Openingstijden
Maandag
10:00 -18 :00 uur ('s avonds op afspraak)
Dinsdag
10:00 - 18:00 uur ('s avonds op afspraak)
Woensdag
10:00 - 18:00 uur ('s avonds op afspraak)
Donderdag
10:00 - 18:00 uur ('s avonds op afspraak)
Vrijdag
10:00 - 18:00 uur ('s avonds op afspraak)
Zaterdag
10:00 - 16:00 uur ('s avonds op afspraak)
Zondag
Op afsrpaak
Over Martine Mijn reistips Beoordelingen

Bonjour! Hello! Ola! Ciao! Hej! Kon’nichiwa!

Wat fijn dat je mijn website bezoekt, ik zal mij kort voorstellen. Mijn naam is Martine Hassing en woon sinds november 2019 in Wolvega, Friesland. Ik heb bijna 20 jaar reiservaring bij o.a. D-Reizen, TUI en het laatste anderhalf jaar heb ik in Rijswijk op het hoofdkantoor van TUI gewerkt. Door mijn ervaring heb ik al veel van de wereld gezien.

Waar de reisbureaus steeds meer uit het straatbeeld verdwijnen, groeit de rol van de zelfstandige reisadviseuse juist. In een tijd als wat wij nú meemaken, is een zelfstandige reisadviseuse dé persoon waar je snel mee kan schakelen. Bij mij zijn geen wachttijden aan de telefoon en ik ben dagelijks bereikbaar!

Ik werk vanuit huis en kom met plezier bij jullie thuis. Wij zitten bijvoorbeeld samen aan de keukentafel op zoek naar de ideale vakantie! Als zelfstandige reisadviseur sta ik voor kwaliteit. Door corona is het nu allemaal wat anders, dan ik gewend ben, maar ook daar is een weg in te vinden! Vinden jullie het het heerlijk om op vakantie te gaan en hebben geen zin of tijd om alles zelf te regelen? Ook voor de extra service en zo volledig mogelijk ontzorgd willen worden? Ik doe het met liefde en passie… Je hoeft eigenlijk alleen je koffer zelf in te pakken. Samen thuis, samen uit… Dat heeft TUI maar weer laten zien! En daar sta ik voor!

Ik werk met wel 60 reisorganisaties samen en niet alleen met TUI. Er zit altijd wel wat moois tussen wat helemaal bij jullie past!
Je bent bij mij niet duurder uit dan op het reisbureau of op internet. Ik zal altijd proberen de reis voor dezelfde prijs of misschien wel lager te vinden.

In het kort:
* Persoonlijke benadering; 1 aanspreekpunt
* Deskundigheid 20 jaar reiservaring
* Gemak: ik ontzorg, tijdens en na de reis
* Zekerheid: ANVR en SGR en aangesloten bij TUI at Home
* Tijdbesparing: geen uren zoeken, ik zoek alles uit!

Ik kijk uit naar onze kennismaking. Tot snel!

Lieve groet,

Martine

 

Klantbeoordelingen

Martine is de beste reisadviseuse die ik ken. Ze zet alles op alles om haar klant blij en zorgeloos op vakantie te laten gaan!! L….

Kaapverdië

Perfect geholpen bij het boeken door Martine. Sowieso al fan van TUI, maar dankzij Martine net die extra aandacht. Je kan je persoonlijke vakantie wensen…

Vakantie met jonge kinderen

Hallo Martine, Terug in Nedeland, willen we jou complimenteren voor voor de uitgebreide assistentie ons verleend bij de boeking , voorbereiding en begeleiding van onze…

Curacao
Toon alle beoordelingen
martine.hassing@tui.nl

Stuur Martine een bericht