Martine Hassing

Wolvega Bel 06-50403865 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Pieter Paulus Rubensstraat 20 8471 TH Wolvega

Toon op kaart
Martine Hassing
Openingstijden
Maandag
09:00 -19 :00 uur ('s avonds op afspraak)
Dinsdag
09:00 - 19:00 uur ('s avonds op afspraak)
Woensdag
09:00 - 19:00 uur ('s avonds op afspraak)
Donderdag
09:00 - 19:00 uur ('s avonds op afspraak)
Vrijdag
09:00 - 19:00 uur ('s avonds op afspraak)
Zaterdag
09:00 - 18:00 uur ('s avonds op afspraak)
Zondag
Op afsrpaak
Over Martine Mijn reistips Beoordelingen

Bonjour! Hello! Ola! Ciao! Hej! Kon’nichiwa!

Wat fijn dat u mijn website bezoekt, ik zal mij kort voorstellen. Mijn naam is Martine Hassing. Ik heb 15 jaar reiservaring bij o.a. TUI en de laatste anderhalf jaar heb ik in Rijswijk op het hoofdkantoor van TUI gewerkt. Door mijn ervaring heb ik al veel van de wereld gezien.

TUI at Home is nog relatief jong maar inmiddels als zeer succesvol gebleken. Waar de reisbureaus steeds meer uit het straatbeeld verdwijnen, groeit de rol van de Mobiele Reisadviseur juist.

Als mobiele reisadviseur van TUI at Home ben ik de expert op het gebied van reizen maar ook van de beste service. Ik werk vanuit huis en ga met veel plezier naar de mensen toe. Mensen die het heerlijk vinden om op vakantie te gaan maar geen zin of tijd hebben om alles zelf te regelen. Maar ook voor mensen die extra service waarderen en zo volledig mogelijk ontzorgd willen worden.  En daarin ga ik ver…

Van het afsluiten van verzekeringen, stoelreservering, printen van boardingpassen, online inchecken, het regelen van een huurauto tot een visumaanvraag… Je hoeft eigenlijk alleen je koffer zelf in te pakken. We zitten bijvoorbeeld samen aan de keukentafel op zoek naar de ideale vakantie. Als Persoonlijk Reisadviseur sta ik voor kwaliteit. Samen thuis, samen uit…

Ik werk samen met vele gerenommeerde reisorganisaties, en niet alleen, wat mijn bedrijfsnaam misschien doet vermoeden, met TUI.
Mijn advies is gratis en maakt u geen zorgen, ik bereken ook geen extra kosten voor de (extra) service die ik u kan verlenen. U bent bij mij niet duurder uit dan op het reisbureau of op Internet. Ik zal altijd proberen de reis voor dezelfde prijs te vinden.

In het kort:
* Persoonlijke benadering; 1 aanspreekpunt
* Deskundigheid 21 jaar reiservaring
* Gemak: ik ontzorg u voor, tijdens en na uw reis
* Zekerheid: ANVR en SGR en aangesloten bij TUI at Home
* Tijdbesparing: geen uren zoeken, ik zoek alles voor u uit!

Ik maak graag kennis met u!

Hartelijke groet,

Martine

 

Klantbeoordelingen

Toon alle beoordelingen
martine.hassing@tui.nl

Stuur Martine een bericht