José Timmerman

Amersfoort Bel 06-14856767 E-mail Stuur een bericht

Zoete Ermgaard 17 3824 AM Amersfoort

Toon op kaart
José Timmerman
Over José Mijn reistips Beoordelingen

Fair Travel- een duurzamer alternatief voor je vakantie

Eerlijk op reis met oog voor de toekomst

Tijdens een duurzame vakantie ontbreekt het je op geen enkel vlak aan luxe, comfort, klasse en stijl. Alles wat je op een ‘normale’ vakantie mag verwachten, is hier ook. Maar er is hier nagedacht over bepaalde dingen en er zijn zeer bewuste keuzes gemaakt.

Het fruit bij het ontbijt komt bijvoorbeeld van de boomgaarden net buiten het dorp. Ook het schijfje citroen in je cocktail. De sfeervolle verlichting in het restaurant werkt op zonne-energie en de meeste wijn komt van wijnboeren uit de streek. Samen met je lokale gids, die we opgeleid hebben in de TUI Academy, kan je de wijngaarden soms bezoeken.

Met het boeken van deze vakantie draag je ook bij aan duurzamere vormen van vervoer. Zowel over land als in de lucht. Samen investeren we in biobrandstof voor onze vliegtuigen en in elektrisch vervoer over de weg.

Als je een fair travel vakantie boekt bij TUI dan is dat inclusief een bijdrage van 2,- p.p. en TUI verdubbelt dit tot 4 euro. Dat klinkt misschien niet veel maar als je al deze bijdragen in een jaar bij elkaar optelt, kunnen wij serieus en structureel investeren in een duurzame toekomst.

Comfortabel en (h)eerlijk

Reizen maakt je wereld groter en het verruimt je blik. Maar om volgende generaties ook te laten genieten van al het moois op deze wereld, is het belangrijk dat we bewust reizen. Daarom introduceert TUI fair travel; een pakketreis waarmee je samen met TUI bijdraagt aan een eerlijke vakantie met een positieve impact. Het all-in totaalpakket is een groener alternatief voor je (vlieg)reis, accommodatie én de lokale bevolking & economie.

Laten we met elkaar zorgen voor de wereld en voor elkaar.

Doe jij ook mee? Er is een ruim aanbod beschikbaar zowel voor ver weg als dichtbij.

Ik inspireer je graag.

 

Meer reistips

jose.timmerman@tuiathome.nl

Stuur José een bericht