assen Bel 06-13784850 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Rijnstraat 11 9406 SB Assen

Toon op kaart
Wia Oosterhuis
Openingstijden
Maandag
10.00-20.00
Dinsdag
10.00-20.00
Woensdag
10.00-20.00
Donderdag
10.00-20.00
Vrijdag
10.00-18.00
Zaterdag
10.00-13.00
Zondag
Over Wia Mijn reistips Beoordelingen

Beoordelingen

Edward Sikkema

Wia heeft ons uitstekend geholpen. Alles goed geregeld en goed meegedacht. Het is dus zeker aan te raden om via haar een vakantiebestemming te boeken.

Jente

Wia heeft geregeld dat wij op Kreta kwamen. Dit was ontzettend fijn. Wij konden inpakken en gaan. Ze reageert ook super snel. Dit geeft een geruststellen gevoel zodat het vakantiegevoel maximaal is. Bedankt Wia!

Paulien van der Weij

Wij regelen de laatste jaren onze reizen eigenlijk altijd zelf, online. Maar met een wat groter gezelschap en specifieke wensen hadden we deze keer behoefte aan iemand die even mee kon denken. Zo kwamen we bij Wia uit. En dat is heel goed bevallen. Goede adviezen en vervolgens heeft Wia het puzzelwerk qua beschikbaarheid, prijzen, kamercombinaties etc. gedaan én het invulwerk voor haar rekening genomen. Heel relaxed om zo te worden ontzorgd. Attent mailtje bij terugkomst. Wat ons betreft een fijne persoonlijke dienstverlening, zonder dat er extra kosten aan verbonden zijn. Bedankt Wia, en tot een volgende keer!

Marloes

Wia heeft voor ons een vakantie naar Fuerteventura geregeld. Wij hadden een hotel op het oog maar zij adviseerde aangezien wij vlak aan het strand wilden zitten met onze kinderen om te kiezen uit twee andere hotels. Wat waren wij blij dat zij dit als advies gaf. Top locatie!!! Verder gaf ze nog een aantal fijne tips.Al dat papierwerk i.v.m corona maatregelingen regelde zij. Het enige wat wij hoefden te doen is in het vliegtuig te stappen en te genieten. Verder beantwoord zij snel je vragen en is ze er 100% voor jou ook tijdens en na je vakantie om te horen of alles naar wens is verlopen.
Als wij weer een vakantie boeken dan doen wij het zeker weer via Wia!!!

Willemina Oosting

Beste Wia, we willen je hartelijk bedanken voor wat je voor ons hebt gedaan en zijn er erg trots op! Grt van Lukina en Willemina

Ymie Minnesma

Wij hebben voor het eerst geboekt bij Wia Oosterhuis en hebben een fantastische vakantie bij haar mogen boeken. We kregen van begin tot eind advies over de reis (coronatijd) Voor het boeken van een reis neemt ze alle tijd, en na het aangeven van onze wensen hadden we binnen een dag diverse bestemmingen via de mail, met een duidelijke beschrijving. Het is ons zo goed bevallen dat we bij thuiskomst gelijk kontakt met haar hebben opgenomen voor een zonvakantie in de winterperiode.

Echt een aanrader.

Niek R

Vooraf was alles keurig geregeld en zijn wij met een gerust hart op vakantie gegaan.

Op bestemming (Gran Canaria) was wederom ook alles goed geregeld. Een prachtig hotel met veel faciliteiten. Ook voor de kinderen. Daarnaast was het all inclusive concept uitstekend.

Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Wia en komen zeker nog een keer bij haar terug. Top!

Jacobus van den Bos

Smaakt naar meer.
De hulp van Wia was perfect
Wia stond klaar met raad en daad.

Olga olivier

over het algemeen was onze vakantie fantastisch. Wia was geweldig, toen onze eerste boeking om naar Spanje te gaan vanwege corona werd geannuleerd, zocht Wia tot laat in de nacht naar een alternatief voor ons. positieven; de hotelkamer was schoon en goed uitgerust. het zwembad was schoon. het ontbijt was heerlijk en had een geweldige sfeer. de transfers van en naar de luchthaven kwamen op tijd aan en waren aangename minpunten; het zwembad sloot om 20.00 uur en we hadden wat later willen zwemmen. het noodlicht was de hele nacht aan dus we hebben een handdoek opgehangen om het te dimmen zodat de kinderen beter konden slapen. de vluchten van en naar Griekenland waren vertraagd, wat niet zo’n leuke ervaring is voor een 4-jarig meisje.

Meerten Meertens en Orpa Goergoerem

Wij kennen Wia al meer dan 10 jaar en wij zij zeer tevreden over haar dienstverlening. Zij weet wat wij graag willen en speelt daar zeer goed op in. Daarbij denkt zij voortdurend mee en is pro actief in haar handelen. Zij is daarbij eveneens zeer flexibel en weet ondank onze zo af en toe veranderende wensen daar steeds weer zonder te morren zeer goed op in te spelen, zodat wij dat krijgen wat we voor ogen hadden. Daarbij zijn de prijzen om onze ogen altijd zeer concurrerend.
Kortom een zeer goede reisagente waarvan hopelijk nog veel gebruik mogen maken en die wij die wij aan iedereen kunnen aanbevelen.

Douwe Janssen

Al Jarenlang boeken we onze vakanties via Wia Oosterhuis.
Wij geven aan wat we zoeken, Wia doet de rest.
Zonder zorg vertrekken we en weten we in geval van nood er iemand zich volledig voor je inzet.

Peter Brandtner

Goede ervaring met mevrouw Oosterhuis. Reageert snel en op plezierige manier op verzoeken geschikte accommodaties te zoeken. Wordt goed meegedacht is de ervaring hoe e.e.a. te regelen. Ook tot volle tevredenheid gedurende een aantal jaren met een grotere groep met de kinderen en kleinkinderen (12 personen).
Aan te bevelen!!!!

Madelon

10 van 10.
Wia biedt geweldige service en is zeer goed bereikbaar! L

Ellen van Straaten

Wia verzorgt al jaren onze reizen en wij vinden dat ze het fantastisch doet: ze kent onze wensen en telkens weer komt ze met leuke ideeën! De reizen en de hotels zijn altijd heel goed verzorgd en ze staat stand-by als er iets mocht zijn tijdens de reis. We kunnen niet wachten tot we haar weer mogen inschakelen voor een nieuwe reis!

Herman v.d. Lande

Van Reisbureau overgegaan naar Wia Oosterhuis. Tui aan huis.
Zijn zeer te Vreden.
Sinds twee jaar boeken 2 maal een reis bij Wia Oosterhuis.
Een heel fijn persoonlijk contact , wat je niet altijd hebt bij een reisbureau , daar het personeel nog wel eens wisselt .
Verder een uitsteken de service , of zit je ook in het buitenland .
Wia is er zelfs voor je in het weekend.
Wat wij zelf hebben meegemaakt, alles top geregeld en opgelost.
Vergeten terug ticket lag de volgende dag al bij de receptie van het Hotel .
Wia nogmaals bedankt,
Gr Fam v. .d Lande

Ronald en Diana van der Sluis

Wij hebben al meerdere vakanties geboekt bij Wia. Altijd zijn wij zeer tevreden geweest. Wia levert meer dan uitstekende service en wij blijven onze vakanties bij haar boeken.

Anita vd Meer

Een hele fijne vakantie gehad , Wia Oosterhuis bedankt voor de goede service

wia.oosterhuis@tui.nl

Stuur Wia een bericht