Ilona en Sylvia

Winterswijk Bel 06-50574995 / 06-47020577 WhatsApp E-mail Stuur een bericht Maak een (video)afspraak

Parallelweg 46 7102 DG Winterswijk

Toon op kaart
Ilona en Sylvia
Over Ilona en Sylvia Mijn reistips Beoordelingen

De dag waarop ik de Taj Mahal zag..

De Taj Mahal is hét hoogtepunt van een rondreis door het noorden van India. Dit imposante wit marmeren mausoleum in de stad Agra is gebouwd in de 17e eeuw en sinds 2007 behoord het tot 1 van de 7 moderne wereldwonderen.
Na een 7 daagse rondreis was het op 9 oktober 2016 toch echt zover, ik zou deze ochtend, bij zonsopkomst de Taj Mahal gaan zien!
Die ochtend in alle vroegte (05:45) betreed ik het complex via de zuiderpoort. En even later loop ik dit imposante bouwwerk tegemoet. Glinsterend in de ochtendzon.. het is magisch!
En dan besef ik me het ineens wat een voorrecht het is, dat ik hier mag staan. Wat ben ik dankbaar!

Zoals je leest heeft het veel indruk op mij gemaakt, ook interesse? Ik vertel je er graag alles over. Bel (06-47020577) , mail of app en ik ga je er alles over vertellen. Groetjes Sylvia. ilona.sylvia@tui.nl

Meer reistips

ilona.sylvia@tui.nl

Stuur Ilona en Sylvia een bericht