Over MARTINE Mijn reistips Beoordelingen

Vakantie in eigenland

De Droomzomer in eigenland
Arrangementen op de Veluwe, die geboekt kunnen worden voor de periode 11 juni tot en met 6 september. De Droomzomer is een initiatief van TUI, het blad Helden en Droomparken.
Het EK voetbal, de Olympische Spelen, Tour de France, Wimbledon en de Grand Prix op Zandvoort. De hele zomer alleen maar sport tijdens je vakantie.
‘Om met elkaar de allergrootste sportevenementen ter wereld te beleven tijdens een onvergetelijke vakantie in eigen land, vindt van 11 juni tot en met 6 september voor het eerst ‘De Droomzomer’ plaats. Bekende (ex)-topsporters zullen optreden als ‘parkdirecteur’, clinics verzorgen, de sport analyseren en bijzondere verhalen vertellen. Sport beleven tijdens een premium verblijf midden op de Veluwe: klinkt dat niet als een Droomzomer?’
Enkele parkdirecteuren hebben hun komst al bevestigd: oud-wielrenner Michael Boogerd, oud-wielrenster Leontien van Moorsel, volleybalster Manon Flier, oud-schaatser Erben Wennemars en cabaretier-programmamaker Peter Heerschop.
Het bijzondere is dat bezoekers tijdens hun verblijf bekende sporters en sportliefhebbers kunnen ontmoeten, die de ‘parkdirectie’ vormen. Zij drukken hun stempel op het programma en hebben persoonlijke activiteiten in petto. Van clinics tot inspirerende verhalen bij het kampvuur. Zij doen ook de voor- en nabeschouwingen op de sport van die dag.
Past dit bij jullie gezin? Neem snel contact op met mij! Gaan wij samen die heerlijke sportieve zomervakantie in orde maken! Zeg jij; heel leuk; maar voor ons geen sporten, dan weet ik nog hele leuke andere parken voor jullie!
Laat de zomer maar komen, ik heb er zin in!!

Meer reistips

martine.hassing@tui.nl

Stuur MARTINE een bericht