Vind jouw zelfstandig reisadviseur bij jou in de buurt

Special

Zorgeloos je huurauto instappen

Vakanties zijn er om los te laten, niet om je druk te maken over je huurauto. Sunny Cars zorgt ervoor dat jij op vakantie zorgeloos kunt rondrijden door het aanbieden van all-in autohuur. Alle verzekeringen die benodigd zijn, zijn inbegrepen. Zelfs glas, banden, bodem en dakschade is gedekt!  

En ook als je niet in het bezit bent van een creditcard, is het op veel bestemmingen mogelijk een auto te huren. Bij Sunny Cars zitten er geen addertjes onder het g(r)as.  

Geen annuleringskosten dankzij de Flexservice 

Flexibel zijn tot het laatste moment, dat is toch wat we willen? Daar heeft de autohuurspecialist wat op bedacht. Dankzij de Flexservice kun je tot 1 uur voor huuraanvang kosteloos je huurauto annuleren. Zo kun je alvast je huurauto reserveren als je nog niet zeker bent van alle details én heb je nog wat ruimte als de plannen veranderen. Deze Flexservice is geheel gratis en is dus inclusief als je een huurauto boekt. 

Een huurauto op maat 

Een vakantie is uniek en daarom is het fijn om je autohuur op maat te maken met extra services. Stap het vliegtuig uit en vlieg je huurauto in met de fastlane-service. Je voorkomt lange wachtrijen, staat niet met kleine of vermoeide kinderen in de rij, maar geniet nog sneller van je vakantie.  

Kies ook altijd voor een extra bestuurder. Zo kan iedereen onbekommerd genieten van het landschap zonder op de weg te hoeven letten. En heb je een voorkeur voor een nieuwe huurauto? Ook dat kun je bij boeking aangeven. Met de jonge huurauto-service krijg je een huurauto mee die niet ouder is dan 1 jaar of met minder dan 25.000 km op de teller. Ideaal als je flink wat kilometers gaat maken.  

En hoe zit het met eventuele schade? 

Een ongeluk zit in een klein hoekje en daar hoef je zelf niet eens altijd de schuldige van te zijn. Des te fijner dat als je schade rijdt, je je dus nergens zorgen over hoeft te maken. Bij Sunny Cars ben je ook verzekerd van een 100% terugbetaling van het eigen risico. Je kunt dus echt zonder zorgen instappen! 

Sunny2go 

Maar de service stopt niet bij alleen die huurauto. Sunny2go is de persoonlijke reisassistent die vooraf én tijdens de reis voor je klaarstaat. In Sunny2go kun je namelijk snel een parkeerplek vinden én zien wat de eventuele parkeerkosten zijn. Zo kun je je zorgen volledig parkeren. En wat dacht je van toegang tot een airportlounge? Met de gratis Smart Delay Service krijg je bij een vluchtvertraging van minimaal 1 uur toegang tot verschillende airportlounges. Zo stap je wel heel relaxt het vliegtuig in! Je hoeft je vlucht alleen maar zelf te registreren. Maar er is meer… je kunt chatten of bellen met een conciërge voor leuke restauranttips of een autoroute samenstellen. 

24/7 Nederlandstalige support 

Is er pech onderweg? Zijn er problemen met het ophalen/inleveren van de huurauto? Of ben je de autosleutel kwijt? De Nederlandstalige Customer Service afdeling staat dag en nacht voor je klaar!  

Zo’n all-in huurauto boek je gemakkelijk bij een zelfstandig reisadviseur bij jou in de buurt. 

Vind jouw zelfstandig reisadviseur bij jou in de buurt

Meer specials