Ilona en Sylvia

Winterswijk Bel 06-50574995 / 06-47020577 WhatsApp E-mail Stuur een bericht Maak een (video)afspraak

Parallelweg 46 7102 DG Winterswijk

Toon op kaart
Ilona en Sylvia
Over Ilona en Sylvia Mijn reistips Beoordelingen

De Magische Malediven

De Malediven staat bij veel reizigers op de bucketlist. Je denkt daarbij aan mooie, parelwitte stranden met wuivende palmen. Een helderblauwe oceaan, prachtige duik- en snorkelspots en… dit klopt allemaal! Na mijn rondreis door Sri Lanka had ik het geluk nog een weekje te kunnen relaxen op de Malediven. Ik deel graag mijn ervaring, want… is er eigenlijk wel wat te doen?

Jazeker is dat er! Ik zal het je uitleggen. De Malediven is een eilandengroep die bestaat uit 1190 koraaleilanden, gegroepeerd in 26 atollen in de Indische Oceaan. Je vlieg naar de hoofdstad Malé, en ja, ook de luchthaven bevind zich op een eiland. Door middel van een speedboot of watervliegtuig wordt je naar je eiland gebracht waar zich het hotel bevind. Per eiland, 1 hotel. Ik verbleef in Paradise Island Resort op ca. 20 minuten varen van de luchthaven op het Noord Male atol Lankanfinolhu.

Wauw… wat een droom is deze bestemming! Ik verbleef in een beach villa op het strand. Iedere ochtend vanuit je bed, hup het strand op, de oceaan in! De hotels worden veelal op basis van all inclusive aangeboden. Iets waar ik normaal gesproken niet perse een voorstander van ben maar op deze eilanden kan het bijna niet anders, hier zou ik het zelfs aanraden aangezien je toch niet ergens anders naartoe kunt om te eten/drinken. Want nee, je kunt niet ‘even’ het eiland af.

Ik hoor je denken: ‘Wat is er naast dat prachtige strand en die schitterende oceaan nog meer te beleven?’  Nou, een heleboel! Duiken en snorkelen is daar echt een must. Waterschildpadden, manta’s, pijlstaartroggen, walvishaaien, het komt allemaal voorbij. Ook ben ik wezen eilandhoppen naar een aantal andere eilanden, bezocht een lokale school en ontdekte het lokale leven. Genoot van de SPA faciliteiten in het hotel en ging nachtvissen. Echt…geen minuut verveeld!

Wil jij dit paradijs ook ontdekken? Dit kan! De prijzen zijn tegenwoordig al een stuk gunstiger dan jaren geleden. Ik beloof je, je krijgt geen spijt! Bel, mail of app me en samen bekijken we de mogelijkheden. Groetjes Sylvia. 06-47020577 #tuiathomeilonaensylvia

Meer reistips

ilona.sylvia@tui.nl

Stuur Ilona en Sylvia een bericht