Vind jouw zelfstandig reisadviseur bij jou in de buurt

Special

Fair Travel; eerlijk op reis met oog voor de toekomst

Eerlijk op reis met oog voor de toekomst

Tijdens een duurzame vakantie ontbreekt het je op geen enkel vlak aan luxe, comfort, klasse en stijl. Alles wat je op een ‘normale’ vakantie mag verwachten, is hier ook. Maar er is hier nagedacht over bepaalde dingen en er zijn zeer bewuste keuzes gemaakt.

Het fruit bij het ontbijt komt bijvoorbeeld van de boomgaarden net buiten het dorp. Ook het schijfje citroen in je cocktail. De sfeervolle verlichting in het restaurant werkt op zonne-energie en de meeste wijn komt van wijnboeren uit de streek. Samen met je lokale gids, die we opgeleid hebben in de TUI Academy, kan je de wijngaarden soms bezoeken.

Met het boeken van deze vakantie draag je ook bij aan duurzamere vormen van vervoer. Zowel over land als in de lucht. Samen investeren we in biobrandstof voor onze vliegtuigen en in elektrisch vervoer over de weg.

Als je een fair travel vakantie boekt bij TUI dan is dat inclusief een bijdrage van 2,- p.p. en TUI verdubbelt dit tot 4 euro. Dat klinkt misschien niet veel maar als je al deze bijdragen in een jaar bij elkaar optelt, kunnen wij serieus en structureel investeren in een duurzame toekomst.

Wil jij ook op Fair Travel? Neem dan contact op met één van de MRA’s van TUI at Home via onderstaande zoekbalk en kijk op www.tui.nl/fair-travel

Vind jouw zelfstandig reisadviseur bij jou in de buurt

Meer specials