Vind jouw zelfstandig reisadviseur bij jou in de buurt

Special

Dromen verwezenlijken met Avila Reizen

Powered by Avila Reizen

Reizen in uw eigen stijl

Zoals een goede kok de juiste ingrediënten en bereidingswijze kiest om een gerecht optimaal van smaak te maken, zo ontwerpen onze reisspecialisten uw reis. Na het inventariseren van uw reiswensen, bundelen onze reisspecialisten vol enthousiasme hun kennis en ervaring om een unieke reis op maat te maken. Dit kost iets meer tijd dan een standaard reis. U ontvangt van ons een volledig uitgewerkt persoonlijk reisvoorstel, waarna we in overleg met u de puntjes op de i zetten. Het resultaat is uw persoonlijke eigen, unieke reis.

Uw ideale reis

Om tot uw ideale reis te komen, treden we graag met u in contact zodat we een goed beeld krijgen van uw verwachtingen en wensen. Dit kan via email of tijdens een telefoongesprek. Maar u kunt natuurlijk ook ons kantoor in Haarlem bezoeken. Indien u dat wenst, kunnen wij ook bij u thuis langkomen. Ter voorbereiding op het sturen van een reisvoorstel nemen wij graag uw wensen, interesses, eventuele hobby’s, reisgezelschap, aantal dagen, niet te missen belevenissen, budget, doel van de reis en overige bijzonderheden door.

Authentique

Bij dit reistype ligt de nadruk op sfeervolle accommodaties, een gedegen kennismaking met het land en een juiste afwisseling tussen de must see’s en de minder bekende plekjes. Luxe is voor de authentique reis niet van toepassing doch ontdekken en een nadruk op het ‘echte beleven’ van een bestemming wel. Zo bieden wij u liever een city tour op privé basis en zullen ook altijd kijken naar de beste manier om een regio te ervaren en niet per sé naar de voordeligste. U komt er misschien maar één keer.

Boutique

Kenmerkend voor Boutique reizen zijn het oog voor comfort en service. De accommodatie vormt een belangrijk onderdeel van de totaalbeleving en hierbij zijn kleinschaligheid en luxe essentiële begrippen. Wij bieden u een intieme kennismaking met de bestemming, een rustig reistempo en excursies op maat. Onze specialisten delen graag hun persoonlijke tips en ‘verborgen pareltjes’ met u.

Unique

Voor deze reizen geldt: the sky is the limit. Wij bieden u de meest uitzonderlijke hotels ter wereld aan. Tot in de kleinste details denken we mee om volledig unieke belevenissen te realiseren. Met vakkundige gidsen, culinaire hoogstandjes en ‘life changing’ ervaringen. Al eens met een privé helikopter over ijsgletsjers gevlogen? Of samen met een bioloog op zoek gegaan naar de jaguar?

Vind jouw zelfstandig reisadviseur bij jou in de buurt

Meer specials