Over Jeroen Mijn reistips Beoordelingen

RIU hotels “Ervaring en passie voor service”

De meeste RIU hotels heb ik zelf mogen ervaren. Mexico zowel Yucatan als Puerto Vallarta, Dominicaanse Republiek, Aruba, Canarische Eilanden, Portugal, Spanje en Bulgarije. En niet te vergeten RIU Plaza Berlin. Waarschijnlijk volgen er snel meer…

Welke smaak kies jij…..

 

RIU CLASSIC HOTELS

Vakantiehotels bedacht om de beste services te bieden aan families, stelletjes, vriendengroepen of gasten die alleen reizen en die willen genieten van comfortabele kamers, uitstekende faciliteiten en services qua entertainment en ontspanning, evenals een verrukkelijk en gevarieerd gastronomisch aanbod.

Het gaat om ondernemingen ideaal om een aantal dagen weg te zijn met de familie, een onvergetelijke huwelijksreis door te brengen, evenementen en bruiloften te organiseren, in het algemeen, om te genieten van een unieke ervaring.

RIU PLAZA HOTELS

Stadshotels met de beste faciliteiten voor diegenen die op zakenreis zijn maar wel rekening houdend en aangepast aan de eigen behoeftes van diegenen die voor hun plezier reizen. Ze bevinden zich altijd op centrale locaties van de grote steden om eenvoudige en snelle toegang te bieden tot de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad.

De RIU Plaza Hotels zijn gebouwen van moderne en elegante architectuur, vooral uitgedacht om zich aan te passen aan alle technische en esthetische details die nodig zijn voor de hotelaccommodaties van de 21e eeuw.

RIU PALACE HOTELS

Een collectie gericht op het bieden van luxe, uitmuntendheid en verfijning als toegevoegde waarde aan de beste ontspanningservaring. Altijd gelegen aan het strand en met een verzorgd ontwerp in de mooiste natuurlijke omgevingen. De RIU Palace hotels garanderen een ontspannend verblijf waar men kan genieten van de spa- en wellnesszones, sport- en animatieprogramma’s en de overheerlijke buffets en themarestaurants.

Resorts waar men zich nergens zorgen over hoeft te maken en je je alleen maar hoeft te richten op het genot van de rust in accommodaties van hoge categorie op paradijsachtige bestemmingen.

 

Iedere maand vind je de voordeligste aanbiedingen op mijn Facebook pagina.

https://www.facebook.com/ReisadviseurElkeRuitenbeek/

Ik help je graag!

Bel, mail of WhatsApp me voor meer informatie of vul het contactformulier op mijn pagina in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!

 

 

 

Meer reistips

jeroen.otto@tui.nl

Stuur Jeroen een bericht